💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 435
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Не бих се гордяла, че съм победила гладно племе , живеещо в лоши условия, след като съм се наспала и наяла  на корем.

# 1 216
Уф, яд ме е, че паднаха Рибарите.

# 1 217
Честито на позналите, че Йоанна ще се зарадва, ако Рибарите паднат.

# 1 218
Систърс много правилно искат кинтите на Алекс.
Ясни са ми, Йо е реално страхотно попадение на каста, както и преди съм казвал.

# 1 219
Ужасно тъпа игра и силен вятър... 5 Мин игра и в останалото време биг брадър.

Очаквам само малоумната игра с монетите от миналия сезон, които редиха на куличка и Анна-Мария за малко да спечели с Кулата й, построена против всички правила на физиката.

# 1 220
  • София
Стратег си е Йо. С класа е над много от останалите там, които не знаят за какво са в този формат. Би била страшно попадение във всеки един Сървайвър.
Катя или Ники?

# 1 221
Смятате ли че Екатерина има някакво психическо разстроиство или дефицит на вничанието и хиперактивност?
Чиста липса на дрога.
Какво взима според теб?
Кажи, де!? Явно знаеш! Wink

Не зная, затова питам. Даже се чудя дали не има някаква емоционална травма заради това че е черната овца в семейството си и е вероятно подтискана, а може да има вроден дефицит на внимание и хиперактивност, които имат аналогични симптоми като нейните. Затова питам че ми стана интересно.

# 1 222
Хайде Алекс, избери си Милен, нали не е бил на елиминационна досега.

# 1 223
-

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 22:22 от DebSs

# 1 224
Стратег си е Йо. С класа е над много от останалите там, които не знаят за какво са в този формат. Би била страшно попадение във всеки един Сървайвър.
Катя или Ники?
Simple Smile
Дойде на моите мисли от преди месец Simple Smile

# 1 225
Йоанна все повече ми харесва като играч и се надявам да е една от жените, достигнали до финала.

# 1 226
  • София
Оо, аз винаги съм си го мислил, но ти бе пръв, да. Забеляза я още в зародиш, докато аз и се дразних повече. Но факт, много добре е подготвена. А и в игрите е добра. Simple Smile

# 1 227
  • София
Смятате ли че Екатерина има някакво психическо разстроиство или дефицит на вничанието и хиперактивност?
Чиста липса на дрога.
Какво взима според теб?
Кажи, де!? Явно знаеш! Wink
Не зная, затова питам. Даже се чудя дали не има някаква емоционална травма заради това че е черната овца в семейството си и е вероятно подтискана, а може да има вроден дефицит на внимание и хиперактивност, които имат аналогични симптоми като нейните. Затова питам че ми стана интересно.
Оо, извини ме! Аз пък си помислих, че искаш да се присъединиш... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 228
Абсолютно непредвидими са ми номинациите им.Хем мисля за Катя или Ники,хем за Чудомир или Лазаринов.

# 1 229
  • София
Абсолютно непредвидими са ми номинациите им.Хем мисля за Катя или Ники,хем за Чудомир или Лазаринов.
Най-вероятно Катя.

Общи условия

Активация на акаунт