💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 542
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 705
Не съм особено доволна от разпределението на ловците.Борислав,Йоана и Лазаринов са в по-изгодна позиция.Те изобщо не се "разпаднаха" и не са малцинство.В момента ловците са водещи-Лазаринов,Боби,Йоана,Катя и Милен срещу 3-ма рибари.Катя винаги е играла против племето си и ако стигнат до номинации,мисля че Ники и Алекс ще са първите.От друга страна при жътварите имаше два лагера,като Вайс и Ивана ще привлекат Тодор на своя страна.Симота и Ваня ще са първите бушони,които ще изгърмят.Колкото и да не се разбират двата лагера помежду си,е най-нормално да се обединят срещу новодошлите.Което според мен е грешка,но това си е неписан закон и история в ИВ.Заспах към 22ч и не съм видяла откъса с днешната битка,но мисля че рибарите ще победят.С две думи,разочарована съм от цялото предаване.Ако има трети сезон,няма да го гледам.А и този ще гледам,докато фаворитите ми са там.

# 706
Не мога  да  обясня,  как точно се случи,  но аз вече нямам фаворит за финал..
Нито жълти, нито сини - никой.
Ивана, от ден 1 - не я харесвам  , а за финал , дума да не става!
Джери, да върви при мама и тати, и да учи девойката. Какъв финал, какви 5 лева ?!
Симона, колкото е  нелицеприятна, толкова и посредствена .
Ваня, като цяло добре, но нещо  не ми достига за финал.
Сестрите , как  ли не опитах да ги приема, ами не става, братче!
Вайс - финалист, не !
Ники е обЪУкал  формата.
А, Сашето е между  Плутон и Уран някъде...
Влади, Влади и ти не !
Любо, уж да, ама не !
Боби - не го виждам на финал.
Лазаринов - жалка картинка
Чудомир, си е в чуденка и няма излизане...
Тошко с много спортен хъс и го бива, но и с голям "диктаКтурен" дефицит. "То тая работа,не като оная."..Ами, недостатъчен ми е.
Остава Милен. Той ми е като Ваня - като цяло е добре, но нещо  ми липсва, не ми достига....
И кой остана ?!
Ами, това е.
С чисто сърце  - за никого на финал !

# 707
  • Испания

Нищо, че това не е доказателство, че не си женомразец. Тодор да си каже и покаже.

# 708
Откъде тръгва слухът, че Джери е любимка на продукцията и е връзкарка, който се повтаря тук през няколко поста? Някой е разкрил някаква роднинска връзка с Тупарев или нещо подобно? Простете, не съм изчела всичко, колкото и да се опитвам.

# 709
  • Испания
Eкатерина се опитва да умнее, нищо че е неграмотна.

# 710
Голям връх на постиженията да си в устата на хората, Кате! Евала!!! Joy

# 711
  • SF
"Скандалчето" между сестрите беше режисирано. Скараха се наужким за нещо, което не беше нищо и дори не мога да преразкажа. Никаква интрига нямаше. Хората с камерите ги насъскват да създават съспенс. Легнаха си и едната каза на висок глас на другата, че няма да пази тишина, защото си е вкъщи. Другата я помоли да млъкне. Камерата ги снимаше надвесена над тях. Йоанна е такъв играч и е толкова съобразителна, че ако има да казва нещо на сестра си, ще намери начин как да й го каже така, че и от рибите в реката ще се скрият.

Рибарите трябва спешно да разкарат Сашко от племето си.
А Симона е толкова глупава, ама толкова е глупава да се радва, че е при Жътварите. На тях им трябва материал за отстрелване. Зарадва се, че ще се нареди до мацките, а на мацките не им пука за нея и даже не могат да я понасят. Мислех, че най-глупавата глава е на Станимира, но все има някой, който да показва, че за добра мозъчна дейност си трябва редовен прием на въглехидрат.

# 712
Тия двете сестрьонки наистина за какво толкова напираха да са заедно, след като много добре се знаят колко мелят брашно. Ужасс.
Малко ме хваща гнус от тези целувки по устата. Още повече, че Катя осмуква сестра си като пиявица, докато другата само лекичко подава бузка...
Знаех си, че симпатиите на Симона към Ивана няма да са взаимни. Много тъпо парче е Мона, много...
Ваня какво прави, какво струва, винаги е ниво над останалите: я кацнала на дивана отгоре, я на шкаф, я на клон. Кефи ме тя. Не приказва много като Катюха, обаче в игрите е бетон.
Сашето, милият, ако го слуша човек, ще реши, че е раждан 20-те години на миналия век и е с 5-то отделение. ЖАлая да гласувам, гърбини, мишци...тоя наистина да не се мисли за Ботйов, случайно?
ДжЙериту ми е много противоречива. Като поведение я намирам за свястна, но нещо в маниерите й яко ми лази по нервите.
Влади започвам да се чудя дали все пак Ивана не е права да не го понася. Има нещо изкуствено в това момче. Даже и усмивката му е насилена. И с това запъване като говори...

# 713
На мен ще ми е интересно как ще се развие ситуацията при Жътварите, хайде да започват плановете и интригите 😁
Аз и Джералдин на моменти трудно я разбирам.
Напоследък имам проблем да разбирам какво говори Ивана, честно казано. Това сериозно. Носът й в запушен и в комбинация с тия балони, едва я разбирам. Не е зле да й слагат едни субтитри.

# 714
Съмнявам се Ваня да изгърми преди Ивана. Даже си мисля, че Ивана и Тодор рязко ще си обтегнат отношенията, защото на онази картичка за рождения ден, нея я няма.

# 715
Мисля, че като цяло по-кротките и толерантни ловци отидоха при рибарите а по-бруталните отидоха при жътвата.

(кой колко умен, грозен, силен е отделен въпрос)

# 716
  • SF
Сашо ми звучи като възрастен дядо, който нещо си разсъждава там....

# 717
Сашо ми звучи като възрастен дядо, който нещо си разсъждава там....
И попържа отвреме на време.

# 718
Малко ме хваща гнус от тези целувки по устата. Още повече, че Катя осмуква сестра си като пиявица, докато другата само лекичко подава бузка...
Знаех си, че симпатиите на Симона към Ивана няма да са взаимни. Много тъпо парче е Мона, много...
Ваня какво прави, какво струва, винаги е ниво над останалите: я кацнала на дивана отгоре, я на шкаф, я на клон. Кефи ме тя. Не приказва много като Катюха, обаче в игрите е бетон.
Сашето, милият, ако го слуша човек, ще реши, че е раждан 20-те години на миналия век и е с 5-то отделение. ЖАлая да гласувам, гърбини, мишци...тоя наистина да не се мисли за Ботйов, случайно?
ДжЙериту ми е много противоречива. Като поведение я намирам за свястна, но нещо в маниерите й яко ми лази по нервите.
Влади започвам да се чудя дали все пак Ивана не е права да не го понася. Има нещо изкуствено в това момче. Даже и усмивката му е насилена. И с това запъване като говори...

Именно, именно!  Само за Владко съм на друго мнение. Не ми го закачай  Wink
Да не се повтарям но Джерито бие на село.

# 719
Аз съм доволна от развитието на Играта в снощният епизод. Не ме интересува кой при кого ще отиде. Бих коментирала това, че се радвам, че Димо разубеди Дупарата да вземе предимство за Жътварите. Точно ще са равностойни и ще ги видим Жътвата колко Рибка ще улуви или ще се хване на въдичката.

П.с Нямам любимо племе. Но искрено се накефих на кривите физиономии на Жътвата, когато разбраха, че нямат предимство. Каква истинска победа ще е, когато имаш предимство!? Нали се бият в гърдите, че са мъже!?

Общи условия

Активация на акаунт