Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 68

• 41 577
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Дават ви го заради повишената опасност от тромби, които ще са опасни и за вас и за бебо, а ковид казват, че това може да причини.
Жените с тромбофилия често пият АП. Обаче толкова рано шанс за прокървяване също има, коментирайте с АГ, но максимално бързо, дори днес, защото всеки ден е важен при лечение.

# 91
Може да питаш за Натаспин - той също се пие за разреждане, но от него няма прокървяване.

# 92
Здравейте бременна съм в 8 месец и в началото на 7 месец ми изписаха магнерода преди да ида на преглед в началото на седмия от самото начало до 6 месец пиех витамини актив мама бяха ми свършили витамините и не съм купила други изчаках следващия ми преглед да дойде за да знам акушерка какво ще ми каже отидох на 31 сеп. И ми казаха че съм в 7  и два дена месеца и тогава ми изписаха магнерода тогава не чух ясно дали трябва да си продължа предишните витамини  затова не взех нищо освен магнерода пиех магнерода не бях много редовна но става вече бая време от както не взимам магнерода и нищо друго не пия някакъв риск има ли и дали мога да започна да пия магнерода отново нищо че не съм го пиела доста време

# 93
  • Седмото небе
Сложете си моля препинателни знаци, че поста ви се чете трудно и едвам се разбира смисъла. Може би повече хора ще ви прочетат и отговорят. Пийте си Магнерот щом са ви казали, не се притеснявайте, че не взимате друго. Някои следящи и не препоръчват нищо допълнително. Но за ваше спокойствие звъннете и питайте дали има нужда да си вземете и комбинирани витамини.

# 94
Сега изпих едно хапче защото от доста време не ги бях пила

# 95
Здравейте бременна съм в 8 месец и в началото на 7 месец ми изписаха магнерода преди да ида на преглед в началото на седмия от самото начало до 6 месец пиех витамини актив мама бяха ми свършили витамините и не съм купила други изчаках следващия ми преглед да дойде за да знам акушерка какво ще ми каже отидох на 31 сеп. И ми казаха че съм в 7  и два дена месеца и тогава ми изписаха магнерода тогава не чух ясно дали трябва да си продължа предишните витамини  затова не взех нищо освен магнерода пиех магнерода не бях много редовна но става вече бая време от както не взимам магнерода и нищо друго не пия някакъв риск има ли и дали мога да започна да пия магнерода отново нищо че не съм го пиела доста време
Това огромно изречение ме обърка! Поставяйте препинателни знаци, моля. Пийте си предписания препарат.

# 96
Вече 2 3 седмици ще ви излъжа пях спряла да пия магнерода но днес започнал пак да го пия това проблем ли е

# 97
МагнетороТа е с натрупване,аз бих го пила още малко.
Спрях в деветия началото,нямах нито една контракция след него,даже преносих.

# 98
Здравейте, момичета! С три положителни теста за бременност съм, 7 дни закъснение, болки в гърдите, кръста, и веднъж лека температура. Днес трябваше да си взема направление и в четвъртък да отиде на преглед. По моите изчисления съм 4г.с. и 7д. Днес обаче се оказа, че свекървата, с която живеем в една къща е с коронавирус, което означава, че трябва всички да се изолираме. Много се притеснявам.

# 99
Магнезият е хубаво да се спре по-рано, може да доведе до спиране на подготв.кнтракции и преносване.В групата на февруарчетата когато бях бр.много жени им бе назначено по-ранно спиране,аз почти не съм пила магнезий,нямаше нужда.Сестра ми ей така пи до последно и преноси 3дни,бебчо тръгна часове преди насрочено предизвикване.Не е гаранция само от това да е,но е факт че се спира поне 1 месец преди термин.Също така не се пие за щяло и не щяло, лекар преценява,не се пие просто ако имаш крампи и високи дози,както някъде прочетох...

# 100
Здравейте, момичета! С три положителни теста за бременност съм, 7 дни закъснение, болки в гърдите, кръста, и веднъж лека температура. Днес трябваше да си взема направление и в четвъртък да отиде на преглед. По моите изчисления съм 4г.с. и 7д. Днес обаче се оказа, че свекървата, с която живеем в една къща е с коронавирус, което означава, че трябва всички да се изолираме. Много се притеснявам.
Спокойно, аз също разбрах, че съм бременна по време на лечение от корона вирус, даже си мисля, че това ми помогна да изкарам вируса по-леко, защото ММ имаше доста по-тежки симптоми. Но да, хубаво е да се изолираш. Аз за мое успокоение бих направила тест.

# 101
Момичета, възможно ли е от Пре мама да ми става кофти на стомаха. Нямам болки, но едно гадно усещане, като гадене

Това витамини ли са? В кой месец си, къде се следиш?

# 102
Здравейте, според доктора съм в 10 г. с, а според мен в 9, 5. (така ми показва календара) Днес бях на преглед в мм 33.9mm, а като чета в интернет за 10 седмица е дадено да е около 3,1 см. Започнах да се притеснявам, че при мен май е доста напред Sad

# 103
Здравейте, според доктора съм в 10 г. с, а според мен в 9, 5. (така ми показва календара) Днес бях на преглед в мм 33.9mm, а като чета в интернет за 10 седмица е дадено да е около 3,1 см. Започнах да се притеснявам, че при мен май е доста напред Sad

Какво точно те притеснява? Нали си наясно, че това са ориентировъчни размери.

# 104
Никакъв повод За притеснение Не виждсм

Общи условия

Активация на акаунт