На пазар във Варна - тема 60

• 33 527
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, може ли да ми препоръчате адвокат по вещни права?

# 631
Ходих и се върнах.Наистина бяха останали китайски с разни недобре/ евтино изглеждащи хастари и кантове по качулките. Пообрано беше откъм грейки. Иначе в 16,30ч доста хора и прииждаха още.

# 632
Здравейте. Къде да намеря украса за коледни бисквити, имам форми   ,  Само търся цветовете и тубичките.

# 633
Ооооо.... фитнес залите са като хлебарките, те последни ще умрат. Ковид пандемията бледнее пред дизастъра да не успееш да се нацепиш.

Нашите медици отдавна са претръпнали. Емоционалното им състояние неможе да бъде олицетворение на страха от болестта, защото те се сблъскват с нея постоянно. И преди Ковид положението беше същото, но нямаше повод да се разкрие.

Много ще ми е интересно собственика на заведението, дето работи и вътре е гърч, дали ще му е хубаво неговото дете да се тръшне от ковид? Не го пожелавам,разбира се, просто безразсъдството им е потресаващо

# 634
Къде във Вн бих могла да купя сгъваем чадър с репродукция, по-специално целувката на климт ме интересува. Търсих в интернет, но са останали само прави чадъри. В един бутик омлайн намерих, но е18 лв доста паянтов.

# 635
  • Варна
Добре де, всеки знае за работещи без право, а един подаде ли сигнал?
Предполагам и аз, че има, но не знам за конкретни. Имам ли известни такива веднага ще се обърна към когото е редно. Едни не са по-прости от други да стоят вкъщи без работа. При някои наистина само "сопата" може да свърши работа и за това и не можем да излезем от тази ситуация. Вярно, че дебелокожието си е българска черта, но тук отново сме всички страдат заради единици.

_re_ge, ако не намериш мога да ти препоръчам жена, която да ти нарисува.
Страхотни са! Чакам поредния за подарък.

# 636
  • Под Слънцето
Къде във Вн бих могла да купя сгъваем чадър с репродукция, по-специално целувката на климт ме интересува. Търсих в интернет, но са останали само прави чадъри. В един бутик омлайн намерих, но е18 лв доста паянтов.

срещу Мол варна.  в твоята махала е май , блока стария  под ул гео милев
на 1ви етаж от дясната  страна  на входа
мисля 3 или 4ти вх.
има склад за чадъри
ако не се ориентираш, свиркай да ти го чукна на бгмапс

# 637
....

Може ли повече информация за въпросната дама, на какви цени работи?

# 638
  • Варна
Здравейте. Къде да намеря украса за коледни бисквити, имам форми   ,  Само търся цветовете и тубичките.
Не ми стана ясно какво точно е търсенето, но магазин за сладкарски материали има на Владислав, срещу гробищата - спирка “Родина”, като застанеш с лице към спирката, блокът отляво.

Това с работещите заведения ми звучи като извънземните - всеки е чувал за тях, ама никой не ги е виждал 😃

# 639
  • Варна
Много разнообразни сладкарски формички на коледна тематика купих онлайн на Wilton, за един ден бяха при мен. В Паркмарт също има, ПВЦ в пакет от осем броя за около 7-8 лв.
Няма как да напиша заведението във Варна, познавам хората, както казах- всеки има глава на раменете и пред закона не сме равни . Тези на Албена бяха пред Фламинго някакъв италиански ресторант- Челебрита.

# 640
Аз попитах и в съответната тема, но тук винаги съм намирала адекватен отговор и много полезни съвети. Flowers Hibiscus Трябват ми хубави яйца за захранване на бебе. Досега имах на разположение домашни, ама кокошките спрели да снасят. Кокоша им работа Grinning Истински трябва да са, защото малката направи една реакция от жълтъка, когато въвеждах за пръв път. Сега въвеждам отново, но още повече ме е страх. Произхода трябва да е 100% проверен. Ако някой от вас случайно гледа кокошки ще си закупя, би било страхотно успокоение за мен.

# 641
  • Варна
Някой беше купувал акумулатор. Да каже цени. Рано ме зарадваха. Откраднали са го.

# 642
  • Варна
Относно яйца за захранване, най-добри са пъдпъдъчите яйца. Нашият педиатър ни препоръча такива освен заради хранителната им стойност, но и заради по-високата температура, при която се снасят. Така няма шанс за салмонелоза. Взимах от един производител от Кичево, Петър, от Свободния хран кооператив, носеше ми на адрес. За съжаление, човекът е починал, но от Коопа разбирам, че синът му се занимава с това. Може да му пишете ЛС във ФБ- Георги Георгиев от Кичево.

# 643
....

Може ли повече информация за въпросната дама, на какви цени работи?
Ако може инфо наистина , но няма да портъчвам  за щерката със сигурност, защото ще бъде поредния чадър забравен в унито.

# 644
Относно яйца за захранване, най-добри са пъдпъдъчите яйца. Нашият педиатър ни препоръча такива освен заради хранителната им стойност, но и заради по-високата температура, при която се снасят. Така няма шанс за салмонелоза. Взимах от един производител от Кичево, Петър, от Свободния хран кооператив, носеше ми на адрес. За съжаление, човекът е починал, но от Коопа разбирам, че синът му се занимава с това. Може да му пишете ЛС във ФБ- Георги Георгиев от Кичево.

Доколкото знам има един човек във Виница, който продава такива яйца.

Но ще мога да дам информация утре къде точно се намира.

Общи условия

Активация на акаунт