Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 600
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • Кърджали
Mi_si, предупреждавай преди да пускаш снимки, дето те карат да се влюбиш. 😜😜😜😜😜
Обаче цветът на очите му много ми харесва (и аз съм с такъв).

# 301
  • София
Здравейте, момичета! Днес се възползвах от хубавото време и от факта, че още не са ни затворили отново, та се разхождах цял ден навън. Заредих се с добро настроение и нямах търпение да се прибера, за да ви изчета на спокойствие. Hug

Виждам, че днес на сета много са се забавлявали. Grinning Действително Керем не изглежда много танцувален Joy, но това може да е за заблуда на противника, както се казва Sunglasses. Керем обаче е сменил депресивната жилетка с костюмче. С нея и със същата риза е в някои сцени от първия фраг на еп. 16, значи са снимали още от тези сцени днес сутринта. Wink

“Ашк йок” ще се направя, че не съм го чула и не се приема. Joy Joy Joy При мен надеждата умира последна, упорито и инатливо съм си, въпреки че не съм рогата зодия. Animal Frog Animal See No Evil

# 302
  • София
Добър вечер, момичета! Днес определено имам повече време за любимата тема!

Догледах еп. 15 със субтитри и тъй като за Еда, Серкан и Ефе почти всичко е вече написано, аз искам отново да спомена Сейфи, един изключително усмихнат, позитивен и справедлив герой в нашия сериал! Той е единственият (извън приятелския й кръг и леля й), който хареса Еда още в първия момент, в който я видя (еп. 2), независимо от грубото отношение на Айдан към нея по време на тази първа среща; оцени с времето позитивизма, който тя носи и положителното й влияние върху Серкан, като често демонстрираше симпатиите си към нея (еп. 4); показваше открито страданията си от грозното изгонването на Еда и обвиненията за кражбата и я защитаваше многократно от грубото отношение на Серкан (еп. 7 и еп. 8.); казваше й мили и успокоителни думи в изключително трудни за нея моменти (напр. в еп. 10 при пробите на булчинските рокли). Правдив, честен, обективен и безпристрастен той се превърна във верен поддръжник, защитник и приятел на Еда! Но Сейфи е и изключително почтен и не би позволил някой да се изказва негативно за Серкан! Една снимка на истинския приятел на Серкан и Еда, Сейфи в поредната роля на защитник:

Прекрасно е, да имаме такива приятели като Сейфи около нас!
Хубава съботна вечер, момичета!  

# 303
Ще имаме фраг днес!

# 304
  • Кърджали
А Предния път, когато Серкан му каза да събере нещатс на Еда (след скандала за кражбата) Сейфи беше този клйто му каза "Нишо не събирам, там толкова се разхвърли че само Вие може да го съберете" и непрекъснато му повтаряше, че прави безумна грешка. Сега, макар и да не знае какво точно се е случило, само като вижда колко зле е Серкан при молбата му този път без излишно остроумничество събра вещите на Еда. Това ми направи впечатление, зашото Сейфи по принцип винаги има какво да каже.

Значи ще се чака фрага преди да си помисля за лягане. После докато го асимилирам... Отиде пак съня
Питахюе кои ще са танцуващите човечета ли? И този път май няма да има реплика "Между нас може да мине и повек ако поиска" ами ксто гледам ще иска направо да я залепи за себе си

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 22:01 от Aлекcандрa

# 305
  • In the light side of the Moon!
Revolving Hearts Освен пеещата Еда ще имаме и ЕдСер танц....
браво!!!
Revolving Hearts

И този път май няма да има реплика "Между нас може да мине и повек ако поиска" ами ксто гледам ще иска направо да я залепи за себе си

Ама и тя хич няма да се дърпа Sweat Smile

# 306
Едно ново видео докато чакаме фрага:

# 307
Oоо, йе, ще имаме флаг, само дано не е тъжен. Hands Pray
Пуснете линк и на него и на епизода като го има целият епизод с български субтитри да му се насладя в пълнота.

Аз пак слушах тази песничка https://www.youtube.com/watch?v=0xU5AizgBZo&feature=emb_titl … -48NyJ9FsnCWKuOEw

И се замислих, дали пък няма да е добре, Еда в епизода да приеме привидно решението му за раздяла, да са само колеги, да укротят страстите, за да може по-спокойно да реагира, когато разбере за връзката на Алптекин със смъртта на родителите й.

Всеки да си гледа работата, да си гледа живота, да се забавляват без да се нараняват - нещо подобно на това, което се пее в песента.

Ама едва ли, след горещият първи флаг.... което значи, че няма да им е лесно.

Не ме напуска мисълта, че ще имаме още трета драматична раздяла в бъдеще. Мисля си го, защото в първи епизод имаше споменаване на числото 3.

ако 1-вата раздяла е когато Серкан обвини Еда в кражба (причината недоверието в Еда)
2-рата - когато и каза, че е безчувствен робот (причината - Серкан - вината на Алптекин, която Серкан не можа да сподели)
то 3-тата - предстои (и според мен ще е свързана може би с бабата или бизнеса...)

Епизод 1 започна с разказа на Еда:

Според мен преживелият е Серкан, разказващият е ясно - Еда, наблюдаващият трябва да е бабата. Не сме видяли нейната история.

А в интернет какво ли не изписаха за 16 епизод - че Айдан ще успее да превъзмогне страха си и да напусне дома си, че бабата ще се появи и Еда ще стане супер важна... че вече направо не знам какво да мисля и нямам търпение да идва сряда.

# 308
  • Плевен / София
Докато чакаме новия фраг....как започна всичко....

https://www.youtube.com/watch?v=pESGaNdqV5c

Епизод 1 започна с разказа на Еда:

Според мен преживелият е Серкан, разказващият е ясно - Еда, наблюдаващият трябва да е бабата. Не сме видяли нейната история.

А в интернет какво ли не изписаха за 16 епизод - че Айдан ще успее да превъзмогне страха си и да напусне дома си, че бабата ще се появи и Еда ще стане супер важна... че вече направо не знам какво да мисля и нямам търпение да идва сряда.
да я видя тогава Пъръл а и Селин...дали ще гледат така отвисоко Еда.....

# 309
  • Кърджали
Това с 3те ябълки по принжип е израз от турските приказки а нали в напалото Еда казва това е моята история със Серкан (не помня точнитее думи, но бяха нешомв стил сега ще ви разкажа приказката). Та с тази реплика просто го правят да звучи като топно приказка. Не мисл че има друго послание. Тука репликата е преведена буквално, но по-точно има смисъл на " От неббето паднахс 3 ябълки - едн за преживелия, една - зс разксзвашия и една за слушащият." нешо като налите приказки завършващи на "Три дена яли, пили и се веселили".
Инапе и аз опаквам оше една раздяла. Серкан не вярвам скоро да ѝ йюкаже истината, предполагам ще реши, че въпреки това не може жез неяни ще си я върнв. И топно когато най-малко очаква тази тайна ще излезе наяве (не нспразно оше предваритвлно се каза, че Ефе знае) и тогава ще настъпи нова раздяла, докато Еда се почувства готова да прости.

# 310
Еп. 16, фраг 2

# 311
Един откъс от утрешното интервю:
„Израснах, знаейки, че ако има неравенство, трябва да застана срещу него, а не до него“.

# 312
Алекс, ще може ли превод? ❤

# 313
  • Плевен / София
Единственото, което разбрах...по точно видях е жилетката на Серкан, която за депресия ли беше .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 314
  • In the light side of the Moon!
Единственото, което разбрах...по точно видях е жилетката на Серкан, която за депресия ли беше .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Леле Кате във въздуха ги ловиш. Много благодаря!

хаха и аз Гости, веднага ми се наби в очите....

Общи условия

Активация на акаунт