💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 408
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 990
  • Испания
ivana_dilova

Сигурно всички забелязахте , че не можах да дам 100% от възможностите си , в днешната битка ! Както искате го приемайте , аз ще кажа как беше . Чувствах се много зле физически , имах температура и гърлото ме болеше , разболях се и съответно нямах сили ... ако искате мислете че се оправдавам , но това е истината , може би нямаше да бия дори и да не съм болна , но това никой не може да предположи !!мерси

Две думи за Милен- харесва ми съсредоточеността и отдадеността му, когато се втурва да помага на пострадал играч. Какъв лекар е?

Дипломиран лекар, работил като ортопед, а след това се отдал на клинични изследвания.

# 991
  • София
Папурче, май беше ортопед. Бивш. Сега работи в фармацевтична компания ако не се лъжа.

# 992
Ето ви един усмихнат до уши Чудомир от днес, докато слуша как Алекс се обяснява, че "... изобщо не го приемам лично ..."

Чаровен е, да Smile

# 993
От фейса, защото знам, че ви е любима тема 😂

# 994
Никой от отборите не игра стратегически, ами на чест го обърнаха и пращаха равностойни противници. И логичното се случи.

Незнам обаче какви правила очаквате и какво спортсменство, точно в тази битка всеки бута както може. Трябваше отначало да им забранят да лягат. Забележката за щита във водата беше правилна.

Сега явно по 2 съвета ще има ако се наложи в един отбор.
Утре играта е за жените Simple Smile

# 995
Мда междукрачието на Ваня не беше подминато.
Тодор си показа, "мъжкарството" яко.
Не мога да се зарадвам на победите на Ваня и Симона( която ми напомня на женския вариант на "екстремистта"Александър), защото и двете играха  с я ръка ,я крак)щита си го ползваха за прикритие ,трябваше да си го отнесат барабар с Тодор.
Вайс що го раздава говорител на племето?Ако не са той и Иванка, да ни кажат какво виждаме и чувстваме.....
Чиста беше играта на почти всички от останалите , най-вече на Сашко ,той нямаше и време да ползва  непозволен прийом😂.
Ще ми се утре да паднат жътварите , въпреки че имайки предвид техните интрижки при номинации вместо да го отнесат Иванка или поне Симона, ще го отнесе я Владко и Любо или Джери.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 23:11 от vvi

# 996
  • София
Йоанна губи втора битка срещу Ваня и за пореден път се вижда, че трудно понася загубата, боли я. Разбирам я.
Много силни жени има този сезон. Е, много, много, поне 4, но напълно достатъчно. Ваня, Джери, Йоанна и Катя. Комплексни цялостно погледнато.

# 997
Ловците са отбора, който още от началото гледа да намери някаква дупка в правилата и да не играе честно, в разрез с постоянното им изтъкване, че играят спортсменски. Преди все Тодор изглеждаше инициатор, но днес и Симона, и Ваня за мен се излолжиха, въпреки победата. Може би и преди са били така, просто за първи път ги загледах по-внимателно. Много е грозно. От другите отбори единствено Ивана прави такива номера системно. Междукрачието на Ваня щеше да покаже и какви хватове с краката прави на Йоана, та вероятно са го поизрязали. Покрай тях даже Вайс ми стана симпатичен.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 23:43 от crow

# 998
В тая игра правиш 1 проста сметка и след това пускаш леша, който ти е в отбора срещу силните играчи на противника. А именно Александър, който беше ясно, че ще падне срещу всеки го пускаш срещу Вайс. След това пускаш Лазаринов отново срещу него, защото Вайс и Влади беше ясно, че ще играят по 2х пъти.
Не знаем дали обаче всички от Рибарите трябваше да минат(мъжете) или можеха да пропуснат някой и да пуснат някой да мине 2ри път.
Но чисто и просто не трябваше да пускат Боби срещу Вайс и реално я Ники срещу него и вероятно я взимаха играта или щяха да са 5 на 5 и тогава Милен/Чудомир решаваха играта.

От Жътварите гледам Вайс се възхвалява, наистина се представи страхотни, но Влади също, той участва 2х пъти и взе 2 победи.

Симона не виждам защо се напада. Напълно нормално е отношението и спрямо Катя, видяла я е, че е гнила ябълка и просто не я кефи. Тя си каза и мнението за сестрите, реално си го направи открито. Не виждам за какво трябва да я обвиняваме.
Има си габаритите за тая игра и помете Екатерина.
Това, че тя и Ваня били играли нечестно е пълна глупост.
Реално те казаха само и единствено ЩИТ в ЩИТ. Вие видяхте ли това? Йоанна и тя си помагаше и с ръце и с крака, особено при позицията и изобщо не играеше само щит в щит.
Реално това си е чиста битка на здрав хъс.

Ивана, като я налегнаха и се предаде набързо, направо 2та пъти тя си отскочи.
Тодор направи огромната глупост да излезе бос и очевидно не си взе поука и го размятаха много смешно. С неговите габарити и нисък център на тежестта, трябваше да доминира тук.
Харесва ми в игрите, ама днес разочарова доста. Аз си имам и едно мнение за всичките ни "ММА-чета" и фитнес "треньорчета". То всеки втори вече е такъв и се изявява непобедима нинджа. Нищо, че точно в тия "спортове" сме на милионни светлинни години назад спрямо другите.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 23:37 от lordhera

# 999
  • София
Ето ви един усмихнат до уши Чудомир от днес, докато слуша как Алекс се обяснява, че "... изобщо не го приемам лично ..."

Чаровен е, да Smile
Абее, честно казано и усмивката му е горе-долу като погледа. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 000
Сестрите сега ще се изпокарат наистина.

Аз предрекох че ще се изпокарат. Колко наистина - друг въпрос.

# 1 001
Чудомир ако не се лъжа участва в Семейни Войни. И там беше сравнително сериозен. Просто си е такъв той.

# 1 002
Йоанка много приятно ме изненада, има хъс за победа. За днешната игра трябваше по умно да играят, а те си изгърмяха Боби на Вайс. Срещу Вайс пускаш слаби, като Алекс и Ники, а Боби го ползваш за Любо или Влади.

# 1 003
  • Испания

Браво! Честито на Димитър за номинацията!

# 1 004
  • Варна

Симона не виждам защо се напада. Напълно нормално е отношението и спрямо Катя, видяла я е, че е гнила ябълка и просто не я кефи. Тя си каза и мнението за сестрите, реално си го направи открито. Не виждам за какво трябва да я обвиняваме.
Има си габаритите за тая игра и помете Екатерина.
Това, че тя и Ваня били играли нечестно е пълна глупост.
Реално те казаха само и единствено ЩИТ в ЩИТ. Вие видяхте ли това? Йоанна и тя си помагаше и с ръц
Моето нехаресване на Симона не е свързано с играта, а с  инфантилните и, елементарни и комични реакции. Като не  харесва Катя, може да реагира и по друг начин, по подходящ за 28 годишна.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 01:40 от Danny_Jo

Общи условия

Активация на акаунт