💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 239
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 405
Аз точно такова разпределение си мисля, че няма да допуснат от продукцията. Ако не бъркам, във Вилата има само четири спални и тогава ще трябва поне един мъж и една жена да делят легло.
Джери с Любо
Ивана с Вайс
Ваня с Боби Simple Smile
Ваня с който и да е от мъжете.
Симона с Боби

са напълно възможни варианти за съжителстване в една стая/легло според мен.

# 406
Най-много искам Симона и Катя да спят чувал до чувал там на реката.Smile

# 407
Скрит текст:
Първи избират Жътвари и техния избор е 100% Йо. Рибари отговарят с Боби. Жътвари дърпат Тодор като втори избор, Рибари отговарят с Ваня.Последен пик на жълти е и за двете племена, те избират Лазаринов, за Рибарите остава Симона.
И двата отбора стават с петима мъже и три жени.

Аз точно такова разпределение си мисля, че няма да допуснат от продукцията. Ако не бъркам, във Вилата има само четири спални и тогава ще трябва поне един мъж и една жена да делят легло.

Е какъв е проблема?Новодошлите нямат право на избор. Ваня ляга в едно легло с Тошко и готово;))) Ако са тарикати от продукцията точно това трябва да им е целта.Ще има зрелища:)

А, не, Тошко го виждам в едно легло с Вайс Joy

# 408
Най-много искам Симона и Катя да спят чувал до чувал там на реката.Smile

Не съм съгласен!Искам Ники да е между двете:)))) Няма само от петела да се оплаква, нека се оплаква малко и от кокошки;)

Telesilla
"А, не, Тошко го виждам в едно легло с Вайс "
Да, права си.Един за друг са си:)Така и Вайс няма да има проблеми с приятелите на момичетата, както се плашеше от приятеля на Джералдин;)

# 409
Относно сформирането на новите отбори, единодушни сме за Симона - ще бъде най-нежелана  Simple Smile
Напоследък и без грим я дават мн често, та и красива не ми се вижда. Разбира се може да се пробва да му опровергае в инстаграм Simple Smile

# 410
Мен все ми се струва, че двама като Тошко не биха мелили брашно заедно. И точно защото си приличат толкова Тошко и Вайс, не биха се понесли един-друг.
Катя, като цяло не си е за търпене. След като и сестра и не може да я търпи, но поне не го докарва само от приказки.

# 411
В чисто силови игри ще е интересно да се гледа битка между Тодор и Вайс срещу Боби и Чудомир. Жалко, че играта с държането на тежести я похабиха така глупаво, можеше да се превърне в много зрелищен момент през този сезон.

# 412
Че Катя не е за търпене - това ясно. Но аз ако имам сестра като Йоанна, нямаше да я изтрайвам.

# 413
Йоанна наистина вади едно такова...зубраческо поведение. И все за патриархалното мислене говори. А те пък колкото повече тя се пеняви, толкова повече я дразнят.
ТодЪр голям психолог се извъди. Чак не мога да повярвам, че е тоолкова прозорлив. Все си мисля, че някой им е подшушнал.

# 414
  • София
Аз мисля, че Катя ще се води при избора си от това, което ѝ говорят звездите Grinning, няма да слуша много-много отбора си, ако се различават от нейното мнение. Затова смятам, че ще вземе първо Ваня, иска повече жени.

# 415
Йоанна наистина вади едно такова...зубраческо поведение. И все за патриархалното мислене говори. А те пък колкото повече тя се пеняви, толкова повече я дразнят.
ТодЪр голям психолог се извъди. Чак не мога да повярвам, че е тоолкова прозорлив. Все си мисля, че някой им е подшушнал.

Аз не вярвам при заснемането на тези скалъпени сценки останалите да не са се усетили. А и тук някои детективи от пръв поглед разбраха, че Катя и Йоанна са сестри Stuck Out Tongue

# 416
За нас жените, не могат ли и на Боби да му дадат такива прашки, има какво да се види? 🤔🥴
не, благодаря, много ми е антипатичен. Честно казано Тошко повече ми допада.

Ма много сте претенциозни това жените;) Ние мъжете гледаме каквото ни дадат, а вие искате и да избирате;)))
Joy а вие пък сте много лесни, на всичко се съгласявате Wink

# 417
От видяното в социалните мрежи оставам с впечатлението, че Катя и Ваня са си по-близки. Би следвало да са били някакво време в едно и също племе. Така че днес смятам, че е възможно Ваня да отиде при Рибарите, а Йоанна при Жътварите. Ако Ваня и Тодор са заедно при Жътварите, то племето става доста силно и Рибарите нямат шанс (каквото и да си говорим, Ваня и Тодор са най-силни от Ловците).

# 418
Аз пък си мисля, че жътварите от мъжка сила нямат нужда. Някой като Лазаринов, който в чисто силов план или плуване го няма много, но в другата част се справя доста добре, включително и на пъзели, би им бил по-полезен.
Рибарите пък имат огромна нужда от някой с хъса на Тошко и уменията на Ваня. Равностойни племена аз виждам при сценария:
Жътвари - Йоанна, Лазаринов, Борислав
Рибари - Тодор, Ваня и Симона
И, разбира се, той няма да се осъществи, най-малкото защото за един от играчите знаем със сигурност къде отива от промото.

# 419
  • София
В чисто силови игри ще е интересно да се гледа битка между Тодор и Вайс срещу Боби и Чудомир. Жалко, че играта с държането на тежести я похабиха така глупаво, можеше да се превърне в много зрелищен момент през този сезон.
То тепърва започват зрелищните силови игри.Пъзелите остават повече за елиминационните дуели.
Интересно ми е как ще е подредена седмицата игрово,защото отпада втора номинационна битка и една за спасение.

Общи условия

Активация на акаунт