На пазар във Варна - тема 60

• 34 113
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
За мен- Иглика. Ябълковият пай, малките банички, баница без пълнеж, кифличи с мармалад- всичко е много вкусно, винаги топло.
Въпрос- някой похвали фирма за паркет, май беше High. Дали предлагат услуга само поставяне на первази и лайсни? Имаме ламинат от Берг купен преди няколко години, но се наложи махане на врати, первази и т.н. Сега не желаят да дойдат да отрежат и сложат наново. Материалът го имаме.

# 451
  • Варна
Питай ги. В крайна сметка това е работа. За пари. Ако са умни, няма да откажат.

# 452
  • Варна
Питай ги. В крайна сметка това е работа. За пари. Ако са умни, няма да откажат.
Берг ми отказаха вече. Не намирам с търсачката препоръчаната тук фирма. Ваш паркет ли циклеха? Как се казва фирмата? Благодаря!

# 453
Закуски от Дивото брашно, но и на Стефани харесваме някои неща.

# 454
  • Варна
Мой паркет. Тия дни ще ги викам да ми сложат первази, с техен материал.

Цезар паркет се казва фирмата. В нета има координати.

# 455
+1 за закуски от ,,Дивото брашно".

# 456
По принцип има коледен базар в мола,но предвид ситуацията дали ще има някъде другаде?

# 457
Къде продават най-хубавите закуски?
Аз харесвам закуските на Жонел на шадраваните

# 458
  • Варна
Коледен базар има на Морска гара. Даже онзи ден имаше клипове из ФБ как ужким едни браншове са ограничени, а там- няма никаква дистанция и май се консумира на място.

# 459
Аз се интересувам от разните магнити,декупажи,коледни украси и т.н.,нямаме фейсбук в семейството и не съм видяла.На Морска гара не съм ходила,ако е луканки и греяно вино,не ме влече.Като бяха на втория етаж в Гранд мол съм купувала много интересени добавки към подаръци.

# 460
  • Варна
Не знам какво се предлага. За мен и лятото , и сега това, което правят на паркинга, си остава селски сбор и панаир. Не бих отишла за нищо на света. Някои познати казват, че на Фермерския пазар пред ФК има ръчно правени неща, тип дървени букви-пъзели и т.н.

# 461
  • Варна
Кога има фермерски пазар?

# 462
  • Варна
Неделя сутрин пред ФК, но в какъв часови диапазон е, не знам.
Редактирам се, ето къде и кога се провежда. Остава и във Варна мол.

# 463
  • Варна
Благодаря!

# 464
Не мисля,че на Морска гара ще намериш декупаж и подобни, основно е ядене,пиене.
На Фурмерския последно бе гъчканица ...не бих отишла.
Закуски харесвам на Жонел,на Иглика, има едни скоро ги пробвах Кокалчето мисля,че бяха, към Спортна зала от Червения площад...в тази посока

Това Диво брашно къде се намира?

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 16:06 от Orion_Sagitta

Общи условия

Активация на акаунт