💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 172
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 020
Вайс, освен че беше най-добрият в тази игра, отчете ѝ силното представянето на Ваня. Като си тръгваха след битката ѝ каза: "Ти взе ключовата победа всъщност."

# 1 021
  • София
Не съм съгласен, че Ваня е спечелила с измама. И да е имало нарушения бяха дребни и не решаващи. Това са тип нарушения ВАР. Тук гледаме аматьори все пак и това не е олимпиада да се гледа всичко под лупа, а имаме и пряк контакт, т.е. чисто несъзнателно понякога си помага някой с нещо. Йоанна също не бе съвсем чиста по време на двете си излизания, но не го коментирам, защото е смешно. Нарушения и то явни бяха тези на Тодор, всичко останало е част от играта. Йоанна можеше да спечели с 2-1/3-1, но Ваня взе много бързо битка номер 2 и понеже първата и третата битка бяха много дълги, Димо взе логичното решение да им спести по-дългия формат. Двете се биеха буквално за всяка педя терен, за това имах предвид, че бе епичен сблъсък. Два силни характера един срещу друг. Никой не пускаше и сантиметър без люта борба.

# 1 022
Добре де казваш неравностойна битка, кое и беше неравностойното ?  Реално в тази битка тя има физическо предимство, в друго няма да го има. То е до играта. А и реално ти можеш да си спечелиш предимство, ако знаеш какво правиш и играеш технично, Вайс игра така.
Йоанна е по-тежка от Ваня, но Ваня успя да я победи.
Джералдин пък вероятно е по-здрава физически от Йоанна, но пък Йоанна съумя да я победи.
Любо също успя да събори Чудомир, който сигурно е с 20к-30кг. над него.

Симона не съм я чул да каже нищо. Реално тя беше наред и тя излезе срещу Катя. Напълно нормално е да беше надъхана.
Ивана също имаше зъб на Катя, за нея няма ли да кажеш нещо ?
Катя сама си го заслужи това. Тя се заяждаше с доста от Ловците по време на игрите и имаше доста реплики и всичко дойде от Катя, не от друг.
Отделно Симона не остана окей с простотията със сестрите и съвсем резонно.
Не виждам какво лошо е направила Симона точно днес.
Не съм и фен, ама така да се набеждава някой за мен не е сериозно.

За правилата вече казах.
Водещият изрично го каза, може да блъскате с Щита, но само противниковия Щит, а аз гледах нещо съвсем различно.
Нито Ваня, нито Симона са спечелили нечестно, това не е вярно.
Гледайте целите двубои и вижте как игра Йоанна, а също и Катя. Биха се буквално за живота си. Катя изблъска Ивана с ръце в един момент, но това не се споменава, нали? Нищо, че така или иначе щеше да бие.
Тия игри си бяха баш силови и на мен ми харесаха. Утре ще си играят на топчета, предполагам това повече ще ви хареса ....

# 1 023
Вайс и Влади страхотни получих душевен оргазъм докато ги гледам..тоя Вайс да не беше такъв злобар щеше да ми е фаворит Страхотен играч е.

Йоанна и Ваня също бяха много добри Simple Smile

# 1 024
Бутаха масово с щита. Колена, лакти и т.н. тактики упорито демонстрираха жълтите ловци. Останалите се усещаха и сменяха позицията така, че да бутат с щит. Личи си кой се коригира без напомняне и кой, въпреки напомнянията, гледа да хитрува. Единствено Влади и Вайс имаха техниката да играят чисто щит в щит. Ако другите бяха следвали това правило, трябваше игрите да се прекъсват през няколко секунди и да започват от изходна позиция. Затова водещите наблягаха на това да се използва само щита, хванат с две ръце. А не да го държиш в едната и да буташ противника с другата, както направи Симона.

# 1 025
Очевидно си здравата пристрастен. Пусни си повторението и ела пак ми обясни как другите не били бутали и видиш ли само хитрите ловци/жътвари били нарушавали правилата.
И Йоанна и Катя си използваха ръцете и краката и се опитваха всячески да избутат. Това си беше чиста битка и всеки даваше всичко. Няма как да остане на 100% чисто. Имаше избутвания с рамо, натискане с тяло и какво ли още не и от двата отбора.
Имаше много нарушения и от 2-те страни. Единствените големи такива бяха от Тодор и съвсем нормално си го отнесе.
БТВ, за момента който говорите, че Симона е бутала с едната ръка, реално битката вече беше приключила тогава, защото Щита на Екатерина вече беше паднал в морето .... Така, че тоя аргумент издиша. Който не вярва да си пусне повторението и да види.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 00:42 от lordhera

# 1 026
  • София

Игри на волята: България (28.10.2020)

Сезон 2 Епизод 39

още един

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

# 1 027
Бутаха масово с щита. Колена, лакти и т.н. тактики упорито демонстрираха жълтите ловци. Останалите се усещаха и сменяха позицията така, че да бутат с щит. Личи си кой се коригира без напомняне и кой, въпреки напомнянията, гледа да хитрува. Единствено Влади и Вайс имаха техниката да играят чисто щит в щит. Ако другите бяха следвали това правило, трябваше игрите да се прекъсват през няколко секунди и да започват от изходна позиция. Затова водещите наблягаха на това да се използва само щита, хванат с две ръце. А не да го държиш в едната и да буташ противника с другата, както направи Симона.
++++
И малко да полежат на "планктона".😂

# 1 028
  • София
На мен тази игра не ми харесва,не я и разбирам,но изгледах чинно всичко Simple Smile На няколко пъти се обърквах от червения щит и виках за ловците.
Зарадвах се на Йо,че победи Джери.После на Ваня,че надви Йо и на Симона,че бутна Катя.
За Ванчето това си беше лична битка,пък и за втори път взе превес над Йо...
Мъжете какво да ги коментирам.Вайс-елегантен и чист,за първи път добра дума обелвам за Влади(да се отбележи в протокола),Любе...не е хубаво така да говоря,но маалко преигра.От Боби се изненадах,от Чудото го очаквах.
Тошко защо така бе жицу,много се изложи.Но като го даваха как си е закичил ухото и се хилех.Давам му 3 дни да си намести чакрите.
И накрая доживяхме да бъдат така любезни да ни уведомят за условията на играта.Няма 5-6 вече.
Утре с този баланс би трябвало повече дами да се спасят-тоест жътварки.

# 1 029
Очевидно си здравата пристрастен. Пусни си повторението и ела пак ми обясни как другите не били бутали и видиш ли само хитрите ловци/жътвари били нарушавали правилата.
И Йоанна и Катя си използваха ръцете и краката и се опитваха всячески да избутат. Това си беше чиста битка и всеки даваше всичко. Няма как да остане на 100% чисто. Имаше избутвания с рамо, натискане с тяло и какво ли още не и от двата отбора.
Имаше много нарушения и от 2-те страни. Единствените големи такива бяха от Тодор и съвсем нормално си го отнесе.
БТВ, за момента който говорите, че Симона е бутала с едната ръка, реално битката вече беше приключила тогава, защото Щита на Екатерина вече беше паднал в морето .... Така, че тоя аргумент издиша. Който не вярва да си пусне повторението и да види.
ПристрастенА не съм, ама щом чак детето се възмущаваше, че не играят честно, явно е било очевидно кои го правеха. На Ваня нарушенията също бяха много и големи, за разлика от Тошковите не се наблегна на тях. Аз не съм писала, че другите играеха чисто, а че се коригираха своевременно и търсеха начин да играят чисто а не да спънат противника. Също и за Симона писах, че последното бутане нямаше да промени изхода - може би без него щеше малко да се удължи битката, може би нямаше - беше грозно И излишно.

# 1 030
  • Варна
Не знам за каква простотия със сестри се говори по горе. Йоана и Катя нямат никаква вина, че са пазили тайна че са сестри. Пазенето на тайната и съответно падането и е продиктувано от продукцията, а не от това че сестрите са лъжци, както си е въобразила глупавата Симона

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 01:05 от Danny_Jo

# 1 031
Сега се присетих😉
Ако при Ваня и Йоана имаше още един рунд, не се знае как щяха да де развият нещата...
Били много уморени, Йоана може би, а Ваня от какво ? Лежа и държа краката на Йоана

# 1 032
Йоана си биеше и Ваня, не знам защо Димо се намеси, когато беше Ваня на земята. Останах с впечатление, че ще отброява и предупреждава. Симона много си е повярвала. Надявам се днес Жътварите да паднат и да я изпратят  на битка. Фаворити за утрешната битка са Жътварите, защотото имат повече жени, а те са по-добри на баланс. Играта с баланс до край я виждам м/у Ивана, Ваня, Йоана и Чудо. Някак ми се виждат най спокойни за такъв тип битка.

# 1 033
ПристрастенА не съм, ама щом чак детето се възмущаваше, че не играят честно, явно е било очевидно кои го правеха. На Ваня нарушенията също бяха много и големи, за разлика от Тошковите не се наблегна на тях. Аз не съм писала, че другите играеха чисто, а че се коригираха своевременно и търсеха начин да играят чисто а не да спънат противника. Също и за Симона писах, че последното бутане нямаше да промени изхода - може би без него щеше малко да се удължи битката, може би нямаше - беше грозно И излишно.
Извинявам се, че ви обърках пола.
За Симона вече казах, при бутането с ръце, битката беше свършила, не го бяха обявили, но щита на Катя беше във водата.

А Йоанна буташе и с крака и с тяло и с всичко, което и падне и навсякъде, само не и в щит в щит, как това е окей и според правилата? Първото избутване на Ваня беше бутане с щита и с крака от страна на Йоанна. Това е огромно нарушение, нали така ?

Реално правила не се спазваха и всеки играеше на макс и както може. Сериозно правилата бяха нарушени от Тодор и той си го понесе. Той го направи очевидно и нарочно, защото не можа да понесе загубата и да не падне по гръб.

Не знам за каква простотия със сестри се говори по горе. Йоана и Катя нямат никаква вина, че са пазили тайна че са сестри. Пазенето на тайната и съответно падането и е продиктувано от продукцията, а не от това че сестрите са лъжци, както си е въобразила глупавата Симона
Да, ама Йоанна съботира Ловците в няколко битки и до последно се молеше да се разпаднат и правеше вътрешни интриги. Да не говорим, че и двете са адски противни. Поне на мен.

# 1 034
Не знам за каква простотия със сестри се говори по горе. Йоана и Катя нямат никаква вина, че са пазили тайна че са сестри. Пазенето на тайната и съответно падането и е продиктувано от продукцията, а не от това че сестрите са лъжци, както си е в образи а глупава та Симона

Според мен са се доказали за да не им се сърдят другите участници. Както се вижда всяка от тях има свое виждане и мисъл. Това не са тризначките с един мозък. Коментарите на Симона са смешни при положение, че до сега е била най облагодетелствана и пазена. Това, ако не си е тикане напред, просто не знам.

Общи условия

Активация на акаунт