💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 294
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 135
Милен и Чудомир са добър тандем в тази игра.
Това е поста,на който се губи най-много вода, стратегията на Рибарите за двамата играчи там е най-добра.

# 136
  • Варна/Лондон
На Джери прашката ми е отвратителна, грам усет няма момичето.

# 137
Ловците просто ужасно сбъркаха с подредбата на постовете.

# 138
Ники им спаси много кофи на рибарите, много ме израдва.

# 139
Защо се чудите на играта на Йоана. Тя си  каза в началото че ще провали отбора на ловците днес.

# 140
И защо Тодор е на пъзела? Поне Боби да бяха сложили.

# 141
Доста е неприятно, че племето с най-бездарни играчи отива към спасение. Все още не го вярвам напълно.

# 142
От една страна се радвам, че играта е такава, защото са приблизително равностойни, а ако имаше плуване всичко щеше да е ясно предварително, от друга обаче - интересно как Рибарите печелят двете най-важни битки, успяват да откраднат участник и сега смятам, че те ще спечелят  и съответно избират първи.
Иначе аз в момента не знам кой за какво се бори, кой иска да се запази, кой да се разпадне, но играта е удобна за сАботаж.
Ловците странен избор направиха за Лазаринов  на първи пост и Тодор на кубчетата, възможно ли е Тошко да подозира Йо в умишлено падане и затова да не я остави на последния пост.

# 143
Лазаринов на едното хвърляне на водата, буквално я изля на пясъка пред кофата на Боби.. Много зле се разпределиха.

# 144
  • Sofia
Да им имам стратегията на ловците! Тошко и търпение = на магаре и духова музика... А и с Лазаринката начело, си е живо закопаване..

# 145
Искам Катя да прибере сестра си при тях и веднага след това да им разкрият игричката... Да се обзаложим ли, че ще бъдат номинирани докато отпаднат.

# 146
Рибарите постоянно коментираха, че тази не е тяхната игра, онази не е тяхната игра, а от продукцията явно са запазили  играта на която могат да се справят точно когато има значение.

# 147
  • ГО
Направо не ми се гледа Sad
Толкоз тъпо разпределение направиха Ловците. Йоанна едно ведро не уцели. Нарочно ли го прави?

# 148
  • София
Хохо, може би съм единствената, но съм за Рибарите. Grinning Такива образи са, всеки е уникум, много ме забавляват заедно!!
Определено добро разпределение на постовете при тях, за сметка на калпавото при Ловците.
Джери май е поизравнила разликата в тена, браво на момичето. Grinning

Спойлери не чета, така си гледам непредубедено. Blush

# 149
Значи Ловците са най-доброто племе. Не могат пет човека да си разпределят пет поста, тотална щета са на игра, която изисква ловкост, един май саботира. Но иначе са свръх-добри и продукцията им е виновна...
Аз пък смятам, че открай време са смотано племе и ще е чудесно точно те да се разпаднат.

Общи условия

Активация на акаунт