💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 68 295
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Мда,можеше един часовник да сложат,че така леко зрителите нямаше как да го разберем този факт.
Обаче Ивана не одобрява Ваня,жалко Smile
Това към хората,които питаха -че какво толкова,че разрушават най-силното племе.

# 1 096
  • София
Ефектът на разбитото умишлено непобедимо племе на Ловците много скоро ще се види и разбере, когато жълтите мишки почнат да чистят Ловците един по един. Дано не съм лош пророк.
Както писах още преди 2 седмици е много жалко и пошло да се гледа как играчи тип Ивана, Мира, Алекс, Христа и пр. и пр. туристи решават съдбата на топ подготвени атлети. Справка, сървайвърите и миналия сезон на ИВ.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 17:40 от Diavolo

# 1 097
Ето и моето мнение.
При Рибарите най-застрашени от номинация ако загубят днес са Николай и Екатерина. Лазаринов веднага след тях го слагам.
При Жътварите е доста по-сложно. Ивана и Симона са най-застрашени според мен. Веднага след тях идва Тодор, заради провала му в първата седмична игра. Не мисля, че на този етап ще посегнат на Ваня, все пак я взеха първа и като човек, който да заършва игрите с пъзел. Голямото "скрито" предимство на оригиналните членове на Жътварите е пълното неразбирателство между Тодор и Ваня.
Има и още един не маловажен фактор. Победителя в дуела за елиминация ще касира 250 гроша, което е една много сериозна сума.

# 1 098
  • София
Тодор ще е последният ловец,към който ще посегнат жътварите.Първо са Симона и Ваня.Ивана е след тях и то от момента,в който Вайс е сигурен в Тодор,който очаквам да влезе в конфликт с нея.

# 1 099
  • София
Ето и моето мнение.
При Рибарите най-застрашени от номинация ако загубят днес са Николай и Екатерина. Лазаринов веднага след тях го слагам.
При Жътварите е доста по-сложно. Ивана и Симона са най-застрашени според мен. Веднага след тях идва Тодор, заради провала му в първата седмична игра. Не мисля, че на този етап ще посегнат на Ваня, все пак я взеха първа и като човек, който да заършва игрите с пъзел. Голямото "скрито" предимство на оригиналните членове на Жътварите е пълното неразбирателство между Тодор и Ваня.
Има и още един не маловажен фактор. Победителя в дуела за елиминация ще касира 250 гроша, което е една много сериозна сума.
Жътварите не знаят този фактор, защото не знаят кой е номиниран. Знаят го Рибарите. Но въпреки всичко, съм на 100% сигурна, че няма да гледат това. Не и тази седмица.
Аз си мисля, че Жътварите ще номинират Симона. Старите жътвари са повече, така че Ивана може да е втора, но с недостатъчно гласове. А те, въпреки раздора помежду си, ще предпочетат да чистят новите. Тошко най-много да отнесе вот от Ваня и донякъде Джери. Но и там няма да е достатъчно.
При Рибарите мнозинството със сигурност ще отиде при Катя. Милен напомпа новите, тя си носи негатива и от старите.... а и вече е заменима. Николай може и да вземе някой глас, но според мен ще е само на сестрите.

# 1 100
Да Ави, много вероятно е да си права.
При Жътварите е по-скоро изключение номинация на база игри.
Екатерина и Симона са най-вероятните номинации днес.
Но 250 гроша добре ще дойдат на някой Simple Smile

# 1 101
Да, но пък не се знае другата група при Жътварите какво ще направят, Ивана и Вайс са ясни. Аз изобщо не съм убедена, че Любо и сие ще държат да си пазят Ивана, имайки предвид конфликтите й с Влади, особено ако започнат да се разбират с Тодор и Ваня.

# 1 102
Аз пък съм по-склонна да вярвам, че Рибарите все още няма да пипат Катя. Йоанна и Катя биха номинирали Ники. Милен, Лазаринов и Боби все още няма да имат смелостта да се обърнат толкова очевидно срещу Катя (поне не на този етап). Ще се движат с Йоанна...засега.
А Жътварите биха били много тъпо племе, ако номинират Ваня преди Ивана. Голям праз, че Ивана е стар играч там - би трябвало да им е очевидно на останалите, че от Ваня ще имат повече полза, защото е силен играч. Че играта в крайна сметка е индивидуална - такава е, но все още е важно да си пазят племето силно (това важи и за Рибари - Ники като играч е meh и могат да си позволят да отпадне след Александър, но Катя няма да искат да я загубят засега). Дори се чудя кога Вайс ще престане да се занимава с Ивана и ще започне да си я номинира.

# 1 103
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Симона има право да харесва или нехаресва когото си иска, както и всички останали участници.Те са прекарвали часове заедно по време на битките.

Точно така.Ние гледаме 30 минутни битки,които там продължават с часове,имат и моменти заедно,които не се снимат,така че Симона и Катя са изкарали много време заедно,за да стигнат до нехаресването.А и дори от 30 минутните битки,Катя е непоносимо животно,представям си какво е да си в нейната компания с часове.

Йоанна направи възможно най-лошият си ход в играта,като се събра със сестра си.Сега,приети като едно цяло,Йоанна ще го отнесе заради нея.Племето всъщност няма нужда от 3ма за пъзела и ако са умни,ще изчистят токсичния играч,който ги събаря психически - Екатерина.

# 1 104
Сега двата гласа на сестрите още нямат тази тежест, която ще имат след две-три седмици. Няма нищо по-логично за Рибарите веднага да започнат с опити да елиминират едната сестра. Екатерина е и голям дразнител освен всичко.

# 1 105
Жътварите може и Любо да номинират, с оправдание травмата. Както и Ивана, защото е настинала и не се чувства добре. Или който се изложи на играта днес.

# 1 106
Ако Рибарите имат "наглостта и дързостта" да номинират Катя, от другата седмица ще им се стъжни живота.

# 1 107
Животът им и сега не е особено весел Grinning

# 1 108
  • Варна
40 минути е била битката между Ваня и Йо? Хора, това е нещо изумително.
Трябва да е основния акцент не само за седцмицата ами и един от основните за ф....................
Според мен някоя институция трябва да се самосезира!
Мисля че тази 40 минутна битка е била със сериозна опасност за здравето.
Както и една от миналите игри между Милен и Николай, когато ги товариха като магарета, опасността тук особено за по хилавия Николай.

# 1 109
А, преди това Симона пита - "Хора, имате ли нещо бяло за пране"
Тюх... язък, че нямат обувки за лъскане... Stuck Out Tongue Winking Eye
Я по -добре да попита някоя –"Хора имате ли нещо ,ризка туй-онуй за гладене?"

Общи условия

Активация на акаунт