На пазар във Варна - тема 60

• 34 073
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря!

# 541
Къде мога да купя чантичка за бягане като тези

# 542
Декатлон и всички спортни магазини.

# 543
Както и Джъмбо.

# 544
До Декатлон остана ли магазин JYSK?
Да!

# 545
Книжарница Озон има само в Млл Варна и тя не работи сега, нали? Къде има друга голяма с разнобразие? Търся една детска книжка- "Ще те обичам нощ и ден". Някой мяркъл ли я е някъде?

# 546
Озон е само онлайн магазин. Книжарницата е Ориндж. В гугъл книжката ми излезе в сайта на Сиела, може би книжарницата във ФК работи. Също видях, че е издадена от Хермес, такава книжарница има на Осми Приморски полк.

# 547
Благодаря много, точно на Осми приморски съм, чудесно улеснение. Мерси!

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 12:38 от Kristaline

# 548
Здравейте, къде в града предлагат коледни калъфи за столове?

# 549
  • Под Слънцето
Здравейте, къде в града предлагат коледни калъфи за столове?
Виж в Джъмбо, но през седмицата и ако можеш през деня, че .. лудницата започна.

Аз преди време търсих алое. Та вече си имам 2 саксии подарени от леля ми и ако някой изпадне в беда като мен, ще услужа.

А сега издирвам бензиностанция с компресор за въздух, но силен. Преди си издухвах рс-то на Кава газ, ама го сдухаха. На Лукойла между Младост 1 и 2 пък е много слаб . Имам нужда да го почистя от натрупания прахоляк тези дни и се оглеждам на де да го нося...

# 550
Някъде попадали ли сте на тези картини, които се оцветяват по номера? Търся за коледен подарък.

# 551
Картини по номера има в една книжарница до Синия пазар. В улицата на Джурото, точно на ъгъла, срещу закритата част на пазара. Но не съм разглеждала все още какво има и цените как са. Поръчвала съм си такива картини онлайн.

# 552
  • Варна
Хора, някой ходил ли е до Айсберг за коледни боклучки? Цени на елхи да знаете, тамошни?

# 553
Онзи ден минах покрай, обаче имаше опашка като за маслини Grinning Мернах една красива, висока около 1.6 с побелели връхчета, май беше към 50лева. За съжаление нещо по- конкретно не мога да кажа, но имаше голям избор, поне преди 4-5 дена.

# 554
Здравейте, издирвам магазин за интересни коледни играчки, освен познатите Джъмбо,Айко, Бриколаж, Хоумакс и т.н Simple Smile

Днес видях нов, поне за мене нов-точно срещу църквота Св. Никола. Интересни неща, но скъпички и продавачките буха малко дръпнати.

Общи условия

Активация на акаунт