На пазар във Варна - тема 60

• 34 103
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Орионче,на пазара Чаталджа има Дивото брашно,и ние го харесваме.
И аз в неделя като минавам покрай ФК има бая народ,не съм спирала на фермерския базар.

# 466
Може би е коментирано, но Уск е Гранда дали работи?

# 467
  • Варна
+1 за Дивото брашно
Освен на пазара Чаталджа, има и в пресечката точно под цветята на Чаталджа, също. Имат интересен асортимент. Обожавам баничките им със синьо сирене Heart Eyes

# 468
Да, за тях ходим до там, въпреки че ни е далеч Simple Smile
И баклавата с кокос.....

# 469
  • Варна
Здравейте!
 Някой да е мяркал тефтер на Фортнайт?
Не мога да намеря ,търсих в нета.Пък нямам време да обикалям..

# 470
  • Варна
Хора, откъде да купя бюджетно патрон плюс дръжка за врата? Вътрешна врата е, не го търся за здравина, интересува ме да не е скъпо. Крепежите на Чаталджа или да ходя в Баумакс?

# 471
  • ВАРНА
Някой може ли да види промо офертите от сайта на Безмитния магазин на морска гара Варна? 
  Всекимесец излиза брошурата от 1 до 30-то число с промоциите....сега ми излиза за декември  coming soon- очаквайте.....а е 3-то число....

# 472
  • Варна

Няма логика да работи.

# 473
Бобче, има един магазин срещу Синия пазар, където продават традиционни български сувенирчета. Не знам доколко ще намериш там, каквото търсиш, но провери. Дано само още да етам този магазин. Не съм ходила от 100 години. Някой да потвърди Simple Smile

търся много добър златар. Да ми изработи надпис от злато.

# 474
Не знам дали ще направи такова нещо,но нашите халки са от Миро голд, надписът,който исках бе ръкописен и не много къс, заради името на съпруга ми,но е идеално изработен.

Ооо, ще ходя до Дивото брашно утре,хехе
Мерси!

# 475
Някой може ли да види промо офертите от сайта на Безмитния магазин на морска гара Варна?  
  Всекимесец излиза брошурата от 1 до 30-то число с промоциите....сега ми излиза за декември  coming soon- очаквайте.....а е 3-то число....
Да аз, виждат се без проблем.
Само да се преместя на лаптопа и ще си редактирам поста за да добавя линк.

Ето линк към офертите на сайта.

Ето и линк към офертите в PDF формат

# 476
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Бобче, има един магазин срещу Синия пазар, където продават традиционни български сувенирчета. Не знам доколко ще намериш там, каквото търсиш, но провери. Дано само още да етам този магазин. Не съм ходила от 100 години. Някой да потвърди Simple Smile

търся много добър златар. Да ми изработи надпис от злато.
По спомен още лятото го нямаше магазинчето.Има такова магазинче срещу Ботевата градинка.

# 477
Работи, да, както и другите магазини на същия етаж. Някоой пита преди няколко страници.

# 478
  • Варна
Работи, да, както и другите магазини на същия етаж. Някоой пита преди няколко страници.
Там работят Булмаг, оптика, денталния център, зоо-магазина, аптека, изи пей... миналата събота Юск не работеше

# 479
  • Варна

Е как ще работи Юск в мола?? На какво основание?

Общи условия

Активация на акаунт