Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За разликата между 20-ина годишни момичета и 30 – 40-годишни жени

 • 25 071
 • 1 140
 •   1
Отговори
 • Мнения: 52
Здравейте,

Наскоро се върнах в България след доста години живот навън и реших да споделя с вас опита си от срещи и връзки с жени тук. Мисля, че впечатленията ми може да са ви интересни, а и съм любопитен да прочета вашите реакции.

За себе си мога да кажа, че не съм вече в най-първа младост, но съм неженен и ми се искаше да създам семейство в България, не навън. Последните години се бях фокусирал върху професионалното си развитие и успях да създам много успешен бизнес, който ми позволява да живея много добре, но бях занемарил личния си живот.

Връщайки се в България, очаквах да премина през период на адаптация към начина на комуникиране и отношения с жените тук, което се и случи, но за някои неща не бях съвсем подготвен. Оказа се, че много по-лесно се разбирам с ьъ, които всъщност ме интересуват в дългосрочен план.

С 30 – 40-годишните жени се оказа, че трябва да преодолявам доста пречки, които нямат нищо общо с мен. Обикновено жени на тази възраст са имали проблемни връзки в миналото и са постоянно в защитна позиция, за да могат да се предпазят ако и аз им поднеса неприятна изненада. Това поведение е разбираемо, но много затруднява комуникацията и уморява. В същото време се чудят защо съм неженен и се усеща как постоянно търсят отговора на тази мистерия. Както вече казах, комуникацията изобщо не е лесна.

С 20-ина годишните момичета, от друга страна, проблеми с комуникацията няма. Никоя от двете страни не търси дългосрочна връзка, което сваля напрежението и позволява да се отпуснем и прекараме приятно време заедно. В същото време, точно тази липса на дългосрочна перспектива някак ограничава усещането – да, прекарвате приятно време заедно, забавлявате се, но не се интересувате много дали ще се видите пак утре, или изобщо. Коренно различна ситуация от тази с по-възрастните жени.

Аз съм силно положителна личност и винаги вярвам, че ще постигна целта, която съм си поставил, така че продължавам да търся подходящата жена сред 30 – 40-годишните. Сега съм доста по-наясно с предизвикателствата, но оставам оптимист. А докато търся, продължаваме да се забавляваме с 20-ина годишните момичета – там няма големи очаквания и съответно липсват и разочарования.

# 1
 • Мнения: 1 367
Боже каква разтворена мрежа за улов ..... Simple Smile. Простете за хумора.

Успех с търсенето !

# 2
 • Мнения: 41 376
Не виждам място за сравнение.
Елементарно е - ако не търсиш човек за семейство, не ти пука какъв е, ползваш го за няколко часа и после кой откъде е.
Когато търсиш баща/майка на децата ти, вече имаш определена представа за това какво може да им даде.

Но като цяло е доста смешно поставянето под един знаменател на толкова много народ. Явно и ти си доста предубеден, в резултат на досегашния си опит. Нормално, с нищо не си по-различен от своята възрастова група Simple Smile

# 3
 • Мнения: 7 897
А какъв ви е казусът? Какво питате? Или просто казвате, че могат да ви пишат на лични и момичета на 20, и такива на 40.
Какво значи в България?
Тук живеят хора, даже жени, освен с различни години и с различен статус. Като навсякъде.

# 4
 • Мнения: 62
Простете за въпроса... благодарни сме за благоволението Ви, но се чудя Вашата възраст каква е? Ще си позволя да отгатна.... между 35 и 40...  може би дори 41...42.....
Вярвам Ви... всички близо до 40 имат някакъв емоционален "багаж", а и не само  емоционален, аз примерно и две деца имам🙃
Въпрос в написаното от вас нямаше.... май искаш да кажеш, че и в двата случая не виждаш възможност за добра комуникация и общо бъдеще.....
Успех ти желая.... И в забавлението, и в търсенето, и в новото начало!

# 5
 • Мнения: 2 479
Това ще е темата за лаф и бистрене следващите дни, седмици, или до доказване на противното и заключване, ако се изроди.
Засега няма да започвам с добавките, анализите и въпросченцата към бизнесмена, чак след като се появи и почне да пише, и видя, че се включат и други видни представителки/ли на форума.
Иначе към предприемача имам доста въпроси.
Peace

# 6
 • Мнения: 27
Необвързаните жени след 30-тата си година най-често търсят партньор за трайно обвързване водещо до деца и брак.  Отделно времето отмива наивността и носи само допълнителен багаж.  Аз съм изненадан, че вие сте изненадан от наблюденията, които твърдите, че имате.

# 7
 • Мнения: 1 429
Аз искам годините на автора да прочета.

# 8
 • Мнения: 391
Съвсем нормално е 20 годишните да са с розови очилца и отворени за забавления и неангажиращи отношения. Та те повечето са още принцесите на мама и татко и не знаят как се пускат котлона и пералнята.
На 30, та камоли на 40 се предполага, че вече знаеш какво търсиш и хормоните не вземат превес в отношенията. Със сигурност повечето са имали вече сериозни връзки, но това е натрупан опит, който само помага в избора. Винаги си личи един мъж дали е надежден и какво търси, ако знаеш какво да гледаш. Същото важи и за жените.
Къде и каква жена ще намериш вероятно зависи от това къде я търсиш и какво предлагаш. Интересно ми е какво им е на чужденките? Любопитно ми е , понеже много българки се взеха с чужденци, а забелязвам при мъжете една тенденция да си търсят българки.

# 9
 • Мнения: 634
Авторе, нали прекрасно осъзнаваш, че докато едновременно се забавляваш с 20 годишните и търсиш жена за семейство сред 30-40 годишните накрая може да останеш с пръст в устата?
Не е добра идея да се таргетираш в две възрастови групи с две различни цели.
Чувал си приказката за двата стола и земята.

# 10
 • Мнения: 6 784
Моята интуиция е работела и на 20, и на 40 си работи. В смисъл, ако нямам доверие на някого, то определено си има защо. Smile

# 11
 • Sofia
 • Мнения: 13 095
Интересно ми е какво им е на чужденките?

Решил е, че българка ще има по-скромни претенции към виден пишман-гурбетчия, като него, и че ще му излезе по-евтинко, спрямо средностатистическата канадка, французойка и финландка.
За да се презастрахова срещу потенциални фалове, е посочил достатъчно широк възрастов диапазон.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 22:50 от Blаck Cat

# 12
 • Мнения: 8 592
Ох, чуя ли някой сам да ми се хвали с " успешен бизнес", бягам надалеч.
Да, 20 годишните кълват.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 18:57 от bubanka

# 13
 • Мнения: 391
Сега не разбрах бизнеса къде е, в миналото ли е останал или е тук? Иначе ясно, че нашите са по-скромни откъм изисквания, но пък мъжете като слушам как искат и вълка сит и агнето цяло...

# 14
 • Мнения: 1 379
Никоя не се навила от чужденките, никоя не се навива от българките, дори успешният бизнес не помага... Свестните мъже изчезват от пазара много бързо, че са малко, само нашият герой не успява да се пласира, интересно що така. Чак обява в бг-мама пуснал. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт