Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 44/

• 36 239
  • 729
  •   1
Отговори
# 690

Утре и аз ще трябва да съм със слънчеви очила на работа, ако се задържа още малко в темата, а трябва да ставам след има няма 5 часа.

# 691
Относно рейтинга... Днес пак имаше мач, така че.. 😒😒
А Неслихан пусна лайф, в който е и Сейфи 😏

Благодаря на Алекс за преводите. Аз те черпя биричка, не знам пиеш ли, но поне да не се притеснявам, че ще хванеш някоя захарна с тези шоколади 😂😏

# 692
За рейтинга може да се гадае , но да не забравяме многото мачове . Обаче се надявам женската аудитория да е гледала .
Забавна беше серията . Това със замбираните служители в офиса след служебен купон ми е много познато . Ужасно е , да знаете Joy Sweat Smile

# 693
  • София
Добре де - какво не им е наред с тези реклами?? Колко пъти ще ни покажат финалната сцена и ще пуснат реклами?! Не разбирам това за какво е. Показват финалната сцена веднъж, епизодът свършва, надписи и после да си пускат рекламите половин час. Какво е това 2 минути сцена, 15 минути реклама и после пак?!

Алекс, огромни благодарности отново! Завиждам ти, че разбираш езика. Аз разбирам само отделни думи или изрази, но не мога да вържа цяло изречение.

# 694
  • София
Алекс и аз се включвам с благодарности! Не се притеснявам от огромното количество шоколад, поднесено в темата специално за теб, защото той за съжаление е виртуален! Моята благодарност към теб:

Скрит текст:

Бъди здрава!
Хубава вечер и спокойни сънища, момичета!

# 695
Свърши ли? И аз се надявах това да не е последната сцена?

Не разбрах Ферит знае ли кой стои зад Ефе?

Хвана ме яд, за това, че Еда помисли, че Ефе е помогнал на лелята. Ама какво да помисли...
И накрая - много тъжно - мисля Еда вече се убеди, че Серкан е робот и не иска да я вижда.
Имаше забавни моменти, последната сцена ми развали доброто настроение.

# 696
Алекс Hug , големи сме късметлийки ,че те имаме в темата . Знам ,че повечето от нас разбират доста неща , но както казаха момичетата ти ни показваш нюансите на диалозите . Благодаря ти ! Аз знам няколко езика , благодаря на Бога за това , защото по този начин светът е отворен за мен , но откакто съм фенка на дизитата , много се дразня ,че моят турски , научен от сериалите е толкова оскъден , разбирам доста неща , но в никакъв случай не мога да ги произнеса , защото никога не ги чувам правилно ( даже години наред мислех ,че ''леля '' е ''ала'' а то било ''хала' ,'не искам да ви казвам други думи и изрази как ги чувам Laughing , но поне като ги чуя ги разбирам ). И определено и  аз ти завиждам Grinning

# 697
  • София
Момичета, има надежда! Вижте какво са публикували в официалния Инстаграм профил на сериала:

Значи все пак Еда се досеща, че има нещо. Надявам се вече в следващия епизод да видим Еда Холмс! Ще ми бъде интересно да смени малко тактиката - да започне да разследва, да го съблазнява и провокира да разкрие истинските си чувства, да се държи хитро и да го подхлъзне. Да се разкрива вече тази тайна и да гледаме последствия, това искам. Simple Smile

Няма да свалям розовите очила, напротив!!! И за висок рейтинг стискам палци. Хайде, розови сънища и до утре! Kissing Heart

п. п. Ха, да ни покажат финалната сцена за трети път (за щастие), ако някой не я видял случайно, налЕ! Joy

# 698
  • Варна
Със смесени чувства съм за серията. След превода ще видим как ще е. Ама как ни изиграха само, макар че имахме предположения че кадрите от вилата са от ноща с воалите. И с танца ни заблудиха. Хареса ми сцената когато Лейля и Еда разговаряха и Серкан се подсмихваше усещайки, че говорят за него.
Алекс благодаря отново за превода Flowers Hibiscus

# 699
Със смесени чувства съм за серията. След превода ще видим как ще е. Ама как ни изиграха само, макар че имахме предположения че кадрите от вилата са от ноща с воалите. И с танца ни заблудиха. Хареса ми сцената когато Лейля и Еда разговаряха и Серкан се подсмихваше усещайки, че говорят за него.
Алекс благодаря отново за превода Flowers Hibiscus
Е, поне разбрахме ,че не са играли табла в нощта с воалите Smiley. По този начин СЦ ни убеди ,че болката на Еда е още по-голяма защото тя се довери на Робо изцяло , а той после и нанесе удар . Впрочем това е все пак мъничко клишенце Stuck Out Tongue Winking Eye

# 700
  • Кърджали
Разговора с терапевката
Сефи към Алптекин: Не може да влезете
Алптекин: Защо
Сейфи:Госпожа  Айдан говори с терапевт
Алптекин: Наистина ли, слава Богу!
Сейфи: Но не се радвайте бъроз.Досега г-жа Айдан не се разбра с никой  терапевт..Всеки момент може да излезе с крясъци
Алптекин: Нищо, пак е нещо. АЗ съм навън, ако има нещо ме извикай
Терапевтката: Г-жо Айдан, от началото на срещата ни говоригте не толкова за сина ви, за съпруга ви, ами за Еда.
Айдан: Така ли?
Т: Изглежда между вас е зародила силна връзка и наистина я обичате. Така ли е?
А:  Да.Аз ви разказах всичко. И аз, и съпругът ми и сина ми…всички бяхме много несправедливи с нея.Много я наранихме. Може би стана добре че излезе от живота ни. Ще бъде ново начало за нея.
Т: За да започне нещо ново, трябва нещо старо да приключи, но вашият живот е пълен с незавършени истории.Синът ви, изборът ви на съпруг, отношенията с другият ви сина, а сега и Еда… Мислите че е приключило, но само го покривате ….
А: Може би. Може би само така успявам да се задържа на крака.Правя грешка. Много е тежко през целият си живот да правя толкова грешки.
Т: Повечето неща, които наричате грешки, са неща извън вашият контрол.Но се наказвате за тях. За първи път в живота си ви е хванала ръка, която да ви преведе през тази пропаст. Не се страхувайте да я обичате.
Т: Ще ви помоля отново да я върнете в живота си.
А: Как така?
Т: Според вас от толкова много хора навън да ви успее да ви изкара само Еда – случайност ли е? Обадете се на Еда и създайте отново връзка.
А: Не мога да го направя! Няма ли да е много егоистично? Да я извикам за да ми помогне да излезна навън?Не , не мога да го направя.
Т:Вижте, подпорната стена е грешка на г-н Алптекин, не ваша.Синът ви се е разделил с Еда заради тази грешка.Но нека това да не ви пречи.Обадете и се, отворете нова страница.Помислете, и Еда ще се почувства важна….Г-жо Айдан
А: Добре, ще го обмисля

# 701
Вероятно сега като набере пак Еда ще се развихри да прави "мръсно" на Серкан. Докато не изскочи бабата от някой храст. Само се чудя в кой момент Еда ще се усети, че на Ефе не му е много чиста работата. Дали ще стигнат до там, че Серкан почти да загуби холдинга, за да се усети. Че и Ферит също. Той пък хич не ми е ясно защо е против Серкан. Добре, Селин още е влюбена в него, ама Серкан каква вина има за това.  А тези всичките малки нещица, които Серкан ги прави без тя да знае, един ден ще са стълбичката, по която Еда ще се върне при него. Жалко че така ще трябва да стане. Ако така я докарат и Еда ще има да се изкупва за поведението си.
Алекс, златна си Kissing HeartHeart EyesHeartHug

# 702
  • Кърджали
Всъщност, не мога да обвинявам и  Еда..V Влюби се в чове,к който не стени, ами замъци е изградил около себе си... Иди го разбери какво мисли, какво прави. Да, аз до края ще защитавам Серкан, но и виждам че на ЕДа не и е никак лесно - той е като ледник когато реши..Направи нещо хубаво, после и го изкара през носа... А онези малките, атайните неща, които ги прави Серкан... в гнева си тя няма как да ги разбере...

# 703
  • София
Споко, момичета, не мисля, че толкова дълго време нашите ще са разделени. Не е в интерес нито на историята, нито на рейтинга. Това е ромком. Не ми се вярва дълго да я протакат тази тайна и раздяла. Вече два епизода гледахме, най-много още толкова да гледаме, но после трябва да има равитие и сюжетът да поеме в друга посока. Само се надявам още в следващия епизод да сменят плочата с поведението на Еда. Малко ми омръзна от този яд и гняв. Искам вече да видя разумна Еда, която мисли логично, доверява се на интуицията си и вярва в любимия си. Мисля, че тя ще порастне, когато разбере за тайната, за истинските чувства на Серкан, освен това сближаването с Айдан ще й се отрази със сигурност. Може би Айдан ще й разкаже трагедията на Болатови. Какво точно е станало с брата на Серкан. И така. Simple Smile

Има нещо хубаво в смяната на времето, епизодът приключва към 23 часа, имаме време да си обсъждаме и пак да си легнем в нормално време. Simple Smile Че преди до 1-2 часа посред нощ бяхме на линия.

# 704
  • Кърджали
Бърборанка,  и аз си мисля че Еда ще научи историята на Серкан от Айдан..VТогава ще и е една идея по-лесно да го разбере..VТо Серкан не се разбира лесно. Керем в лайфа днес го каза "Серкан е свястно момче, ама дали се живее с него цял един живот.

Общи условия

Активация на акаунт