Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 243
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Добре де, Еда не схвана ли от думите на Айдан, че има нещо скрито-покрито??

# 676
  • Кърджали
Бърборанке, то си им е традиция във всичк исериали. И мен ме дразни понякога, но в повечето случаи не ми пречи, по-важно ми е как ще стигнат до тази финална сцена.
Хубава беше серията..V Приятна, забавна.
И схвана, ама пак не го схвана както трябва... Като гледам тъжния и поглед и мислите дето и се въртяха за Селин и Серкан по -рано нищо чудно нещо такова да е разбрала

Не ми се спи още, искате ли да преведа по- добре някои сцени - кои... Аз и без това пак ще ги прегледам, та не ме затруднява

# 677
вече не готвя зелен боб...и добре, че нямам младежки пъпки...

# 678
  • Бургас
ай ши им са нИнавИди и на чаршафите, юрганите, леглата... пфуу, бактън от реклами Angry

JoyJoyJoy

# 679
Sad
"There’s NO fragman tonight! " - Няма да има фраг тази вечер

# 680
Някой да ми даде телефон на продуцента, за да му кажа повече да не показва финалната сцена във фрагмана. Олмаз! Close

с моя опит от дизита, почти винаги в последния фрагман, последните кадри са от финалната сцена...

Епизода ми беше леко скучноват, да видим с превод как ще е. И без да съм лош пророк отсега казвам, че рейтинга не трябва да ви изненада, ако е надолу.

Александра, благодаря за преводите! Схващам основните думи в диалозите, ни ми липсват нюансите,а та са важни.

Лека!

# 681
Не успях да гледам серията ще я гледаме с баба след като я преведат
Ей тази тръстика не ме оставя ейй!

# 682
Изградили са й образът винаги да реагира първосигнално.Не знам дали до края на сериала малко,малко ще порасне.И Серкан в една от сериите й каза същото.

# 683
За да надникне в Серкан, Еда наистина трябва да порасне и да прогледа с очите на възрастен. Понякога е голям дечко.

# 684
Интересно ми стана какво менте пиха, че всички така се отрязаха, голям махмурлук, голямо нещо Simple Smile
Славенка, чакам я и аз вече да порсне Еда, че на моменти ме ядосва
Алекс, благодяра ти за превода, отново

# 685
  • Монтана
Дами, коя от нас не е действала по същия начин като Еда?...На нейната възраст, с нейните идеални представи за света, това е съвсем, съвсем очаквано и нормално!

# 686
Алекс,ако не те затруднява сцената с терапевтката да преведеш. Мисля ,че с нейна помощ Айдан може да каже истината на Еда.

# 687
  • Монтана
Алекс, за пореден път благодаря! С твоите преводи и малкото разбиране на думи, което имам, се справям с разбирането на серията още в сряда!
Безценна е твоята помощ!Благодаря!

# 688
  • Кърджали
Ще видя дали са я качили....Беше хубава...

# 689
  • София
Първите ми впечатления от епизода са, че не беше лош - откъм подбор на сцени, откъм действие и интересни ситуации. Но на мен не ми хареса. Защото имах други очаквания. Бях се настроила Еда малко по-дълго време да е със загубена памет и да видим повече романтични моменти между нашите. Очаквах още след като й мине амнезията, да се досети, че има някаква причина за раздялата, която Серкан не й казва. И очаквах да рови, да упорства, както след кражбата на Каан. И очаквах да чуе разговора между майка и син посредата на епизода и лампичката съвсем да й светне. А краят на епизода очаквах да е съвсем друг - да ни изненадат с нещо, което не показаха във фраговете. Може би да се разкрие, че бабата стои зад Ефе и да чуем разговор по телефона между тях. Нещо такова. Обаче фраговете си свършиха работата - приковаха ме пред екрана с определени очаквания. Надявам се рейтингът да е по-висок от миналата сряда. Дано Славена не се окаже права. Hands Pray Много съм привързана към сериала и ми беше ясно, че ще има е такива епизоди, които няма да са от най-любимите ми. Но се радвам, че имахме сцени като тези в караокето, че видяхме какво са правили в нощта с воалите и след това. Порадвах се на нашите. Другата сряда - повече. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт