💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 228
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 645
Скрит текст:
Най-логично е да номинират двете отрови и да ги разкарат, но продукцията няма да позволи.

Те промениха половината правила на играта само и само да ги съберат. Не вярвам толкова лесно да се отървем от тях. Дори да направят това, което предложих по-горе най-вероятно удобно ще дадат на капитана (Катя) 2 гласа тази седмица, че да може да ги изравни и да не са и 2-те номинирани.
Не ги смяташ нещо нещата.Сестрите имат 2 гласа.Ако другите си разпределят гласовете срещу тях 3 на 3,  те не могат да направят нищо.
Това беше предполжение в случай, че продукцията съвсем иска да ги бута напред (беше написано преди да изберат нов капитан). Имало е моменти, в които капитанът има два гласа по една или друга причина и ако бяха я оставили капитан сигурно щяха да и дадат 2 гласа за награда от капитанската битка. Така щяха да са в най-лошия случай 3 на 3 на 3 и капитанът избира. За щастие чак до там не ги бутат напред.

В предишния сезон сякаш им казваха за какво се борят. В този като гледам нагласят битки, награди и т.н. според победителя. Забелязвам, че казват - печелиш предимство, грошове, ама какви са - не. Чак след като спечелиш и в зависимост кой печели могат да сложат предимство от типа на имаш 1 мин. преднина или имаш половината пъзел нареден, дано се сетиш как се нарежда другата половина за половин час.

# 646
Хм, чудя се Джерито като събра толкова много жълтици дали ще съумее да ги похарчи разумно? Или, ако наистина е фаворитът на продукцията, ще и помогнат да не изглежда толкова глупаво докато ги харчи Grinning

# 647
След новия разбор на племената, не мога да кажа, че симпатизирам на някое от двете. И в двете има хора, които харесвам, но и такива, които адски ме дразнят. По-скоро от тук нататък съм за отделни личности, които ще се радвам, ако продължат

# 648
  • Schweiz
Голямата победа на тази битка е че обуха гащи на ДжеритУ! Бравос Hands Clap

Жалко че Рибарите на можаха да хапнат.

# 649
Йоана и Катя, Йнг и Янг събраха се заедно и пълни противоположности. Йоана казва говори тихо, др. ще си правя каквото искам,  даже ще викам, никой не може да и нарежда. Никито забелязахте ли как млъкна, вече 2-ма яки мъжаги и стана тих. Ако паднат Жътварите, Симона отива дирекно на номинация. Само нея си мисля, че ще успеят лесно да я разкарат. Липсата и за мен ще е плюс за Жътварите. След това ще се опитат да махнат Ваня, но тя ще излезне, като Юлиян от миналия сезон.

# 650
Ако опитват да махнат Ваня, значи са много, ама много прости. Хем искат човек за пъзелите...

# 651
Аз очаквам утре следното разпределение на жените: Симона и Йоанна отиват при Жътварите, а Ваня отива при Рибарите. За мъжете не съм сигурна. Катя е твърдо против Тошко и ако капитаните решават, очаквам да избере Борислав и Лазаринов, тоест Тошко остава за Жътварите.

Ще видя утре колко съм познала Joy

...

Цитирам поста си от вчера Grinning Без всякакви подсказки съм познала разпределението на мъжете. При жените само Симона правилно съм разпределила в племето на Жътварите, но това беше ясно от едно от промотата, така че не се брои.

Утре ще бъде една от игрите, които също дадоха в едно от промотата, между другото, и на базата на която ставаше ясно, че Ловците се разпадат.

# 652
  • Germany
Останах с впечатлението, че Ваня не е много харесвана личност 🤔Леко се изненадах. Малко е дразнеща понякога, но не са давали кой знае какво специално от нея. С какво толкова не допада на хорицата там?

# 653
  • София
А аз се чудя от промото за утре кой визираше Милен?  "Тя съвсем се промени.... Отрова, истинска отрова за племето...." нещо от сорта.
Дали Катя или Йоанна?!? Щото аз Катя променена не виждам, същото куку си е. Виж Йоанна като го няма Тошко и вирна брадичката....

# 654

Ти сериозно ли мислиш, че държат някой гладен или че Милен ще е толкова нацепен ако гладува няколко седмици или че някой реално може да изкара над месец без храна, защото рибарите от толкова "уж" не са яли, не са се къпали, ходили са до тоалетна в храстите и от екрана щяхте да им усещате миризмата. Пък колко щяха да са космясали, да не говорим ....
Не мога да повярвам, че има хора, които да се връзват на това. :Д

# 655
Ако опитват да махнат Ваня, значи са много, ама много прости. Хем искат човек за пъзелите...

Ще изгорят силни играчи, защото ще изпратят силен от техните да я отстрани, но ще загуби. Гледах интервю на Вайс и беше казал, че е изумен от жените този сезон. Това според мен няма да е насочено конкретно за Джери, защото я вижда плаха и несигурна. А от жените, като Ваня и Катя изпъкват.

# 656
Надявам се следващата седмица Рибарите да стигнат до резиденцията обаче, време им е. А и независимо кой ще отпадне тази седмица, пак ще имат предимство, защото имат повече мъже, а на пъзели просто няма кой да ги бутне.

# 657
Тогава нека Ваня да им срита задниците. Като са толкова умни.

# 658
Е то това, че мисленето не им е силната страна го гледаме от началото на сезона. Няма сега тепърва да го променят, я Joy
Ще ми е кеф Ванчето да им скъса нервичките с упоритостта си да печели елиминационните битки.

# 659
  • Schweiz

Ти сериозно ли мислиш, че държат някой гладен или че Милен ще е толкова нацепен ако гладува няколко седмици или че някой реално може да изкара над месец без храна, защото рибарите от толкова "уж" не са яли, не са се къпали, ходили са до тоалетна в храстите и от екрана щяхте да им усещате миризмата. Пък колко щяха да са космясали, да не говорим ....
Не мога да повярвам, че има хора, които да се връзват на това. :Д
Да, сериозно си мисля, че не са яли, не са спали, ходят по нужда в къпините, къпят се в реката и си пощят бълхите и въшките дружно ако не са на битка Thinking

Общи условия

Активация на акаунт