💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 198
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ловците сами си се закопаха.... от много тарикати накуп е така става!

# 151
  • София
Всичко е пародия за мен.
Подковали са ги предварително, а това разпределение нарочно е такова безумно, за да ги обвиняваме после, че са си виновни сами.
И няма значение дали бият или падат. Като племе с 6 човека и губило само 1 техен член, просто не трябваше да има битка между три племена, а между две.
Мача отдавна е свирен. Измислена е най-тъпата възможна игра и подредбата на Ловците за това е жив зян.
А ако няма конспирация, то е видно защо падат. Йоанна в 9 от 10 случая разлива всичко. Саботаж.
Все едно какво, факта е, че най-смешното племе в историята ще спечели.

# 152
  • София
Йоана какво прави? Толкова неадекватни движения. Пак ли саботира или просто си е смотана.
Ако Йоана саботира, то Лазаринов работи за нейната кауза с още по-голям хъс от нея... хич го няма.

# 153
Лазаринов на първи пост и Тодор на кулите кубчета (с неговата нервна система...), ясно как ще загубят Ловците.

# 154
  • Варна
Йоанна, че саботира- саботира. Но и Лазаринов е тотал щета.

# 155
Йо трябваше да е на поста на Ваня, там възможността и за саботаж е най-малка, ако са я подозирали. Но Лазаринов е слаб капитан. Щом сложи себе си на първи пост и послуша Тодор той да отиде на реденето. Тодор поиска реденето, за да е сигурен, че няма да има саботиране там и за да стане герой според мен.

# 156
Струва ми се , че Йонна ги проваля?!

# 157
  • Варна
И аз се чудя защо Тодор е на пъзела ?

# 158
Не, основно ги проваля липсата на сила в хвърлянето на Лазаринов.
Отделно каквото хванат половината после Йо разлива.

# 159
Отвратително ми е да го гледам чак...
Провалиха ги нарочно тия Ловци...от подбора на играта, до слагането на такъв манипулатор, който да им саботира игрите като Йоанна, и пленяване на техен съотборник.
На мен лично ми омръзна да се променят правилата на играта. Какъв е смисълът на племената, и на това постоянно да казват, че е важно запазването на целостта на племето, като накрая изобщо няма значение кой е с повече членове, кой по-малко. Миналата година на прабългарите като станаха петима грам не им дадоха шанс да се спасят, а за Рибари вече го правят 2 пъти.
Май май ще си остана на Фермата и тия Игри ще ги изоставя... То се напрягам и ядосвам повече отколкото трябва.
И честно казано...не виждам другата година дали ще има участници за това "нещо".

# 160
Ами ето, че се изравниха, сега финалният пост решава всичко.

# 161
Жалко. Най-силните се разпадат.
На Тодор му отива да е капитан на Кораб обаче !

# 162
хехе, 2 секунди Simple Smile

# 163
Добре де  ,защо не признаха на Тодор!? Нали ги нареди всичките ?!

# 164
Разпадането на едно от племената зависи от...вятъра?

Общи условия

Активация на акаунт