На пазар във Варна - тема 60

• 34 177
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Някой питаше май за чехли естествена кожа,  видях такива в магазина за чанти Бага на Цар Освободител, близо до Сладък сън.

# 391
По повод затварянето от утре,днес питах в Коста кафе,щели да работят,но без консумация на място

# 392
  • Варна
А хубави мъжки кожени ръкавици откъде?

# 393
  • ВАРНА
Магазина за кожени изделия над буна Траката - главния път Траката - Евксиноград.

# 394
За кожени портфейли и изобщо изискани подаръци от естествена кожа  препоръчвам АртФантазия на ул "Баба Тонка"  3 мацки правят различни неща - едната от естествена кожа, другата рисува стъкло, третата плете
https://www.artfantasy.eu/?fbclid=IwAR0wI1WRS3Y8FpWT8qEJgjpeViMf … wVUr0LR3eyfOGEG_k

# 395
Магазина за кожени изделия над буна Траката - главния път Траката - Евксиноград.
Може ли малко повече информация къде точно е ? От коя страна на пътя ката се пътува от Варна към Златни Пясъци ?

# 396
  • Варна
Посока ВН-ЗП, точно след отбивката за Немо Траката, местност манастирски лозя, има магазин за кожени палта, с места за паркиране отпред. Мисля, че пишеше на руски “меха”, шубы, предполагам за него става въпрос.

# 397
Виждал съм го като пътувам по този маршрут.Мислех , че е нещо рекламно , а не реален магазин и че рекламират само за дамски кожени палта и елеци. Щом ми се отвори път натам ще проверя.

# 398
  • БГ
Здравейте, магазина за обувки Deichmann който е в Кауфланд на бул. Република, дали ще работи?

# 399
  • Варна
Здравейте, магазина за обувки Deichmann който е в Кауфланд на бул. Република, дали ще работи?

Ще работят. Вчера им звънях Joy, а и в сайта вече го пише.

# 400
  • Варна
Изглежда всички магазини, които не са в моловете, ще работят. Вчера бях в Джъмбо и казаха, че няма да затварят.

# 401
  • ВАРНА
Практикер - Баумакс бачкат ли днес?

# 402
  • Варна
Би трябвало. Бриколаж със сигурност работи, ходих.

# 403
  • Варна
Всичко си работи без моловете. Днес обикаляхме по задачи, пълно е с народ.

# 404
Здравейте, може ли да препоръчате къде мога да намеря елхи в саксия?

Общи условия

Активация на акаунт