💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 235
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
В чисто силови игри ще е интересно да се гледа битка между Тодор и Вайс срещу Боби и Чудомир. Жалко, че играта с държането на тежести я похабиха така глупаво, можеше да се превърне в много зрелищен момент през този сезон.
То тепърва започват зрелищните силови игри.Пъзелите остават повече за елиминационните дуели.
Интересно ми е как ще е подредена седмицата игрово,защото отпада втора номинационна битка и една за спасение.

Ако се следва схемата от миналия сезон със сегашните изменения, в един момент може да има по четирима номинирани от един отбор.

# 421
Много тъпо беше това с разпадането на най-силното племе. Никак не беше честно. Рибарите бяха тези, които трябваше да се разпаднат. Най-слаби, а и най-малобройни.
Въпреки, че като цяло на мен ми е все тая кой се разпада и кой при кого отива. От тук нататък за мен започват индивидуални битки и всеки да играе за себе си. Стискам палци най-вече на Милен и Ваня, най-комплексните играчи са. Тодор, Катя, Любо и Борислав също искам да ги гледам до  финала, но не и да спечелят. Вайс също е добър играч, но след безумните му излагации с нищо не мога да направя конпромис и ми е адски противен. Време е да си ходят Александър, Симона, Ивана, Лазаринов, Йоана и Чудомир.

# 422
Хубавата разлика от миналата година е, че и двете племена не са задружни. Няма я мъжката коалиция на жълтите - 3 на 2 са и съм сигурна, че Ивана първа ще се пробва да присламчи новите към тях с Вайс. За рибарите не съм сигурна, че няма в крайна сметка да се държат един за друг, подобно на траките миналата година, които уж не се понасяха, но вечно номинираха Юлиян. Нямат много полза обаче, ако искат да стигнат по-далече. Защото те са тези със слабите вътрешни елементи и силните външни, пък и там наистина стават 4 на 4. От тази гледна точка ми е интересно какво ще става, защото е доста по-непредсказуемо.
И все пак още съм възмутена как разпаднаха нагласено ловците, а на рибарите дадоха чужд играч рано рано. Ако някой има съмнения кое е било най-силното племе, фактите са красноречиви - 7 ловци, 5 жътвари и 4 рибари продължават(като отчетем, че Мая просто изчезна и те останаха с 1 по-малко без да са го заслужили).

# 423
За нас жените, не могат ли и на Боби да му дадат такива прашки, има какво да се види? 🤔🥴
не, благодаря, много ми е антипатичен. Честно казано Тошко повече ми допада.

Ма много сте претенциозни това жените;) Ние мъжете гледаме каквото ни дадат, а вие искате и да избирате;)))
Joy а вие пък сте много лесни, на всичко се съгласявате Wink

Какво да правим, като ни е слаб ангела;)

Аз пък си мисля, че жътварите от мъжка сила нямат нужда. Някой като Лазаринов, който в чисто силов план или плуване го няма много, но в другата част се справя доста добре, включително и на пъзели, би им бил по-полезен.

Не знам как стигна до извода, че Лазаринов не го бива в плуването.Единствено той плува правилно и си потапя главата под водата.

# 424
  • София
За мен е възможен и вариантът ако Жътварите избират първи и дръпнат Йоанна, Катя да натисне и да вземат Тодор, че нали е голямата сестра и да пази малката от излишен стрес.

Дупето на Джери поне е хубаво за гледане. Далеч по-нелицеприятна ми е Симона със самата си стойка, а като започне да тича е "леле-мале".

Моите фаворити са Милен и Ваня.

# 425
Моето разпределение е:
при жътварите-Йоана,Тодор и Ваня
при рибарите -Боби, Лазаринов и Симона

# 426
  • Испания
Днес рожден ден имат Борислав /28 г./ и Пламен /22г./. Да са живи и здрави!

Влюбена съм в кучето на Борислав. Голям сладур!

# 427
  • Бургас
За мен е възможен и вариантът ако Жътварите избират първи и дръпнат Йоанна, Катя да натисне и да вземат Тодор, че нали е голямата сестра и да пази малката от излишен стрес..

Катя им каза още в началото, аз Тодор няма да избера

# 428
  • Испания

Ева на живо: https://www.instagram.com/eva.karamfilova/live/ Голяма звИздЪ, голямо нещо!

Питат я за Ваня.
Скрит текст:
Отговаря: "За мен е доказателство как с хитрост можеш да стигнеш до финал".

Голямо следене ни следят. Току-що каза: "Сигурно сега във форума "БГ-мамма" ще напишат: "Пуснала си е лайв. Бляяяяяяк". /Отвори устата, показа с пръст и имитира повръщане/.

Ами, да, Ева. Включването ти е

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 16:58 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 429
Гледам Ева каза ,"сега от БГ мамата ще напишат Ева е пуснала лайв в Инстаграма бляк " и направи гадна физиономия

# 430
А коя е Ева?

# 431
Брех, голям трън им е тая БГ мама Joy

# 432
  • Испания

Затова ѝ отговорих на Ева в предишния ми пост. Да го прочете, ако може да чете.

# 433
  • София
Тези двамата в края ,до Джери кои са?

# 434
  • Испания
Тези двамата в края ,до Джери кои са?

Елена и Пламен

Общи условия

Активация на акаунт