💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 184
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 675
  • Вестерос
Хич не го помня...

# 676
  • SF
Чудомир и Александър, леви, леви и да ги няма!
Не мога да ви опиша колко противен ми е Чудомир. Даже и в игрите не прави нещо особено. На късмет - може да успее, може да не успее. Както дойде.
А Александър и с късмет, и без късмет, не успява.

# 677
На 5:15 започва неговата визитка (Vbox7 линк)

Аз помня само, че още на първата битка напсува Тодор след това безследно изчезна в резиденцията и се завърна с налудничев поглед само за да им съобщи, че напуска.

# 678
ЕЙЙЙ това -  "разпарчатоса"  -  от устата на Ралица, направо ми дращи нервите.
Толкова ли няма синоними, които да употреби ?!
"Ще разформироваме,  ще реконструираме, ще разделим на...,,ще променим съставите, ще разпръснем играчите ".....или де да знам, колко могат да се измислят.
Но - РАЗПАРЧАТОСАТ  е убиец....

# 679
  • Варна
Твърдо съм за жълтите и аз. Няма такива антипатяги като събраните в синьо. Още съм назад обаче с гледането.
Аз пък обратното. Антипатични ми са почти всички от жътварите Grinning

И аз съм за рибарите. Някак си са ми по интересни,.
Другите жътварите са ми по скучни и безлични, дори на някои не им знам имената от мъжете.

# 680
Сашето е слабото звено в отбора на сините в момента. Не виждам в какво точно би могъл да им е полезен.

Игрите няма как да са подбрани така, че всеки участник да има равен шанс, но все пак могат да ги съобразяват, когато играят мъж и жена да са някакви по-неутрални, с повече компоненти, така че всеки да може да блесне с нещо. Нещо подобно на играта на Сашо и Мира. Иначе то и от мъж до мъж има огромна разлика, ако трябва за всеки да строят различни платформи, различни дължини въжета и т.н. ...
И аз не одобрявам да се дава някакво предимство спрямо пола. Все пак тези жени влизат в играта, знаейки, че ще играят и срещу мъже, надали очакват да им правят реверанси. Ето, веднъж са предимство дългите ръце, веднъж са недостатък. Както дойде. Вече работа на продукцията е да ги измисли така игрите, че да дават сравнително равен шанс.

# 681
Напълно споделям, че Джери беше изпратена за пушечно месо от Вайс, не издържа на емоциите и се разплака. Не мога повярвам колко бързо и първосигнално опротивя на всички .

# 682
  • София
Ох,ами аз няма как да съм доволна,но поне си отдъхнах,че Тошко и Ванчето=ВНЛ -винаги двама и то в точното вип племе.
Ралица-Ловци,сега вие ще бъдете разпределени в двете по-силни племена!:smiley:
Жалко за Бобката и Милен,но поне там има някакъв баланс в полза на ловците.
При жътварите ще им е малко по-трудно на моите хора,но пък там има мегдан за номинации.
А,да -и още не са се разделили и вече бързат да натегнат тънката червена нишка за легендарното момиченце Джери,или както й казва ММ Жаклин Smiley
Аз към нея от началото на сезона храня неприятни симпатии.

# 683
А аз се чудя от промото за утре кой визираше Милен?  "Тя съвсем се промени.... Отрова, истинска отрова за племето...." нещо от сорта.
Дали Катя или Йоанна?!? Щото аз Катя променена не виждам, същото куку си е. Виж Йоанна като го няма Тошко и вирна брадичката....

Според мен говори за Симона. Още когато се бяха събрали пред огъня, Милен коментираше, че и е труден характера. Ще спомене за играта, която не взе участие и загубиха и бяха на реката. След нея, тя си промени държанието към по-лошо. И не разбирам тази нейна радост, че не е отишла в Рибарите. Ако беше се сравнила с участниците на Жътварите, можеше да и светне, че всички са по силни от нея и няма, кой да бие в директен дуел. Липсва и гърба, който я пазеше в лицето на Тодор, Лазаринов и Боби (понякога). За мен лично имаше по-голям шанс да не си тръгне 1-ва след обединението на племената, ако беше отишла в Рибарите.

# 684
  • Sunshine state
Ох, каква драма, драги зрители, Йоанна и Катя ронят сълзи и имаха тежката задача да бъдат разделени.. 🙄🤦🏼♀
Добре, че се събраха, та да се довършват една друга.. То и кой ли ще ги иска тия двечките - едната ще плаши със саботаж, другата е така или иначе непредвидима. И тия целувки и милувки са меко казано неудобни. И аз имам сестра, с която сме си много близки, ама такова чудо.. Сами си го набиха Рибарите, добре им го турна Катето. 😂
Жив късмет за Жътварите, които сега са ми новото любимо племе.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 01:13 от Pupitka

# 685
Случайно видях в нета, че Ваня всъщност се казва Иванка (Запрянова). Не знам колко е вярно.

# 686
  • Sunshine state
Иванка = Ваня . Не е от голямо значение. 🤷🏼♀

# 687
Няма значение, не го казвам като нещо лошо. Просто ми стана интересно. Мацката си е топ.

# 688
  • Sunshine state
Симона пък си беше права в яда си към сестрите. Аз също бих била бясна.
Напоследък имам проблем да разбирам какво говори Ивана, честно казано. Това сериозно. Носът й в запушен и в комбинация с тия балони, едва я разбирам. Не е зле да й слагат едни субтитри.
С какъв статут са сестрите?? Като две ли ще гласуват, или като една?

# 689
Катя и Йоанна със сигурност ще имат два гласа, реално те са си отделни играчи. Със сигурност имат някакъв сценарии, дори бих казал няколко за тях.
Аз ще гледам само номинациите и елиминациите, тоя сезон ми е прекалено фейк.
Не, че и в първия нямаше очевидни неща, но тука вече си бие на нискоразряднен сериал с неприятен сюжет.
Ясно ми е, че ако реално ги оставят просто да си играят играта вероятно няма да имат такъв рейтинг, защото доста от wow факторите, скандалите, противоречията, откровенията и т.н. ще липсват, но и да те правят на идиот грам не е окей.

Общи условия

Активация на акаунт