💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 500
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 720
Щях да падна от смях ММ като ме попита Джералдин турско име ли било Laughing
Не знам откъде такава асоциация у него, ама при Сюзън съвсем имам подозрения, че това е някакво поангличанчено турско име. Не е като да не познавам и Сесил, кръстена на дедо си Сали. Не, че нещо, дори и да е така.
Тодор, гОркия е толкова интелектуално ограничен, че чак на моменти не мога да му се сърдя. Той дори не знае значението на някои думи. Очевидно за него "женомразство" значи да мразиш жена СИ. Еми...не я мрази човеко, к'во...Даже от визитката му изглеждаше като добре да му е стъпила на врата...жената.

# 721
  • ВАРНА
Снощи се загледах в Джери в близките кадри към горната част - едричка си е....не разбирам защо набиват постоянно...момиче е - а у....
Симона си е направо истински мъж от врата надолу!

....единствена с много крехка женска  - дори момичешка фигура е Катя!   
И само за нея би било удачно да се набива  - дама е!

А Симона до Влади като фигура е....еми Влади изглежда хлапе направо до Симона.

# 722
Добре се разпределиха отборите;
Грешно беше сестрите да са в едно племе, поне за Йоана; Аз на нейно място не бих сиго причинила;
По мои усещания тя се чувства длъжна да се грижи за сестра си,защото онази винаги е била в издънка ..като фикс идея и е станало имам чувство; Ще страда заради това; Би и било по-добре в друг отбор;

# 723
  • София
Откъде тръгва слухът, че Джери е любимка на продукцията и е връзкарка, който се повтаря тук през няколко поста? Някой е разкрил някаква роднинска връзка с Тупарев или нещо подобно? Простете, не съм изчела всичко, колкото и да се опитвам.
Според моите наблюдения от три места. Първо от това, че баща й бил съдия и по пътя на обратната логика Тупарев има роднинска връзка със съдии. Второто от елиминационната битка с Ивайло - сигурно съдията е издействал веригата от 20кг за него. Но най-вече е третото (за мен и единственото), което е и основния източник открай време - ЕЖК...

# 724
Видях го момента.
Благодаря.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 11:58 от lordhera

# 725
На Пламен псуването беше като псуването на Алекс миналата седмица. Даже Алекс доста повечко напопържа.
Но понеже ТодЪр беше до Пламен, в случая с Пламен, го приеха, все едно е псувал него.

# 726
Между "да му пийп" и "да ти пийп" има разлика.

# 727
Ами те и двамата бяха на варианта с "да ТИ пийййп". Даже Сашко доооста повече.
И с риск да се повторя - ако ТошУ беше дори на 70% сигурен, че Пламен наистина е псувал него, вторият не просто щеше да избяга и да се върне ни лук ял, ни лук мирисАл, ами щеше да е с наполовина зъби. Нищо, че Тошко бил голям спортсмен.

# 728
Очакван развой на събитията! С Ъ Б Р А Х А СЕ! Оле, оле, олелелеле

При разпределението, забелязахте ли мокрите петна от играта? Smiley Хайде да се преоблечете, раниците на гръб и да заснем разпарчатосването! Екшън!

Играта на Капитаните би била равностойна, ако играчите независимо от пола бяха с близка физика.
А че игрите се напасват си е абсолютно възможно и се случва. Избора за Капитан може да е направен предния ден, а "битката" се играе на другата сутрин. Предостатъчно време за премисляне и организация на реквизит, но това е шоу.

Връзкарство при Джери не смятам, че има. И преди съм писала, не останаха хора в страната. Всеки е познат, всеки е роднина...а има и група ентусиасти, които обикалят подобни формати.
Любо да не е влюбен в девойчето, неговото е натрапчива възхита.

Джералдин като развалена касета - ту влачи, ту забързва, все едно я превърташ и завършва с нервен кикот Smile

# 729
И аз не разбирам каква злоба е показала Симона, специално в снощния епизод. Ядоса се на постановката със сестрите и каза, че мрази да я лъжат... нищо злобно не виждам в това. От друга страна пък беше единствената, която директно каза пред всички, че се радва, че няма да е в едно племе с Катя, нещо което всички от Ловците си мислеха.
А Тодор специално печели един + от мен за поста си в Инстаграм. Единствения засега, който открито "скача", макар и леко, на постановките и манипулациите на продукцията. Истина е, че се опитаха да ни го представят като женомразец, най-вече с мънкането на Йоана по негов адрес, която много добре успя да обработи и част от зрителите. Това, че смята мъжете за по-силни играчи и постоянно го повтаряше си е негово мнение, но не виждам кое му е женомразкото. От друга страна мисля, че умишлено пресоляваше манджата с коментарите си по темата, най-вече за да дразни Йоана, които постоянно го провокираше. Аз крайни анти женски коментари при Тодор не видях, но пък Катя доста анти мъжки направи.
Много странна нагласа имат жените по темата за равенството - хем не искат да ги подценяват и всички да ги смятат за равни, хем когато им е угодно, искат мъжете да демонстрират джентълменско поведение и да дават аванта. Пример - дъската на Станимира (единствената, дадена на участник), желанието на някои Влади да се откаже от предимството си в играта със Сюзън, това че никоя жена не прескача стена, освен Ваня, но пък някои мъже минаха трасето три пъти. Подценяване на жените при Ловците за мен имаше единствено в играта с торбичките, но пък Лазаринов взе че издържа... не че това имаше някакъв смисъл след развоя и разпадането на "най-слабото" племе.

# 730
Скрит текст:
Откъде тръгва слухът, че Джери е любимка на продукцията и е връзкарка, който се повтаря тук през няколко поста? Някой е разкрил някаква роднинска връзка с Тупарев или нещо подобно? Простете, не съм изчела всичко, колкото и да се опитвам.
Според моите наблюдения от три места. Първо от това, че баща й бил съдия и по пътя на обратната логика Тупарев има роднинска връзка със съдии. Второто от елиминационната битка с Ивайло - сигурно съдията е издействал веригата от 20кг за него. Но най-вече е третото (за мен и единственото), което е и основния източник открай време - ЕЖК...

Е, щом ЕЖК е източник, веднага свалям доверието към Джери и се съгласявам, че е връзкарка, любимка и прочее. Даже сега съм склонна да си спомня, че дъската, на която беше стъпил Милен снощи, подозрително се пързаляше. Явно от продукцията са подсигурили победата на Джери.

Иначе, хубавото на този сезон е, че засега отпадат главно туристите, а екипът още не е успял да осакати по трима в една битка. Ако продължават в същия дух и следващите отпаднали са Симона, Ивана и Александър, поне ще гледаме по-интересни битки и ще има някаква справедливост към финала.

# 731
Да хубаво е че отпадат туристите тоя сезон... лошото е че са прекалено много и туристите и артистите.

# 732
  • Испания
След битката Джералдин се хвърли във водата и си потопи главата. Миг след това се появи в резиденцията със суха коса. Алооо, скиптър и монтажисти, пак спите!

# 733
Това, че Тодор е женомразец го насади Йоанна и то беше с ясна цел. А Тодор си я пързаляше нея и си я жегваше от край време.
Аз не виждам нищо такова от Тодор, че е женомразец или нещо подобно. Дори каза, че за него няма по презумпция слаби жени или пък мъже, а слаби играчи.
Йоанна обаче се опитваше да му извърта всички думи и буквално правеше подробен отчет на всичко, което Тодор казваше.

# 734
Някой може ли да преразкаже края на епизода. ДжЙери пичели и...оттам нататък съм откъртила на понтона. Какви бяха наградите? Какво избра?

Общи условия

Активация на акаунт