Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 567
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Заинтригувахте ме с тези Приливи и отливи ама като видях 77 серии....въх...Имам списък със сериали 50+ епизода и за сега само нараства. Ще ми трябват още няколко майчинства или ще чакам пенсия да ги изгледам Joy
Добре, че беше ‘Почукай на вратата ми’ та да си пусна ‘В очакване на слънцето’ и списъка да намалее с един!

# 211
  • Кърджали
Следя няколко фенски профила в Инстаграм. И след като пуснаха емоджитата, се започна едно обсъждане и гадаене. Но най-много ме разсмя коментарът: “Можем да скипнем епизод 16 и да преминем към епизод 17, моля.” Това по повод емотиконите. И отговорите под този коментар са още по-забавни:
- “Как ще скипнем секс сцената бе?”
- “Нищо не скипвам. Умиране да има, отказване - няма.”
- “Ама че объркана кръстословица, аз любов очаквах, то какво излезе.”
- “Хора, вадя картите таро и стъкленото ми кълбо, после ще пиша какво са показали.”
- “Само да не се появи бабата да ги кара да се женят след секса.”
- “Еда, като научи истината, да не си загуби паметта пак?”
- “Този сериал има страхотна любовна история, но с цензурата съсипват всичко.”
- “Керем Бурсин и Ханде Ерчел дали знаят, че ги снимат??”

Ох, не сме само ние, момичета! Не знам за турските фенове, но интернационалните са много. Heart

А това е любимият ми фраг - че как иначе?! Досега май не сме имали такъв, само с Еда и Серкан... Thinking Heart Eyes

Ох, хиля се кат ненормална тука...

# 212
Момичета, много ви благодаря Hug
Май са оправили Ютуб-канала им, минали са милион гледания на снощния фраг Simple Smile

# 213
Приспах детето за следобяд, направих си кафе и само се хиля с вашите коментари, момичета! 😂 любимата ми тема е тази, не само заради сериала, но и заради вас! ❤
Мъчих се и аз над ребуса.. но нищо не измисли моята глава, пълна мъгла!!!

# 214
Здравейте, момичета! Heart Eyes

Нека ни е честита новата темичка и да я изпишем с топли чувства, както всички теми до сега. Flowers Hibiscus
Изключително ми е приятно да съм сред вашата компания, а смятам знаете, че без нашите любимци не мога да започна деня си. Joy Домашните много се тревожат за мен, ама това е положението - зарибена до край!:sunglasses:

И какво сега, имаме фрагман и то какъв, останахме без думи - приказен е!:heart_eyes:
*За амнезията на Еда - смятам, че ще трае кратко. Няма да помни в началото, че са разделени със Серкан, но и той няма да даде никакви знаци за това. Постепенно Еда ще си спомни случилото се, но ще се зачуди защо Серкан се държи като влюбен мъж. Явно тогава ще подозира, че зад раздялата се крие нещо друго, а не работата, както се оправда Серкан.
*Грам не ми се ще закуската им и събуждането им заедно, да са ретроспективни моменти. Мисля си и аз като Катето Heart Eyes , че не би трябвало да са, защото те закусиха на терасата, а не вътре в къщата. Но си имам едно наум и ще видим какво ни готвят СЦ.
*Ребуса и аз не се наемам да го разгадавам, но си мисля, че последните две емотиконки може би означават, че Еда чува от някого истината. Thinking

От няколко дни ми се върти следното в главата, а именно как Еда преживя раздялата и нейното бързо съвземане. Според мен това е напълно умишлено, защото:
*До тук Айше ни показва изключително силни женски образи, начело с Еда, Айфер, момичетата...
*Самият Керем каза, че много му харесва, че в проекта има силни и независими женски образи и че Ханде прави една великолепна и силна Еда.
*Чета страшно много коементари от жени,че са възхитени от Еда, защото не избра да бъде съсипаната жертва, ами предпочете да излее гнева си и да се изправи на крака. Разбира се,това не означава, че не я боли - боли я и то много, но няма да позволи крилата й да бъдат прекършени.
*Може би за това Ханде не игра толкова драматично в сцената на раздялата им. Според мен това е търсен ефект.
На мен също много ми харесва тази част от сценария на Айше. Еда ще бъде пример за много млади момичета.
Да, определено е много опърничава и първо действа, после мисли. Ядосва се и се сърди като малко дете, но сърцето й е толкова голямо и толкова добро, че прощава много бързо и лесно.
Сигурна съм, че ще намери сили да прости на Алптекин и на баба си, защото тя се ръководи от доброто си сърце. Heart

Серкан Болат е нейната противоположност и именно заради това те са такава чудна двойка. Допълват се адски добре. Разделени губят част от цялостта си - истински сродни души. Heart Heart Eyes

И Алптекин, и Айфер много, много обичат Серкан, но са страхливци.
До сега трябваше и двамата дакажат на Еда истината, че Серкан е съсипан и не знае как да постъпи, че я обича с цялото си сърце и не иска тя да страда... Всички видяхме как постъпиха те. Дано им стигне смелостта и да направят най - доброто за сина им!

Май леко се поолях, момичета.Grinning

До после! :*

# 215
  • Плевен / София
Приспах детето за следобяд, направих си кафе и само се хиля с вашите коментари, момичета! 😂 любимата ми тема е тази, не само заради сериала, но и заради вас! ❤
към кафето....

аз ребуса го оставих за информация, защото моята реакция на видяно в серията може да е различна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 216
Гости, благодаря ти, мила! ❤ Тъкмо ме подсети, вчера щях да отговарям на твой коментар, където казваше, че Sçk и DEK са наравно за теб. Напълно си права и напълно те подкрепям, надявам се не си ми разбрала коментара по грешен начин. 😞 Права си, че са различни жанрове и освен общия си ден - сряда, няма как да бъдат сравнявани.

# 217
  • Плевен / София
Гости, благодаря ти, мила! ❤ Тъкмо ме подсети, вчера щях да отговарям на твой коментар, където казваше, че Sçk и DEK са наравно за теб. Напълно си права и напълно те подкрепям, надявам се не си ми разбрала коментара по грешен начин. 😞 Права си, че са различни жанрове и освен общия си ден - сряда, няма как да бъдат сравнявани.

# 218
Ако знаете колко от вас виждам в този клип, не е истина 😂😂

# 219
към кафето....

аз ребуса го оставих за информация, защото моята реакция на видяно в серията може да е различна Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако тази красота в чашите е твое производство дай рецептата моля на лични или в скрит текст. Изгледа великолепно.
Може да я пратим на Еда за първата/втората закуска... 😜

# 220
# 221
Направо си го представям пред прозореца на Еда, как свири на китара и може да попее малко, а Сириус вие в знак на одобрение  Heart Eyes

# 222
В сцената пред офиса, когато Серкан каза на Ефе, че той ще закара Еда, Ефе си пишеше по телефона с някой.
Дали е давал отчет на бабата?

# 223
Wink ... Но вместо г-цата, да е Сириус .... Gift Heart (от тела не можах да я изрежа Wink)

А това ми попадна случайно: Ако някой има нужда от помощ за "отоплението" през зимата, ето го човека Simple SmileSunglasses

# 224
Здравейте , страхотни коментари днес , и аз се посмях , но нямам много време да пиша Blush
Някой спомена как Еда се загледа в Серкан като се появи в къмпинга , и аз го забелязах и мисля, че тя беше в шок , че Серкан явно има и други дрехи освен костюми Joy и ако сега си е мислела , че костюмите му стоят добре , сега разбира , че с ежедневни дрехи е още  по-добре Joy макар ако питате мен гол да се разхожда най-добре Thinking Joy

И аз мисля , че не пее Ханде песента , не ми звучи на нейния глас , доста е професионално, не е и оригинала,  там певицата е с дрезгав глас, и аз помислих, че може да е Башак , сравних ги , не е тя . Дали не е Лейля, някой спомена,  че и тя се занимава с музика Thinking дано да ни пуснат сряда цялата песничка Blush
Караоке бара изглежда празен от тези кадри , явно Серкан го е запазил само за тях ? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт