💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 501
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 735
Щях да падна от смях ММ като ме попита Джералдин турско име ли било Laughing
Това и аз си го мислех в началото и все още не съм сигурен какво точно е. Едва ли е кръстена на дядо си Джери.

# 736
Аз се сещам за Джералдин Чаплин, обаче са ми много смешни такива имена с българска фамилия, от типа Ричард Груев.

# 737
  • София
Просто изгъзици на мама и тате, решили да блеснат пред родата с фамозните имена Джералдин и Флоранс.

# 738
Ами...според фамилното й име, дядо й най-вероятно се казва Тодор.
Освен, ако баба й не се казва Джери SmileSmile

# 739
Джерито може да не е връзкарка, роднина на човек от продукцията и т.н., но е доста очевидно, че я харесват - то не беше хвалене, прехласване, коментиране колко била малка, само ученичка, но как разбивала силните мъже и други такива глупости. В това няма лошо, но в един момент идва малко в повече. Както драмата със сестрите вече е too much, така и възхваляването на това момиче. Не че не е добра - всъщност я намирам за читав играч, но нищо кой знае какво (не е посредствена, не е и wow). Ваня и Катя за мен са по-добри, Йоанна също е съвсем приличен играч (нищо че дразни през голяма част от времето). Не знам дали я спрягат за победител (който мисли, че продукцията няма поне малко влияние на това кой ще стане победител, значи не е гледал досега подобни предавания и е чисто и просто наивен), но за мен лично няма качествата на победител в такъв формат. Сладурана е, но е незряла и глуповата. Не ми се струва гадна, злобна и интригантка (макар да смятам, че се прави на по-наивна отколкото е). Ако например изправят Джери срещу Любо на финал, на мен лично би ми било много скучно. Оригиналните Жътвари като цяло са ми били винаги meh, но в решаващите моменти са били крачка напред (не им взеха човек, не се разпаднаха като останаха по-малко, победиха в битката за оставане на племето цяло). В битката си победиха честно, но в другите 2 случая можеха да са прецакани, а не бяха. Като тук има влияние продукцията, а не чистият късмет.
Не смятам, че постоянно се правят пъклени планове този и онзи да се прецака, понякога наистина даден отбор има кофти тактика за игра, но никак не е трудно игрите в такова предаване да се избират според силните и слабите страни на племената (и на отделните играчи).
Не очаквам задължително развоят на събитията да е честен. Но за себе си знам, че ако измислят някоя глупост на финала, не бих обърнала внимание на трети сезон (ако изобщо има такъв). Не съм гледала и първи сезон, но разбирам, че победителят не е бил особено харесван.
Извинявам се за дългия пост Simple Smile

# 740
  • ВАРНА
Някой може ли да преразкаже края на епизода. ДжЙери пичели и...оттам нататък съм откъртила на понтона. Какви бяха наградите? Какво избра?

Спечели 50 жълтици.    
При избора на награда между 1 мин. преднина за племето и в утрешната игра или 50 жълтици.

Първо избра преднина за племето после  50 жълтици - след напомняне на Димо Алексиев да си помисли малко и да не бърза наивно.

После се прибра при племето и разказа всичко -  като каза че взела жълтиците след колебание и вместо преднина ревна със сълзи и едновременно се хилеше лапешки.   И взеха да я успокояват.  

Почва да ги прави на маймуни всички.  Много хитра хиена.

# 741
Не знам, но аз давам минус на Тодор заради Вайс. Мислех, че ще има конфронтация между тях, а то се оказа, че се познават отпреди, та чак се и уважават.
Във всяко предаване има по един изключително злобен субект, в това е Вайс. Според мен този човек е готов на крайности, за да постигне целта си.
Честно казано съм съгласна всеки един да спечели, само да не е Вайс, а се притеснявам, че нещата май натам са отишли.

# 742
Благодаря, Варненец Simple Smile

Сега пак за Катя се сетих как се обиди на изказването на Симона.
А тя като се беше изказала агресивно за Тошо без да го познава, не помни. Тъпо беше решението да са в един отбор със сестра й, защото като качества общо взето се припокриват. И веднага едната от тях става излишна. Не знам Боби като каза, че имало слаби звена при Рибарите и трябвало да се отърват от тях първо, кого визираше освен Алекс.

# 743
Някой може ли да преразкаже края на епизода. ДжЙери пичели и...оттам нататък съм откъртила на понтона. Какви бяха наградите? Какво избра?

Спечели 50 жълтици.    
При избора на награда между 1 мин. преднина за племето и в утрешната игра или 50 жълтици.

Първо избра преднина за племето после  50 жълтици - след напомняне на Димо Алексиев да си помисли малко и да не бърза наивно.

После се прибра при племето и разказа всичко -  като каза че взела жълтиците след колебание и вместо преднина ревна със сълзи и едновременно се хилеше лапешки.   И взеха да я успокояват.  

Почва да ги прави на маймуни всички.  Много хитра хиена.
Преднината не беше 1 минута, никой не е казвал такова нещо. А и на играта довечера няма как да има преднина 1 минута Joy

# 744
Няма да е Вайс победителят .
Скрит текст:
Вчера на живото излъчване на Ева я питаха дали Вайс е победител тя каза първо " нее" след малко се усети и каза "абе незнам "
.Тази вечер гледам силова битка ще е на понтона ,значи да очакваме зрелище от алфа-мъжкарите -Тодор и Вайс срещу Боби и Чудото Nerd

# 745
Само една номинационна игра ли ще има вече?

# 746
Има поне 10-20 см разлика в първия възел, за да се получат толкова различни ъгли.
Във възлите на Милен не знам дали има разлика,  но Милен е голям човек,  с много дълги ръце.Естествено е че като се отпусне с изпънати ръце ще е много по-полегнал от Джералдин.

Малпумниците от продукцията са направили ръцете му по-дълги, всичко е, за да може ДжеритУ да блести!

# 747
"При разпределението, забелязахте ли мокрите петна от играта?  Хайде да се преоблечете, раниците на гръб и да заснем разпарчатосването"
Да, точно!🤣
Лятото , на жегата, петната ще стоят до другия ден! И водещите със същите одежди....
😉Но нищо ние им вярваме!

# 748
На Пламен псуването беше като псуването на Алекс миналата седмица. Даже Алекс доста повечко напопържа.
Но понеже ТодЪр беше до Пламен, в случая с Пламен, го приеха, все едно е псувал него.
Пламен точно Тодор псуваше. Тошко си беше решил как да носи и изобщо отказа да се съобрази, че по начина, по който е хванал, прави нещата по-трудни за останалите, които и без това са доста по-високи от него и им е неудобно. След първата забележка от Пламен, даже мисля, че напук отказа да си премести захвата и оттам се стигна до следващи. Накрая, заради демонстративното игнориране, на Пламен не му издържаха нервите и изпсува. Активен дразнител си беше Тошко в случая. Вси още си мисля, че е имало и разговор на четири очи след това, заради който Пламен напусна.

# 749
  • София
Има поне 10-20 см разлика в първия възел, за да се получат толкова различни ъгли.
Във възлите на Милен не знам дали има разлика,  но Милен е голям човек,  с много дълги ръце.Естествено е че като се отпусне с изпънати ръце ще е много по-полегнал от Джералдин.

Малпумниците от продукцията са направили ръцете му по-дълги, всичко е, за да може ДжеритУ да блести!
Mr. Judge /Mr. porter/, притеснихте се от вълната отрицание, която заля темата ли ? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт