💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 415
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 900
  • София
А защо има разделение мъже -жени, а за жените 45 кг срещу 70 е позволено?
Симона е 70 само в мечтите си!

# 901
Ох, бях забравила жиу-житцуто Grinning

# 902
  • Варна
Значи "ако са по друг начин правилата" Тодореску щял да спИчели... ама, ако са по друг начин! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако са по друг начин правилата, то и Чудомир щеше да се възползва от другия начин. Та не се знае кой кого щеше да бие.

# 903
Отвратително подпиране на Рибарите. Пак някой да каже, че жълтите са любимци на продукцията.
След удара на Чудомир трябваше директно да дадат точката на Жътварите, но го извъртяха с въпроса "Ама искате ли, не искате ли" и те какво да кажат. Ако си вземат точката, ще изглеждат тъпо. И хайде, да дадем на Отбора на Сестрите една точка сега.
Не знам как ще се развие тази битка, но много искам Рибарите да паднат с много и тази, и следващите игри, докато този пътуващ цирк си замине.

+1 подкрепям .
То какво да каже човек с такива въпроси...  и аз искам Рибарите от тук насетне да губят, жалко само , че май те ще бият тая вечер ми се струва.
Единствено Милен и Борислав не заслужават да са в тоя отбор.

# 904
Минавам само за малко в рекламите да видя хейта срещу Тодор Simple Smile

# 905
Димо- "Тодоре ,това не е жиу жицуто " Trollface

# 906
Минавам само за малко в рекламите да видя хейта срещу Тодор Simple Smile

Няма хейт, само обективни похвали.

# 907
  • София
Тук е много важен старта. Ако си по-мощен и вземеш ранен превес печелиш на 90%

# 908
Отвратително подпиране на Рибарите. Пак някой да каже, че жълтите са любимци на продукцията.
След удара на Чудомир трябваше директно да дадат точката на Жътварите, но го извъртяха с въпроса "Ама искате ли, не искате ли" и те какво да кажат. Ако си вземат точката, ще изглеждат тъпо. И хайде, да дадем на Отбора на Сестрите една точка сега.
Не знам как ще се развие тази битка, но много искам Рибарите да паднат с много и тази, и следващите игри, докато този пътуващ цирк си замине.
Това, че сестрите са при Рибарите, не значи, че останалите са виновни за нещо.
Любомир сам каза, че Чудомир го е направил неволно. Може и от самото завъртане на Любомир така да се е получило.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 22:52 от Не се сърди, човече

# 909
Чудомир игра изключително елегантно, няма злоба в него, само сила.

# 910
  • Sofia
Симона и Чудомир,ще катурне.Като кон е.Както казваше Мира,това е нейната игра.
rotfImbo
Точно това си помислих.Тя повечето мъже ще натръшка.

Играта е отвратителна,изобщо не ми се гледа.
Ще прочета по-късно какво е станало.

# 911
  • Испания
Отвратителни кадри.

# 912
Айде сега и на земята не могат да стоят..  Кажете, че пак подпират Жътварите.

# 913
Хайде, още нови правила, само и само Рибарите да победят - ако ти падне щита, паднал си. Ако се задържиш на земята, паднал си. Трагедия.

# 914
Хайде, още нови правила, само и само Рибарите да победят - ако ти падне щита, паднал си. Ако се задържиш на земята, паднал си. Трагедия.

Е как да играе без щит?

Общи условия

Активация на акаунт