Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детето ми не иска да спи следобеден сън!!!

  • 1 765
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 4
Благодаря за отговора на всички. Малко ме поуспокоихте,че не съм само аз така. Но от 2/3дена вече спим на обед, но при мен на спалнята ни. Иначе не иска сама да спи в Кошарата

# 16
  • Мнения: 800
Със сигурност не сте само вие - има много деца, които си набавят необходимият им сън през нощта. Но само вижте мнението на дамата над вашето и ще разберете, че ще имате драми, защото вашето дете не спи. По-лесно е за всички да спи. А това, че детето има други потребности - много важно. Ще му изградите режим, който е удобен на лелите в градината, на майката със спящото /която му е изградила навици да му пази тишина, нищо, че това е съвсем неадекватно, освен ако не живее на село/ и т.н. Само вижте - не може лелите при 20 деца да се занимавали с моето, при поожение, че 18 спят. Наистина изключително трудно е да измислиш занимание за другите две, които явно са като нашите Simple Smile)) Както казах - не им се занимава. Могат да гледат турски сериали, да клюкарят. Изобщо куп полезни занимания.

Истината е, че децата са различни и имат различни потребности, характери и таланти, но обществото изисква от тях да влязат в рамката, която на него му е удобно. Като в известната песен на Пинк Флойд.

# 17
  • Niagara Falls, NY
  • Мнения: 2 083
Здравейте! Искам да питам тъй като съм млада майка и няма кой да питам, детето ми е на 1 и 10 месеца и не иска да спи следобеден сън.Вечер заспива в 18:30-19 и сутрин става в 8.Проблем ли е това?

Не, не е проблем.

# 18
  • Пловдив
  • Мнения: 8 173
Скрит текст:
Със сигурност не сте само вие - има много деца, които си набавят необходимият им сън през нощта. Но само вижте мнението на дамата над вашето и ще разберете, че ще имате драми, защото вашето дете не спи. По-лесно е за всички да спи. А това, че детето има други потребности - много важно. Ще му изградите режим, който е удобен на лелите в градината, на майката със спящото /която му е изградила навици да му пази тишина, нищо, че това е съвсем неадекватно, освен ако не живее на село/ и т.н.
Само вижте - не може лелите при 20 деца да се занимавали с моето, при поожение, че 18 спят. Наистина изключително трудно е да измислиш занимание за другите две, които явно са като нашите Simple Smile)) Както казах - не им се занимава. Могат да гледат турски сериали, да клюкарят. Изобщо куп полезни занимания.

Скрит текст:
Истината е, че децата са различни и имат различни потребности, характери и таланти, но обществото изисква от тях да влязат в рамката, която на него му е удобно. Като в известната песен на Пинк Флойд.

Първо, в детските градини не са лели, а учителки. Второ, в големите градове не са по 20 деца в група, а по близо 30. Докато децата спят, при тях стои само една учителка, не две, не три. Помощник възпитателите в това време имат други неща за вършене. И обикновено един помощник-възпитател обслужва две групи. Няма как някой да обръща внимание на едно неспящо дете. Защото някой трябва да наблюдава и останалите.
А, и на другите места не се клюкари, само детските учителки са клюкарки.
Като не искате клюки, не си показвайте магариите вкъщи пред децата, защото после всичко си разказват в градината. 
Аман от претенции.

Извинете за спама, но винаги ме е яд, когато някой започне да гледа в канчето на другия.

Общи условия

Активация на акаунт