На пазар във Варна - тема 60

• 34 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Аз сменях лична карта лятото. Работеше даже от 7,30. Поне тогава.

# 571
  • Под Слънцето
Ходих аз. Паспортна служба към 3то РПУ- 8 до 17,30 с почивка от 12,30 до 13 ч

# 572
  • Варна
Ходих аз. Паспортна служба към 3то РПУ- 8 до 17,30 с почивка от 12,30 до 13 ч
А има ли опашки за подмяна на ЛК.

# 573
  • Под Слънцето
Не, имаше 3-ма човека. Всички гишета работеха. Бях към 16 ч там.Минах за около 10 мин със снимката.

# 574

Някой знае ли къде продават такъв шоколад? В Била не намерих

# 575
  • Варна
Привет! Знаете ли, от къде (физически магазин) мога да си купя евтина фото хартия?

# 576
Здравейте, знаете ли дали офисът на А1 в Делта планет мол работи?

# 577
  • Варна
Пише, че работи

# 578
Би трябвало да работи , обадете се и попитайте .

# 579
Здравейте, къде във Варна мога да открия килими (без големите вериги,които излизат в интернет) на нормални цени? Търсих, но не открих скорошна тема по този въпрос, а никъде не мога да открия онлайн адреси на тези малки магазинчета с много килими вътре. Работя по цял ден и нямам време да обикалям затова пиша темата,надявам се да можете да ми помогнете! Simple Smile

# 580
  • Варна
Аз тази година купих три килима от Камко. Харесва ми, защото има голям ценови диапазон и паркинг точно отпред. Последното за мен е много важно, защото си мъкна сама килимите и не си представям да спра на майната си колата и да се чудя после как да се добера до нея. Освен това правят и намаления периодично. Два килима лятото взех на смешни пари.

Не знам дали се води голяма верига, но на мен ми свършиха чудесна работа.

# 581
Работи, да!

# 582
Здравейте, къде във Варна мога да открия килими (без големите вериги,които излизат в интернет) на нормални цени?
Има един малък магазин за килими на Бенковска до подлеза.
kilimche.com май им беше сайта. Не ми се е налагало и не зная как са цените и качеството, но виждам, че по цял ден човекът носи огромни палети с килими към Еконт, явно бая се поръчват онлайн.

# 583
  • ВАРНА
Пепи 7 -  в Гугъл раб.време на магазините и прочие не се актуализират по една година! 

Може да видиш че според Гугъл ресторантите работят в момента!  Както всички знаем не работят от 28 ноември до януари вероятно!

Та не гледайте раб.време в гугъл! 

# 584
Морска гара е станала едно ужасно за мен място,строят се някакви неща,явно барове,супер комерс става.Жалко,преди ни беше приятно да се разхождаме там,а от година на година избягваме все повече.Всички магазии ,кранове и корабни места ще бъдат разкарани скоро и ще има заведения само.Поне от работата на мъжът ми му казали така.

Общи условия

Активация на акаунт