💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 68 282
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Продължавате да протестирате срещу играта на Ваня, но двете момичета се поздравяват една друга в Инстаграм за спортстменската си игра. Която между другото всъщност е продължила над 40 минути. Видяли сте каквото е излъчено.

# 1 051
  • Испания
Екатерина

Ваня

vanessaseemore

Видяхте 5 минути от тази битка, а всъщност двубоят между мен и Йоанна продължи повече от 40 минути... И двете с нея сме горе долу в една категория, еднакво нетехнични, но и еднакво мотивирани - нямаше как да бъде лесно... След тази битка, обаче, у мен остана приятното чувство за една спортсменска и честна игра. С Йоанна непрекъснато се питахме една друга дали сме добре, някоя има ли нужда от почивка или дори от лекарска помощ, защото щитовете бяха толкова тежки и хлъзгави, че постоянно се отплесваха и неволно се удряхме. Изцедихме всяка капчица сила, въздух и воля, които бяха останали у нас, за да продължим този сблъсък до края.
Благодаря ти за страхотната игра, @yoanna.lazarova!

# 1 052
Цитат

Мале, Годзила утепа жената 🥴

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 09:15 от Lemy

# 1 053
  • Испания
Коментар на Екатерина на мем

След на Екатерина снощи, мем на неин фен

# 1 054
  • София
Симона е глупава, нагла и претенциозна. Опитва се е и да "кифлее" на целият си аграрен вид.

Много точно за тази.

Много са ми смешни на мен пък Вайс и Ивана, когато си говорят кой е тъп. Чудя се те как преценяват това?

# 1 055
Хаха, голям смях с хейта срещу Симона. Много точно е изобразена и сравнявана с носорози и едри животни. Кранта си е тя и и липсва женски финес във всяко отношение.

# 1 056
Ивана била участвала в руския биг брадър. Ето откъде има опит в интрижките.

# 1 057
  • Испания
Ивана била участвала в руския биг брадър. Ето откъде има опит в интрижките.

Това е известно още със започването на формата. Има опит и в ръкопашния бой.

# 1 058
Наистина Симона доста се е настроила срещу Катя, без да я е срещала дори. Изглежда Христа я е наплашила сериозно след тяхната битка за оцеляване.

# 1 059
  • Испания
Дори само да се виждат на арената, мисля че е достатъчно да се видят кой какво представлява. А Екатерина прави впечатление с неадекватното си поведение. Вчера пак се "смотаха" със сестра ѝ преди битката.

# 1 060
Наистина Симона доста се е настроила срещу Катя, без да я е срещала дори. Изглежда Христа я е наплашила сериозно след тяхната битка за оцеляване.
Не ,това по-скоро е поведение на пасивния агресор/жертва-за да запази себе си, се присламчва към група , кауза и се нахвърля върху така избраната от другите жертва(отстранявайки вниманието им от самата нея)

# 1 061
Симона има право да харесва или нехаресва когото си иска, както и всички останали участници. И Катя искаше да скубе Иванка по едно време. А защо решихте, че не е имала досег с Катя? Те са прекарвали часове заедно по време на битките.

# 1 062
  • София
Еха, 40 минути... Явно е било наложително да им съкратят рундовете при това положение, видимо се бяха изморили. Поздравления и за двете за хъса и спортсменството!

# 1 063
Стана ясно защо Димо промени правилата във входа на играта и то точно при дуела на Йо и Ваня. Самите те са се дуелирали над 40 минути....

# 1 064
Тази селска пръчка Симона колкото и да не харесва Катя беше супер невъзпитано да се изкаже така когато разделяха племената. Много щеше да ми е приятно да я пратят при рибарите да й видя физиономията.явно искаше да привлече внимание  някакво, но просто е толкова проста че освен някоя глупост да изръси с друго не може да изпъкне. Поне да се беше обосновала по някакъв начин. Ще си го запазя за себе си и се клати като футболист. Ми да не беше казвала нищо in the first place...

Общи условия

Активация на акаунт