Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 247
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Споделяла съм неведнъж мнението си за родителите на Серкан, но Алптекин отново ме накара да се възмутя! Поредната некоректна, неподходяща за един баща постъпка! Алптекин прави грешка след грешка! Този път се опита да използва приятелите на сина си, да за се сдобрят със сина си! Не се прави така!

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 22:17 от nrgmama

# 661
  • Кърджали
Това беше отчаян опит на Алптекин.. Но осъзна че няма да получи прошката на Серкан и този път Серкан е прав...

какво става
Добре съм, забавлявам се... Ти забавляваш ли се
Опитвам се. Серкан май ми е ядосан май
Не, защо да ти се ядосва..На мен се ядосав, защото съм тук ..VАко си тръгна няма и да усети

Е, защо не се забавляваш
Зашщо ли.. Виж, може дасме разделени, но каквото и да правиш с Ефе недей пред мен
Това ли ти е проблема
Проблема са ти другите ли... Ти наистина ли си безчувствен робот
Еда, да потанцуваме ли ...Ще танцуваш ли с мен

# 662
Ето го танца ...

къде отиде танца .... Нали трябваше да има танц

# 663
  • Кърджали
Много кратък танц, но Серкан бей така не се поддържа дистанция..Само дето не я целуна..

Какнво стана снощи със Серкан, карахте ли се
ооо аз танцувах с него... А толкова подържах харизмата си.Н ого оставих по средата, поне половината от харизмата си спасих

Ох, Еда, пак се върза на приказките му... Повярвала е на думите му че е казал онези думи заради травмата и ..VНЯмало било причина..Повече нямало да общува с него ако не е по работа

Дразни те че работя с Еда нали
Да
Какво ще правим
Нищо няма да правим.. Еда  иска да работи с теб, ще се примиря
Добре ,защото Еда има нужда и от работата си и от парите
Казва му че Еда има нужда от парите заради цветарницата... Че мислили да дават под наем...
Серкан веднага се заема пак да урежда нещата да и помогн е

# 664
хаха, цялата фирма на работа като, че ли са в ден първи от януари Joy ... зомбита посред бял ден

# 665
  • София
Ами кратък, да, ако бяха потанцували още малко - щеше да има целувка и финал - сватба, баба на сватба, деца и разкриване на тайната помеждудругото. Joy

# 666
  • Кърджали
Уреил е веднага.... Намерили са  стабилен клиент
Еда мисли че Ефе го е уредил...
Сега и Ефе няма да каже че не е бил той ,ако Еда го попита...

Ефе - роден в Мардин, там израстнал ... Учил със степендия, но в Италия е създал горляма фирма, тоест има пари аз това
Серкан : Значи има таен съдружник...
После се отървал от първия си съдружник и работи самV
Серкан: Значи преди да се отърве и от мен, трябва да рпешим пробелам

# 667
  • София
Искам Еда най-после да разбере колко я обича Серкан, колко неща прави заради нея, да научи и тайната - искам да я видя какви ще ги свърши тогава. Имам добро предчувствие, вярвам в Еда и се надявам да постъпи разумно. Simple Smile

# 668
  • Кърджали
Еда благодари на Ефе че е уредил голяма поръчка..Ефе е шашнат, чуди се какво да и каже, но Серкан го прекъсна

Айдан си е уредила среща с терапевка. Терапевката казва че от началото на часа им говори най - много за Еда... Признава си че много е обикнала Еда, че чувства вина за всичко което се е случило на ЕДа. Терапевката и казав че да започне отначало трябва всичко старо да прислючи. Сега нищо не е приключило, само го покрива... Терапевката и казва че не трябва да се страхува  че обича Еда, защото тя е първата на която има доверие

Серкан казва че е разбрал че Ефе е имал таен съдружник и иска да се започнае с него
Ефе : Да, имам съдружник, но засега не иска да се започнава с никого

Терапевката съветва Айдан отново да се сближи с Еда... Още една сцена, която си отбелязвам после да преведа...Хубав е разговора с терапевката...

аууу, Серкан променил дизайна на Еда...Еда иска да види какво е толкова важно, което трябва да
Работа имал.Ама тръгна

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 22:31 от Aлекcандрa

# 669
Ще има ли фраг след края на епизода?

# 670
  • Кърджали
За фраг - не се знае..

Спорят за дърветата ... По плана, който променил Серкан трябвало да ги изкоренят... Еда не иска.... Усещам че тия дървета ще си останат, колкото и серкан да упорства.... Познах...

сейфи  : Хайде обадете и ес
Не мога
Обадете и се и без това нявма да одйде
Сейфи!
Няма да дойде, но поне ще знаете че сте се обадили

Ало
Здравей Еда ...
Здравейте
Може ли да дойдеш да пием кафе
Не
Добре... Някой друг ден
не защото имам работа.. Защото не искам да идвам там. И не искам да говоря за Серкан
Не е заради Серкан
Какво е
Започнах терапия...Терапевката ми каза че за мен ще е важно да говоря с теб...
По каква тема
Няма значение ще измислим.. Когато искаш, за колкото искаш ..Ще дойдеш ли
Не знам, ще си помисля
Благодаря ти, и този отговор ме зарадва дори

Да ти напомня ли че Ферит заряза Селин само преди няколко дни
Ти се влюби в мъжа в който мразеше и то след като сключи договор с него да го играете влюбени - не помня аз да съм те учила какво е парвилно и какво е грешно

Ох, не знам Ефе какъв план има, ама казва че е време да го задейства

Здравейте
Еда, добре дошла, какво ще пиеш
нищо, брлагодаря
Не си свалила пръстена и ти
Синът ви е носл своя за да държи далеч другите жени, а аз го нося за да си напомня какв ми причини сина ви
Може би един ден ще дабравиш гнева си и ще го свалиш
не мисля, какво мога да направя за вас
Еда, аз за първи път след години излезнах навън с тебл.После опитах няколко пъти, дори със Серкан, но не става...
Тогава ... Искате ли да опитате пак с мен...Отново за ръка, но с отворени очи
Добре
Утре... Ама имам едно условие
Ще кажа каквото ми дойде отвътре на любимият ви син, а вие ще си затваряте устата

Серкан вижда колата на Еда...
Еда, какво търсиш тук
ти не си ли на работа какво правиш тук
майка ти ме повика
Подразни ли те
не колкото сина и

Мамо, не искам да каниш Еда тук
Не знаех че ще се срещнете.
Няма значение , не я викай
Ако знаеше прличината за раздялата ви, нямаше да е така може би
Няма значение, защото вече се разделихме, затова моля те не се меси повече

И Еда реши, че Серкан чисто и просто не иска да я вижда, защото не му е приятно да я вижда...

Май свърши серията... Да видим ще има ли фраг

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 22:47 от Aлекcандрa

# 671
Тази спалня от рекламата вече я ненавиждам Joy

# 672
  • София
Някой да ми даде телефон на продуцента, за да му кажа повече да не показва финалната сцена във фрагмана. Олмаз! Close

# 673
Май свърши ....

# 674
ай ши им са нИнавИди и на чаршафите, юрганите, леглата... пфуу, бактън от реклами Angry

Общи условия

Активация на акаунт