💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 370
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 260
Май Александър се връща в племето.
Като гледам каква игра са им дали - едва ли. Жалко. Драмата със сестрите е в разгара си, няма толкова лесно да се лишат от Катя, щото ББ ще приключи твърде рано. Rolling Eyes

# 1 261
Алекс е пътник. Една котва по-малко при Рибарите.
Екатерина я очаква сестрински дуел с Йо по сценария на Тупарев.

# 1 262
Иска ми се Александър да победи утре, но не виждам как ще го постигне.
Той така или иначе ще си замине, ако не тази седмица, то другата. Но звездите може да не се подредят скоро за нова номинация на едната от двете сестри, та ако може Катя да хване влака утре, чудесно.
Йоана едвам я издържам. За мое огромно съжаление е сравнително силен играч в този плачевен сезон и ще я гледам още.

# 1 263
  • София
Тоя Чудомир все едно е в будна кома...къв поглед вади....
В последната битка най-после се отличи след множество провали или посредствено представяне и изведнъж в своите очи се превърна в мноого силен играч.
Всъщност като се замисля, то кой точно е най-силният играч в племето!? Има ли такъв!?

# 1 264
Тъкмо гледам в уикипедия ако случайно е написан победителят, но вместо това, видях, че отново ще са общо 66 епизода, т.е. Декември началото ще е финала според мен. Някой да каже сега тази вечер на кой епизод бяхме?

# 1 265
Мухахаха, още има хора, които си вярват, че държат рибарите без храна. Не мога да повярвам, че има толкова наивни хора.
Милен е там от 2 седмици, а е нацепен та дрънка, успех да го поситгнеш това без да набиваш здрава храна, разбирай протеин и въглехидрат.
Чудомир е там сигурно от месец, за тоя месец щеше да се е стопил буквално и забрави мускулите и вените му да изпъкват така.
Явно някои хора грам хабер си нямат.

# 1 266
В последната битка най-после се отличи след множество провали или посредствено представяне и изведнъж в своите очи се превърна в мноого силен играч.
Всъщност като се замисля, то кой точно е най-силният играч в племето!? Има ли такъв!?
Физически - Чудомир
Ментално - Йо, Катя
Бързина/Ловкост - Двамата Николаевци
Комплексни - Милен,Боби

# 1 267
  • София
Физически - Чудомир
Ментално - Йо
И кой комплексно?

# 1 268
Дори и да се върне Катя, мисля, че ще бъде номинирана всеки следващ път. Според мен днешното заяждане с Ловците е само началото и тя просто няма да спре с хапливите си коментари. Определено искам Сашо и Катя да са следващите отпаднали от Рибарите, все ми е тая в каква последователност.

Много ми бяха грозни коментарите как Симона и Ваня гледали да се внедрят в новото племе. Ами много ясно, какво очакват - да се хванат за косите с Ивана и Джери от първия ден ли?!?! На Ловците в синьо им е далеч по-лесно отколкото на тези в жълто.

# 1 269
  • София
Физически - Чудомир
Ментално - Йо, Катя
Комплексни - Милен,Боби
Боби!???
А и Милен напоследък търси само оправдание за провалите си.

# 1 270
  • Germany
На мен Ники ми се струва понапълнял, а преди беше доста заслабнал на реката ( може и да греша, знам ли).
Йоанна ми е интересна още отначало, защото има мозък момичето и го ползва в тази игра, а и физически е добре подготвена. Аз всъщност изгледах едно от видеата и в ютуб. Става сутрин, ходи на работа в университета, после на лекции и към 10 ч. вечерта отиде на фитнес. Каза, че е супер уморена, но не пропуска тренировка, че спорта е много важен за нея. Имала автоимунно заболяване от което пълнее  и трудно смъква килограми. Че в началото и било много трудно в Щатите, и фехтовката, треньора и, и отбора са я накарали да остане.
Мисля че Ивана вече се чуди кой най-много я дразни 🤣 Влади ли, Симона ли или Ваня. Много неприятна женица е.

# 1 271
  • Испания
Да пролеем сълза.

# 1 272
Още една причина да ми опротивее още повече Йоана. Всеки си има драми, дневни режими, болести, радости и т.н. в живота. Но някои егоцентрици смятат за особено необходимо да разгласят точно своите на целия свят.

# 1 273
Скрит текст:
Физически - Чудомир
Ментално - Йо, Катя
Комплексни - Милен,Боби
Боби!???
А и Милен напоследък търси само оправдание за провалите си.
Ами да, Боби Simple Smile
Забрави дуела с Вайс, там никой от останалите играчи във формата нямаше шанс. Вайс го би най-вече с техника Simple Smile

Бърз е - показвал е няколко пъти добри спринтове.
Силен е.
Плува добре, не е с най-добрата техника, но е над средното ниво.
Ловкост - показа я при мятането на поясите и топките
Само на пъзел не е ясно как е, но за мен е един от комплексните играчи във формата.

# 1 274
  • Germany
О, аз не го написах, за да и съчувствате за нещо или да става симпатична на някого 😉 Исках да кажа, че не изглежда супер спортяга, а всъщност доста тренира.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 00:48 от PeaPink

Общи условия

Активация на акаунт