💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 118
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 210
Капитаните ще ги поделят? След като по изключение не избираха нови за да може Катя да остане капитан.

# 211
Защо не избираха,  а отиват на резиденцията?! Нали уж се разпадна племето.

# 212
# 213
  • София
Врабец, няма значение чия маса колко стои, важното е да стои точно 10 секунди. Е, върни си записа и чуй броенето на Димо
Живи и здрави, статистиката от ден първи до днес е видна и кой какво е направил до тук.
А това, че втора поредна година се разпада отбора с най-много победи в една игра, чието име започва с Игри трябва да ти казва всичко. Каква жалка пародия е всичко.

# 214
  • Испания
Капитаните ще ги поделят? След като по изключение не избираха нови за да може Катя да остане капитан.

За да може да вземе сестра си.

Като гледам Йоанна с тази фалшива физиономия, ми идва да ѝ фрасна един.

# 215
  • Пловдив
Признавам си, и аз се разплаках. Емоционално е 😥

# 216

За да може да вземе сестра си.

Много се обичат, ама не се искат в един отбор. Ходи им разбери сестринската любов Grinning

Врабец, няма значение чия маса колко стои, важното е да стои точно 10 секунди. Е, върни си записа и чуй броенето на Димо
Живи и здрави, статистиката от ден първи до днес е видна и кой какво е направил до тук.
А това, че втора поредна година се разпада отбора с най-много победи в една игра, чието име започва с Игри трябва да ти казва всичко. Каква жалка пародия е всичко.

И аз останах с впечатлението , че червените в този формат просто винаги са били и ще продължават да бъдат обречени .

# 217
Обаче има и друго нещо.
Сега като станат две племена, тези които ще отидат при Рибарите ще станат четирима ловци на четирима рибари, защото при елеминации Милен със сигурност ще дава гласа си за Рибар. Тоест при елеминации гласовете се изравняват. Рибарите ще окапят най-бързо на елеминационните битки.

# 218
Ако Рибарите вземат Тошко, Лазаринов и Йоана, ще бъде разкошно, с цялото си сърце ще викам за Жътварите Joy
Казаха че капитаните ще решават.Катя няма да вземе Тошко,  така че няма как да се получи твоето желание.

# 219
  • София
този път ми хареса играта. Само в повече ми идва тази театралност и драматизъм със знамето, гръмки думи от водещите.

# 220
  • Испания
Много се обичат, ама не се искат в един отбор. Ходи им разбери сестринската любов Grinning

Писах го многократно: да се обичат в живота, а не по телевизията. Напълно психопатско е тяхното.

И в "интервюто" Екатерина беше казала, че би участвала отново, но би правила това, което тя иска, а не това, което иска сестра ѝ.

# 221
Служебно някой да забрани всякакви движения на Симона,моля.

# 222
Стига толкова драматизъм. Някой очакваше ли нещо различно при всички тези спойлери и промота?

# 223
  • София
не вярвам Катерина да е имала вътрешна борба. На нея това й беше звездният миг, а тя не може да го изтърве дори заради сестра си.

# 224
Върни и засечи дали има 10 секунди.Това е условието.Ако са минали повече от 10 секунди,  тогава си прав.

Общи условия

Активация на акаунт