💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 195
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 495
Айде ще почнат с драмите, сестрите!

# 496
Какво нещо е сравнението. На фона на Екатерина и Йоана и Тодор, и Вайс, че и Ивана ми станаха симпатични Joy

# 497
Точно това исках !В жълтите да са заедно Тодор и Ваня. Вече ще съм за този отбор докрай! Най-силният ще е и най-комплексен и пълен според мен. Веднага казвам защо.
Те попринцип са физически най-стабилни , силни и бързи , покавали са го неколкократно.  Сега и с най-силните играчи от Ловците , няма да имат грешка !
Вярно , за пъзели ще е доста оспорвано , защото в Рибарите са трима дето са добри в това и те са - гадните сестри и Милен.

# 498
*** майката на целия сезон с тия сестри, Сега и семейни скандали ще трябва да гледаме.

Ее толкова много загуби цялото предаване заради тая глупост. Тъжно ми е за останалите участници, че стават част от цялата тази глупост и трябва да търпят това

# 499
Аз ако бях попаднал при рибарите след това дирекно казвам пред цялото племе да се разберем 3ма да гласуват за едната сестра и другите 3ма за другата сестра и така докато едната не отпадне.

# 500
Във физическата част на игрите Жътварите подсилени с Тодор и Ваня са несравнимо по-силни от Рибарите. Освен това при Рибарите има и две котви - Алекс и Чудомир.

# 501
  • Варна
Не мисля, че беше честно спрямо жътварите, които си извоюваха първото място на битката и съответно би трябвало да са първи, и в избирането - заради някакво си сестринство Thinking

# 502
  • Испания
Най-логично е да номинират двете отрови и да ги разкарат, но продукцията няма да позволи.

# 503
  • somewhere over the rainbow
Мляскането между сестрите ми е по-неприятно от г.за на Джери.

Усещам как те двете си остават единствените момиченца в Рибарите.

# 504
Признавам обаче ,.че едно нещо много ми се наби на очи. Жътварите победиха снощи , редно беше като са на 1во място , те да избират първи , а вместо това , Рибарите избираха. Няма логика. Т.е. пак е нагласено или недообмислено....

# 505
  • София
Жътварите си стават чудесно племе! Ваня и Любо според мен екстра ще се сработят на пъЗЛите Wink

# 506
Оф, много противно е това постоянно целуване, прекалиха No Mouth
Иначе на Катя засега точно както си пожела и се подредиха нещата, да е със сестра си (след като се спря на този вариант), ноТодор да не е с тях, а да са с Боби.

# 507
Погледите на някои от участниците бяха безценни.
Ваня, която с едно завъртане на очи описа моите мисли по въпроса със сестрите и Борислав, който гледаше Рибарите, все едно е попаднал сред прокажени, горкият.
От рибарското сборище стискам палци на Милен и Борислав да се измъкнат към финал. Другите - към вкъщи.

# 508
  • IT
Много интересна тази работа с Чудомир, все едно насила е там и някак се мъчи. А пък си мотивира клиенти и последователи да се борят, да са последователни, да успяват  и т.н
Йоана ще си покаже характерчето точно сега.

# 509
Харесвам Борислав и Милен като играчи,но до края на играта стискам палци да падат всяка игра.

Общи условия

Активация на акаунт