💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 415
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 005
Чудомир ми беше супер забавен как искрено се смееше на философстванията на Алекс. Хареса ми и това, че Алекс беше номиниран от племето на Рибарите. Дано да отпадне тази седмица, само влачи племето си надолу.

# 1 006
И Чудомир, и Боби са като бухали, все едни ококорени, не ги харесвам.

Йоана в моментите, в които усещаше, че не е допряла със щит, го наместваше. Както всъщност и повечето играчи, дори с цената на лека загуба в позицията. Ваня си влизаше с колена и крака напълно умишлено, Тошко я поощряваше, Катя го изкоментира, но повечето е изрязано. Само някои от захватите ги има.

Симона я избута с ръка, без изобщо да го крие, останалите участници се стараеха да бутат със щит.

# 1 007
Александър трябваше обаче да го пуснат срещу жена. 🤭🤭🤭
хахах Smile тъкмо си мислех, че трябваше да го сложат срещу Симона и да гледаме сеир. Yum
Факт е, че това беше нейна битка и няма лошо, че победи, но тя после така коментира, все едно не е изблъскала Катя, а Милен. Чак пък такава велика победа.

Александър много тежко приема критиките. Надали е приятно да чуваш от всички, че си слаб играч, но не би трябвало да се изненадва. Той не се ли вижда отстрани?

Чудомир доста често е нахилен по време на театралните постановки в племето. Забавлява се човека. ;Д

# 1 008
  • Schweiz
Е, ама стига вече с тез' силови битки.....искам кръв да се лее.....

Предлагам  масово решаване на пъзели, като вариант на днешната игра.

Дрийм тиймс от Жабарите (Жътвари и Рибари)

Отбор на първа линия, най-силните

Вайс, Тошко и Симона

Никито, Чудомир, за третият се колебая между Боби и Лазаринов...

# 1 009
За Ваня и Симона си беше важно да победят в тази игра, за да се утвърдят в новото им племе. Не че Жътварите на номинации гласуват за представилите се най-слабо в съответната игра де.

# 1 010
  • София
Аз си мисля, че ако жътварите паднат, ще номинират Симона, не им трябват 4 жени в отбора или Симона, или Ивана.

# 1 011
А на Катя поведението и е нормално така ли? Тя си е чиста наркоманка с 1 милион тикове и комплекси.
Не виждам Симона с какво се е изложила до момента.

# 1 012
Никой не казва на черното бяло.
Но няма как да харесам Симона, защото поведението на Катя е такова.
Симона е неадекватна в провикванията си, няма последователно изразена мисъл в изречения  от повече от две думи(освен като е пред камера и си е научила добре репликите), няма реална преценка за ситуации и хора, а както видяхме играе и не дотам спортменски.Тук Катя няма вина.
ПП а ако трябва да сме честни и обективни тя първа влезе грубо на Катя без причина(при разделянето на племето) и не можа да каже нито една причина за негативното си отношение(щяла да го пази за себе си), ама нали просто е чула , че всички хейтят Катя и тя там, да се въздигне в очите на другите.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 00:08 от vvi

# 1 013
  • Варна
А на Катя поведението и е нормално така ли? Тя си е чиста наркоманка с 1 милион тикове и комплекси.
Не виждам Симона с какво се е изложила до момента.

Специално за днес, да Катя реагира доста нормално, на инфантилщините  на Симона. Според мен Катя психически е по хитра, гъвкава и зряла от Симона.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 00:15 от Danny_Jo

# 1 014
Не разбирам целия негативизъм срещу Симона в случая. И на мен не ми е симпатична, но тук си беше нейната битка. Има си данни момичето, няма лошо. Даже ме изкефи как не остави шанс на Катето. Ивана беше права. Готино е да видиш злобен човек как го побеждават. Йоанна беше много добра в тази игра(тя си и има структурата на боркиня), обаче накрая чак рева от злоба като загуби от Ваня. Адски злобно човече е.
За Чудото ми става жал. Очевидно не е лош човек, обаче е някак социално неадекватен и не е много за такъв формат.
Сестричките ще съсипят това племе. Там просто няма живот за другите. А Йоанна определено я е страх от Тодор. Тя в ловците не смееше така да си разиграва коня заради него, а тук се взе за шефче веднага. И как гледаше ехидно като пада Тодор. Страхлива и злобна. Категорично за мен най-противния участник в сезона.
Уточнявам, че не съм фен на Тодор. Просто не понасям такива злобни хора.
Вайс беше безапелационен тази игра. И съвсем честно и елегантно си ги би. Поздравления за което.
Мнение, което на 99,9% се припокрива с моето!

EdelV, нормално да я е страх Йоанна от Тодор. Вижда се, че той няма никакви скрупули и като нищо би посегнал на жена.
Е, ще ме прощаваш, ама това изказване чупи тъпомера. Как точно видя това? И сериозно ли мислиш, че Йоана я е страх Тодор да не я набие? Това че Йоана е страхлива няма ннищо общо с Тодор или с когото и да било. Човек ако е смел, не го е страх от един шамар. Ама ако е хитър, лукав, подмолен, поврътлив, угодлив, тогава се търсят ето такива оправдания.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 00:09 от MegaMeg

# 1 015
Симона е глупава, нагла и претенциозна. Опитва се е и да "кифлее" на целият си аграрен вид.

Катя според мен е на метадон. Личи си кога е абстинентна и беснее и се усеща, когато е получила лекарството..

# 1 016
Може би аз съм изпуснал нещо, защото бях пред компютъра, слушах и хвърлях по 1 око, та какво точно направи Симона днес, че да го има тоя хейт към нея, специално за днес говоря?

# 1 017
На мен досега Симона ми харесваше. Не е гений определено; хем е мъжкаранеста, хем кифлее. Но в нея има някаква ранимост, неувереност и е първична и откровена. За мен тя е по-подходяща за образа, в който се опитват да наложат Джери - симпатичното силно дете. Не е актриса, а си е истинска. Днес я хейтя заради нечестната игра - абсолютно ненужно беше да избута Катя с ръка, и без това щеше да победи. Падна ми в очите определено.

# 1 018
Пак казвам, изгледайте записа отново, реално имаше адски много нечестности и от двете страни, особено от Йоанна, която реално беше готова на всичко. Но то игрите тръгнаха така и реално всеки използва всякакви похвати. Ако имаше нещо прекалено, бе това на Тодор и той заслужено беше дисквалифициран.
Гледайте внимателно и безпристрастно.
Правилата бяха може да бутате само с щита и само противниковия щит. Според вас това ли наблюдавахме ?

Някой се изцепи и че Любо бил симулирал, а на повторението ясно се видя, че си го отнесе точно в тая област. Контузиите в тази част са често срещани. На мен само не ми стана ясно ясно какво точно контузи, рамо или трапец или просто почувства силна физическа болка във врата, защото удара беше около тази част. Но в никакъв случай не смятам, че симулира.

# 1 019
Аз пък говоря за днес и освен за днес.
Няма нужда да я въздигаме на пиедестал и да й викаме браво ,само защото е победила в неравностойна битка и то не съвсем честно.
Съвсем преднамерено и злонамерено  вдигна ръка и излезе срещу Катя (не помня точно репликите в случая), но едва ли не ще разчиства сметки.Какви сметки има тя с Катя.Досега и две думи сигурно не са си разменили.
Ама нали ще се вдигне в очите на слепите с победата си.
Хайде стига,толкова време  й отделих.

Общи условия

Активация на акаунт