💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 422
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 840
Милен само как се подхилкваше, докато Катя и Йоанна се дърлеха пред всички.

# 841
Много крив характер като човек има Катя.
Добър атлет е, раздава се на арената.. но да не ти е в племето/компанията.

# 842
Супер са си двете заедно Simple Smile
Само да не си около тях.

# 843
  • София
Тошко и Ваня от първия ден се заджавкаха и все заедно. Ей го и сега бяха кацнали върху шкафовете. Като скачени съдове са. Wink

# 844
Пак тези сестри, ох писна ми вече.
Катя ще ги провали и двете.
Дано.Кой каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи.Да не е влизала в риалити формат заради сестра си.

# 845
  • София
Йоана е предател отвсякъде. Няма да се посвени да играе срещу сестра си. Може Катерина да е неприятна и да не я слуша главата на моменти, но тя наистина си е вкъщи и не може малката да й дава тон в живота.  Малката е подмолна и манипулатор.

# 846
  • София
Не е точно така.
В случая е права Йоанна да не иска скандали, защото ще ги номинират и двете и ще излязат на Арената една срещу друга. Катя е с рогата напред и без да мисли.

# 847
За мен Катя има комплекс от сестра си.
Ще се опита да и се наложи в переспектива според мен, което ще доведе до много конфликти. Класически ББ.

# 848
  • Испания
Открийте разликите!

# 849
  • IT
На Катя ‘непукизма’ може би е някаква защитна реакция, а Йоана е много хлъзгава, истински бъдещ политик.

# 850
Колко пъти да са снимани драмите,че така искрено се смеят и Милен и Йо? Чудомир,той така си гледа,останалите дори не ги показаха.

# 851
Добре, че битките са еднополови.

# 852
Отдалеч виждам победата на Жътварите Sad А така органичеки да ме дразнят Ивана, Вайс, Тодор и Симона, че искам не искам, съм за Рибарите.

# 853
Тая игра е само за Катя. Как е палнала моторетката ще ги разпарчетоса всички жетвари

# 854
Пф, Боби доста зле!

Общи условия

Активация на акаунт