Време е за ИКЕА! - Тема 32

• 43 123
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Направо ме отчайвате... Ходих набързо преди НГ, по време на инвентаризацията. Постно, прашно на места, неуютно. Все се надявах да се оправят, а то какво излиза...
   Поне си поръчах каталог. Дано ми го доставят.

# 631
Има проблем с доставките на международно ниво. Европа е под локдаун, все пак, нищо че ние не сме. Отворете произволен европейски сайт на Икеа и вижте там за какво става въпрос.

# 632
  • Mostly in my mind
Икеа не от вчера имат проблеми с доставки и с наличности. И аз го отдавам на пандемията.

# 633
Момичета, помощ! Някоя от вас прала ли е калъфа на стол POANG? Как аджеба после вкарвате дунапрена? има ли някаква хитринка? Цял ден се боря и не става.

# 634
Момичета, помощ! Някоя от вас прала ли е калъфа на стол POANG? Как аджеба после вкарвате дунапрена? има ли някаква хитринка? Цял ден се боря и не става.

Трудно.
Последния път дори малко изрязах от дунапрена, защото пуснах калъфа в сушилнята Flushed и седалката малко се сви.

# 635
  • София
и при нас се сви калъфа на седалката.
и заради това не седеше стабилно.
накрая го изхвърлихме и взехме нова седалка.

# 636
Добре, че написахте, значи моят ще го пера както е, никакво вадене. Само де се побере в пералнята, но със сигурност ще се побере, не е от най-дебелите.

# 637
Моят калъф не се е стеснил, но дунапренът някакси "залепва" за вътрешността и не мога да го напъхам, ама не се отказвам де. Simple Smile

# 638
Моят калъф не се е стеснил, но дунапренът някакси "залепва" за вътрешността и не мога да го напъхам, ама не се отказвам де. Simple Smile

Точно това се случва.
Сега изведнъж се сещам, че може дунапрена да се сложи в някакъв тънък плик или хартия, която после да се измъкне.
Когато аз се борих не ми дойде това на ум Sweat Smile

# 639
  • София
Калъфът на нашето кресло е пран 3-4 пъти. Не се е свил. Не помня на колко градуса го пусках.
Слагането и на мен ми е трудно. Последния път пробвах по друг начин - калъфът го обърнах наопаки и дунапрена го напъхах както се слага (чаршафосва) юрган. Малко по-лесно стана.

# 640
  • ENGLAND
Моя Поанг и калъфа му не си знаят годините, повече от 10. Пера в пералнята на 40 градуса, но не пускам в сушилнята, не се е свил.  За слагането, прегъвам на две по дължината дунапрена, напъхвам го до края и след това го отпущам и намествам по ъглите, става за няколко минути.
Тук, в Англия, Икея не работят от доста време, даже доста от нещата не можеш на клик и колект, за доставка се чака много и излиза доста скъпо за по-дребни неща. Никой няма идея кога ще отворят. При първия локдаун пак беше затворена за повече от два месеца.

# 641
  • Пловдив
Вчера поръчах от английската Икеа.
Дадоха срок 3 дни за доставка до адрес и цена не по висока от обичайно.

# 642
  • Mostly in my mind
Как така от английската Икеа?
Кой превозвач ползвате? Получих имейл от Габко,  че спират доставките от Англия.

# 643
  • Пловдив
И на мен Габиели ми отговориха доста уклончиво как ще се случи доставката, обаче аз съм си виновна, че не съобразих по-рано.

# 644
Здравейте на всички, със съпругата си харесахме този сушилник https://www.ikea.bg/products/kitchen-worktops/kitchen-organisers … -stomana/40371225
някой от вас ползва ли го, имате ли мнение за него, включва ли си всичко необходимо за монтаж и има ли си тавичката за вода отдоло, че не се разбира от сайта? Поздрави.

Общи условия

Активация на акаунт