💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 245
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 690
Като цяло епизода днес ме изнерви няколко пъти. От къде на къде оставиха Катя и Йоанна да решават дали ще са в едно племе.. Дори рибарите като племе нямаха думата, дали искат Йоанна или не, още повече, че жътварите трябваше да са първи ама на..
Битката на капитаните не беше честна. Ако бяха избрали Катя или Йоанна, със сигурност тъпото Джери щеше да падне.
Другото което беше нечестно, защо наградата за едното племе беше предимство, а за другото храна, много неравностойно.
Сега по сценарий очаквам двете сестри да се номинират една друга..
Горката Симона много елементарна и злобна, продължава да се излага.

# 691
  • Sunshine state

Аз помня само, че още на първата битка напсува Тодор след това безследно изчезна в резиденцията и се завърна с налудничев поглед само за да им съобщи, че напуска.
😂 Много се смях на обяснението. Така си беше!
Аз не харесвам Симона изобщо, но не схващам защо да е елементарна и злобна в яда си срещу Катя и Йоанна?

# 692
Защо поставяте Симона при Рибарите, след като
Скрит текст:
тук видяхме нейна снимка в жълто и я разпознахме по аватарските й уши.

Пък не ми е ясно кой и кога набеди Симона за хубава. За мен тя е най-непривлекателната /да не бъда груба/ жена в ИВ, след Христа.

Хихи, първо го прочетох "След ХристА" - един вид че за 2000 години не е имало по-непривлекателна.

# 693
Изиграха ни всички. Каквото говорят водещите се случва точно обратното. Това дето го каза Ралица преди да ги разкрие беше пълна глупост.

Рибарите ако са умни, номиниране до дупка aма едва ли.
Джери е куха лейка, изманиполира я Димо с лекота. Сега е логично да паднат по сценарии така.
Вайс ще търси нови дружи, че като си замине и Ивана и остана сам.

# 694
Не защитавам сестрите, но  те скриват, че са сестри според  инструкция на продукцията.
Самата Ралица каза днес, че са удържали , иначе - " щяло да стане лошо за всички,  ако  не са успели "
Продукцията  ги кара да крият и респективно - да лъжат, а после Симона и още някой там правят лични и обидни заключения,,като "Не обичам да ме лъжат".
АМИ, сърди се на продукцията.
ГОЛЯМ цирк  е всичко.

# 695
  • earth
Катя гримасничи много гнусно и постоянно.

На деншните игри от голямо значение има как ще се подредят двойките. Ако жътварите успеят да изпратят Ивана и Симона срещу Милен, Боби или Чудо, имат голам шанс за победа. Логиката е, че тези двете така или иначе всеки най-вероятно ще ги победи. 

# 696
Симона: При тях не кудкудяка петел, кудкудяка кокошка!

Аз:  Щото не са в стопанството!  Smile

# 697
  • USA
Всяка една битка ще съм на страната на Жътварите.
Йоанна и Катя развалиха целия сезон,едната със саботаж и злобните коментари насаме пред камерата,другата с лудоста си.
И какво,събраха се(бутани цял сезон от продукцията) и се изпокараха на 10-тата минута.Колко ли още "шоуто на сестритеа" ни предстои... Няма да ги бъде и тяхните конфликти ще навредят на целия отбор.Йоанна ще си даде сметка колко грешно е избрала да е до откачената си сестра,но ще е твърде късно,а другата сега щеше да е при Жътварите и да не я пипат със седмици,защото само тя може да им реди пъзелите..Ама на "искаме да сме заедно,за да си съсипем играта".
Нека им го...хитрите свраки..

Рибарите перманентно на елиминации дано..

# 698
На играта днес все едно Жътварите трябва да заличават разликата в бройката на мъжете. Реално започват играта с две точки пасив и е доста вероятно да я загубят. Ако играят до 5 победи е сигурна загуба, ако играят до 7 победи тогава имат шанс.

# 699
Тодор:   Аз от самото начало имах някакви такива симпатии неприятни към тях.

(смях в залата)

Вайс: Тошо е умен!

# 700
  • София
220 непрочетени мнения,  уфф Simple Smile Изгледал и изчел.
Амии поредна пародия от страна на продукцията с любимите им сестри. Жътварите имаха правото на първи глас, но уви. Всичко започна с едно скандално изказване на Ралица, ''Ловци, отивате в двете по-силни племена'' хахахахахаха Grinning При тези безочни и безсрамни думи видях как Ники бе забил срамно поглед в пясъка. Този кадър казва всичко.
Значи за разпределението само за Ваня и Йоанна сбърках в прогнозите си (4 от 6), ама това е защото си мислех, че Жътварите ще имат правото на първи избор и ще придърпат Йоанна заради пъзелите. То от там всичко се обърна. Както и да е. Аз лично няма как да съм за племето на продукцията (и миналата и тази година жълтия отбор е отбора на връзкарите), но от друга страна там е Ваня и няма как, вече сме в индивидуалната фаза на формата и ще съм за тях по принуда. Там е и другия голям фаворит за мен, а това е Любо.
Аз не съм много убеден, че планът на продукцията е да направят едно 18 г. момиче победител. Трудно ми е да го повярвам. Тя дори на финал ако стигне ще е огромна реклама и успех, какво остава за крайната победа. Ще олекнат според мен. Но идеята е победител да е жътвар. Но искрено вярвам и се надявам Ваня да им обърка сметките и да видят в нейно лице достоен играч за победител и да си променят решението в хода на играта, както миналата година.
Утре като гледах в промото на 90% Жътварите ще загубят. 6 на 4 мъже в такава силова битка, тц тц.
Би трябвало да номинират Симона и Ивана. Ловците са 3-ма и трябва да се наговорят да стрелят по един жътвар. Останалите 5 жътвари няма как да преборят това. Аз лично ще съм шокиран ако номинират Ваня. Нали им бе първия избор (след сестринската драма де) заради пъзелите. Каква е логиката да я гонят тогава? Това си бе един разговор само между Вайс и Ивана. Надявам се останалите трима да не мислят същото, че ше станат за смях всичките.
Вайс много хитро я пусна по пързалката Джерито. Точно сега да е капитан му изнася най-много. А и винаги може да се изложи. Тя и се изложи де. Не защото взе грошовете, а защото се направи на наивна и изигра много пошло театро. Самата игра не ми се коментира. Обидно е за Милен и за мъжете като цяло. 2 метра мъж, 100 кг. да се огъва там и да виси. Вижте му само плочката как поддаде рано, рано и как трябваше да се криви, за да компенсира ръста си. Брей тази Джери ''убийцата'' на мъже. Първи Ивайло, сега и тази канара Милен. Ти да видиш.
Колкото до игрите оттук-нататък, само на пръв прочит има някакъв баланс. Много хора се подлъгват, че Рибарите са 6 мъже и че това ще надделее + най-добрите на пъзелите. Е, да, ама половината мъже там са въздух под налягане, докато тези при Жътварите са бетон. Плюс Ваня и Джери. А мисля, че Ваня на пъзелите няма да се изложи.
Първите няколко битки ще са най-интересни, когато са в пълен състав, 8 на 8. Или 8 на 7, един човек не е нищо.

# 701
Ваня и Тодор са отишли при жътварите?
Жалко, имах надежда.

# 702
Продукцията, дяволче,  няма любимци. Ако не броим паричките. Всичко се прави и манипулира с цел да има повече зрители и да се пробутат рекламите на повече хора. Ако беше в реално време щях да кажа че следят зрителските настроения и насочват нещата да има по-голям интерес. Но понеже не е такъв случая, вероятно са събирали някакъв "мозъчен тръст" на редовни оперативки където се дават акъли и предложения, секретарката води записки, накрая шефовете отиват да пият бира преглеждат записките и решават утре кой участник какво ще се е сетил, какво ще му е светнало и кой трябва да си ходи.

Едит: Какво му е обидното за Милен и за мъжете. Очевидно е, че тази игра не е в полза на високи и тежки над кръста хора. Аз впрочем така и не разбрах защо точно падна. Очевидно че не е плъзгане защото отзад има възел.
Ако пък се е преуморил в мускулите това е защото държеше свити ръце. Тая игра беше стискане на пръстите с прави ръце и навеждане на главата напред.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 07:44 от Soney

# 703
Останах с впечатлението, че Ваня не е много харесвана личност 🤔Леко се изненадах. Малко е дразнеща понякога, но не са давали кой знае какво специално от нея. С какво толкова не допада на хорицата там?
Ваня като новопристигнала в племето се самонастани на централно място на масата за хранене. Стори ми се нахално. Ваня си е силен играч, има много данни, но определено има проблем в общуването. Няма лидерските качества, за да обединява, самоизтъква се, все тя е права и не може да е ядрото обединител. Ако беше по-умна с тези силни физически качества, цена нямаше да има. Лесно се обижда, цупи се, вместо да отстоява себе си. Не мисля, че е добра в пъзелите, но превъзхожда Ивана и Джери, така че се надявам да покаже нещо и там.

# 704
  • IT
Смайли, извинявай не съм видяла, вчера сайта ми забиваше повече от веднъж и може би съм пропуснала отделни постове.
Джери не е глупава, защото например  се сети за Хавайските кули, а не и знаеше алгоритъма. Но е дразнеща, може би идва от начина ѝ на произнасяне на думите, който е много странен.
Ивана се смята за кралица на жълтите, а Симона да се сравнява с нея,ма как 😂😂😂тя е един крепостен селянин 😂

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 15:03 от allexa.7

Общи условия

Активация на акаунт