💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 431
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 885
Браво на Тодор ! Отмъсти си за Любомир !

# 886
# 887
Браво на Тодор ! Отмъсти си за Любомир !
Самия Любомир каза, че Чудомир не го е ударил нарочно. Той най-добре го е усетил. Доста глупаво изказване.

# 888
  • София
Значи "ако са по друг начин правилата" Тодореску щял да спИчели... ама, ако са по друг начин! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 889
Тодор ме изненада. Има проблем с баланса определено.
Но да загуби две поредни битки не очаквах.
А Чудомиир е малко като Добата - доста сила има него.

# 890
Симона и Чудомир,ще катурне.Като кон е.Както казваше Мира,това е нейната игра.

# 891
Значи "ако са по друг начин правилата" Тодореску щял да спИчели... ама, ако са по друг начин! Stuck Out Tongue Winking Eye
Той така е свикнал. Навън. 😤

# 892
  • Испания
Както писах, в третия рунд Симона буташе Екатерина с дясната ръка. Ето!

На видеото се вижда много ясно.

# 893
Страшен комплексар е Тодор. Симина наистина адски ме дразни. Никой друг не ме дразни толкова. Просто не мога да я гледам

# 894
Тодор шмекерува или се опитва да шмекерува в почти всички игри които са играни дотук. Крайно време беше да го дисквалифицират от някоя игра. Днес яко се изложи. Показва истинското си лице.

# 895
Отвратително подпиране на Рибарите. Пак някой да каже, че жълтите са любимци на продукцията.
След удара на Чудомир трябваше директно да дадат точката на Жътварите, но го извъртяха с въпроса "Ама искате ли, не искате ли" и те какво да кажат. Ако си вземат точката, ще изглеждат тъпо. И хайде, да дадем на Отбора на Сестрите една точка сега.
Не знам как ще се развие тази битка, но много искам Рибарите да паднат с много и тази, и следващите игри, докато този пътуващ цирк си замине.

# 896
Много е прост тоя Тодор.Добър спортист е ,но много прост.Няма как победител в ,,Игри на волята '' да стане човек,който не е способен да понася загубите с достойнство.

# 897
  • IT
Симона вече ми е в топ 1 твърде противна.
Чудомир сбърка, а Тодор???? За играта на Тодор трябваше да им датат две точки, да не говорим и за тази на Симона

# 898
  • София
Тодор разочарова. Ок, нисък е и не толкова масивен, но поне някаква техника да бе приложил. Бързина, финтове.
Ето Йоанна как се справи с Джери? А Джери е къде, къде по-висока и габаритна.
До тук браво на Йоанна, обра точките. Браво и на Вайс. Боби и Алекс зле. А Тодор тъпо си изтърва нервите.

# 899
Вайс и Тодор са един дол дренки. Големи думи за чест ама като започне да губи и дребната злобна душица лъсва.
Това са зли, прости  и отмъстителни хора.

Общи условия

Активация на акаунт