💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 235
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Признавам обаче ,.че едно нещо много ми се наби на очи. Жътварите победиха снощи , редно беше като са на 1во място , те да избират първи , а вместо това , Рибарите избираха. Няма логика. Т.е. пак е нагласено или недообмислено....

Катерина и Йоана направиха избора, не рибарите! Не е честно и спрямо другите ловци!

# 511
Най-логично е да номинират двете отрови и да ги разкарат, но продукцията няма да позволи.

Те промениха половината правила на играта само и само да ги съберат. Не вярвам толкова лесно да се отървем от тях. Дори да направят това, което предложих по-горе най-вероятно удобно ще дадат на капитана (Катя) 2 гласа тази седмица, че да може да ги изравни и да не са и 2-те номинирани.

# 512
  • София
Скрит текст:
Погледите на някои от участниците бяха безценни.
Ваня, която с едно завъртане на очи описа моите мисли по въпроса със сестрите
Скрит текст:
и Борислав, който гледаше Рибарите, все едно е попаднал сред прокажени, горкият.
От рибарското сборище стискам палци на Милен и Борислав да се измъкнат към финал. Другите - към вкъщи.
На Ваня според мен и светнаха някои ситуации с пъзели, за които тя беше обвинена.

# 513
Горкия Борислав, с глас му иде да ревне.

# 514
Малко лошо стана , че Жътварите все още остават слаби откъм пъзели , но пък кой знае , може и да ни изненадат приятно !

# 515
На Ваня май никак не и хареса, че Симона отива при тях.

# 516
  • IT
Симона защо се клати като телетъбис?

# 517
Малко лошо стана , че Жътварите все още остават слаби откъм пъзели , но пък кой знае , може и да ни изненадат приятно !
Те такава сила станаха, че преднината им ще е огромна Joy за един час все ще успеят да наредят нещо.
Ей, въртяха, сукаха и ги събраха сестрите. Представям си първата оперативка на екипа - Колеги, правила няма, единственото правило е двете кукувици да се съберат.

# 518
Катя откъде знае Тодор от колко време е знаел за тях?

# 519
Ваня е достатъчно силна на пъзели. В номинационната тя беше последна с много, а нареди пъзела за отрицателно време.
Ваня е бомба на пъзелите.
Симона и тя не мисля, че ще е зле на пъзелите.
Изборът на рибарите беше плачевен. Напълно нормално предвид какво хахо им е капитан. Освен ако не редят игрите на 100% за тях, ще бъдат буквално размазани.
А това, че те избираха първи беше поредната гавра .... Не, че това им даде предимство, но това грам не беше честно.

# 520
Симона кръв пуска, да си покаже тъпотията не пропуска. Коза

# 521
Сега Жътварите ще видят кои са шефовете Joy

# 522
  • Испания
Симона все по-грозна става.

# 523
Мхм, Ваня може да повтори грешките в чисто социалната игра от Ловците и при Жътварите, заставайки така на "на устата на топа"

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 21:44 от Bengun

# 524
Неудобно ми е да гледам как Каня и Йоана се целуват постоянно, непрекъснато.... И стоят прегърнати, накрая май и по устните се целунаха. Гнусярки са ми

Общи условия

Активация на акаунт