💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 422
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 945
Продължава всяка седмица да отпада само един. След 4- 5 седмици на края на формат ще има финал с 12 финалисти. Жестоко 👍

# 946
Това, че само един е номиниран връща социалната игра и коалициите на мода отново.
Понеделник - Територия
Вторник - Капитани
Сряда и четвъртък - Номинации
Петък - Елиминация

# 947
  • Варна
А дано засилят Александър, абсолютно бреме е за племето, без него ще са по- добре.

# 948
Интересно ще е с гласовете при Жътварите, ако стигнат до съвета, след като само по един ще е номиниран.

# 949
Сигурно бях единствената тук, която симпатизира на Симона, но много злобна ми идва. И от Тодор съм тотално разочарована. Мислех, че спортиста в него е надделял над мутрата, но явно не.
Само на Ваня вече симпатизирам, дано не се изложи и тя като съотборниците си.

# 950
  • София
Вайс влизаше с хендикап. Той все пак е професионакен емемеец, а там стойката и движението са приоритет. Щеше да е интересно само ако имаше дуел между него и Чудомир, защото Чудото е як като вол. Но пак според мен би трябвало Вайс да спечели, уви, не стана.
Най-зле бяха Александър и Ивана. Тодор пък се изложи като видя, че не е неговото и си изтърва нервите.
Като изключим Вайс да отбележим и Влади, който излезе 2 пъти и спечели с общо 6-1 рунда. Чудомир също впечатли, а от жените най-много суперлативи за Йоанна и Ваня. Особено Йо, която излезе 2 пъти, разби Джери и направи класически сблъсък с Ваня.

# 951
  • Sofia
Рибарите трябваше срещу Вайс да пуснат Сашето.Той така или иначе е обречен срещу всеки.А и щяха да превъртят веднъж Вайс.След това Боби имаше по-голям шанс срещу останалите.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 22:50 от avi10

# 952
  • София
За Тодор изобщо не съм учудена. Ореолът му но голям спортсмен беше изключително абсурден!
А Симона не знаех, че е възможно, но ми стана още по-противна!
Много хубава битка между Йо и Ваня Heart

# 953
Охххх Александър като чу, че само един ще е номиниран как подскочи. 😂😂😂😂
Като подплашено зайче.

# 954
След тази игра определено още повече харесвам Йоанна като играч.

Обясненията на Александър не се траят - ИВ не е конкурс по философстване.

# 955
Еми да, Алекс.. най-слабия си в този състав!

# 956
Болят ме ушите от обясненията на Александър.
И с цялата си наглост номинира Милен.

# 957
  • Испания
chudomir_grigorov

В днешната игра определено съжалих, че Любо (@thefit.eng) се контузи, защото той е един от най-силните и комплексни играчи в игрите, а за мен е удоволствие да се изправям срещу такива.
Въпреки, че сме врагове... той не заслужаваше това и му благодаря за шанса да продължа дуела.
Честита победа!

# 958
  • IT
Еххх Саше, Саше...
Смятам, че Александър е добър човек 😂😂😂

# 959
Дано утре да загубят Жътварите и да гледаме двубой Сашето - Ивана.

Общи условия

Активация на акаунт