💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 766
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 305
На мен също ми правят впечатление дрехите на водещите - Димо винаги е с ризи с дълъг ръкав и шал, често се повтарят. Ралица също вчера беше с късите гащи, с които вече сме я виждали. Все едно са си техните дрехи, които са си взели за не повече от 10 дни. Явно няма специален гардероб за водещите или не е голям.

# 1 306
Хора, познавам Катя от скоро и няма нищо общо с това, което са изрязали в предаването! Спокойно се общува с нея, показва грижа и помага на абсолютно непознати. Не ги дели на мъже и жени, както я представят. В интимните си отношения нямам представа каква е, но и не е моя работа.

# 1 307
Хора, познавам Катя от скоро и няма нищо общо с това, което са изрязали в предаването! Спокойно се общува с нея, показва грижа и помага на абсолютно непознати. Не ги дели на мъже и жени, както я представят. В интимните си отношения нямам представа каква е, но и не е моя работа.
Ха ха, ние тук се интересуваме предимно от интимните отношения.
Когато разбереш как е Катето там, пиши, моля те Joy

# 1 308
И аз познавам хора, които като си взимат субстанциите, са по-спокойно отколкото като не ги взимат. И нямат нищо общо с това, което са, когато не си балансирали химиите. Това няма нищо общо с Катя, нали, просто се сетих за житейски пример.

# 1 309
И аз познавам хора, които като си взимат субстанциите, са по-спокойно отколкото като не ги взимат. И нямат нищо общо с това, което са, когато не си балансирали химиите. Това няма нищо общо с Катя, нали, просто се сетих за житейски пример.
Може и така да е, но това отново не е моя работа! Точно както и за всеки друг човек, който не е под моя опека Wink

# 1 310
Хайде и аз да си кажа мнението за Катето, без да я слагам под общия знаменател "сестри". Според мен Катето си е пич, от жените, на които не им дреме за хорското мнение, отстоява себе си и не държи да е на всяка цена харесвана. Интелигентна е, прозорлива, усеща хората и е мноооого емоционална. Сигурна съм, че е добър приятел, че се раздава, тя е лесно ранима и в нея има емпатия. Самата тя се чувства слаба, но слага бронята на непукист и така си ходи. В себе си води много битки. За разлика от сестра си е честна и искрена, Йоанна манипулира Катето. А Катя й се радва от сърце и не знам усеща ли, че заради замазаната си подлост и подмолност Йоанна е по-харесваната в обществото. От двете без да се замисля бих си избрала Катя за приятел.

# 1 311
Чета ви отдавна и сега се включвам, за да изкажа моята гледнат точка относно номинацията снощи. Милен номинира Катя, защото повече вреди на племето с присъствието си, отколкото да помага в игрите. Той сам каза, че тя не е слаб играч в игрите, а има слаб характер. Номинира я, защото Катя всява раздор в племето. Йоанна много добре й каза снощи, че някои хора имат нужда от спокойствие и тишина, за да се настроят за игра и след това да си починат от играта, а Катя каза нещо от сорта, че не може да мълчи. Ние виждаме само около 30мин средно на епизод от нейното държание и аз не мога да я изтърпя, представете си това нещо да ти мели 24/7. Това са някакви двойни стандарти - тя иска всички да я приемат такава, каквато е, но в същото време не приема, че съжителства с още 7 души, които са напълно различни. Катя казва постоянно, че това е просто игра, а в същото време постоянно трябва някой да й обръща внимание и да се занимава с нея. Не мисля, че Милен е сбъркал в номинацията си, защото на тях им трябват наистина силни играчи в племето, които засега съумяват да играят комплексно, да не са индивидуалисти - Катя не е блеснала кой знае с какво в моите очи. Щом битката между Йоанна и Ваня е била 40 минути, а на нас ни я показаха за много по-малко, представете си какви още монтажи се правят, така че аз съм по-склонна да вярвам на думите на Милен и другите относно Катя, отколкото на някакви изрязани моменти, които продукцията си сглобява с цел.. и аз не знам с каква цел, да я бута напред или да има напрежение, за изчистване на имидж.. все тая. Катя за мен няма волята да играе в колектив с другите, тя иска да си се доказва сама на себе си и пред останалите, а в ИВ това може да й послужи по-натам, ако стигне по-далеч, но не и сега, когато отношенията й с другите са ключов момент за продължаването им в играта.

# 1 312
Тяхното целуване, мляскане, държане за ръка, че сега и скандалите са ми като някакъв инцест. Адски са ми гнусни и двете физиономии, толкова грозни и нелицеприятни жени без грам чар или женственост. То гримаси , то чудо.... само като мина покрай тв и някой е пуснал на този канал и се изприщвам като чуя гласовете на двете гъски

# 1 313
За облеклото на водещите, мисля, че е запазен точно техният стил на обличане, особено Димо и в живота е с такъв стайлинг, пък и да не забравяме миналогодишните тоалети на Алекс... някакво недоразумение бяха.

# 1 314
  • Испания
Хайде и аз да си кажа мнението за Катето, без да я слагам под общия знаменател "сестри". Според мен Катето си е пич, от жените, на които не им дреме за хорското мнение, отстоява себе си и не държи да е на всяка цена харесвана. Интелигентна е, прозорлива, усеща хората и е мноооого емоционална. Сигурна съм, че е добър приятел, че се раздава, тя е лесно ранима и в нея има емпатия. Самата тя се чувства слаба, но слага бронята на непукист и така си ходи. В себе си води много битки. За разлика от сестра си е честна и искрена, Йоанна манипулира Катето. А Катя й се радва от сърце и не знам усеща ли, че заради замазаната си подлост и подмолност Йоанна е по-харесваната в обществото. От двете без да се замисля бих си избрала Катя за приятел.

Ако позволиш, защото явно не си имала подобни хора в обкръжението си...

Напротив, държи да е харесвана, но никой не я харесва и тя не си помръдва пръста да се промени, защото винаги смята, че тя е правата и всички около нея имат вина за случващото се. Тя - не.
Емоционалността ѝ се изразява в истресяване и рев, а това пък е последствие от употребата ѝ на това, което употребява. И сега да не тръгне някой да ме пита откъде го знам! Тя самата го каза.

Ако беше интелигентна и прозорлива, щеше да се усети, че първопричината за всички конфликти е самата тя. Интелигентният човек първо търси причините в себе си, не в другите.

Грам емпатия няма. Ако имаше, нямаше да реагира така.

Честна и искрена? Нищо подобно. Просто е невъзпитана.

# 1 315
За облеклото на водещите, мисля, че е запазен точно техният стил на обличане, особено Димо и в живота е с такъв стайлинг, пък и да не забравяме миналогодишните тоалети на Алекс... някакво недоразумение бяха.
Не съм вярвала, но Александра ми липсва. Коментарите на Димо по време на игри са.... засича, заеква, казва това което всички сме видели вече. Не е сложен там да преповтаря действията им. Жената, забравих как се казваше, не умее да води съвети, не може да поведе разговор в дълбочина . Изскача с някакъв нелеп въпрос,  играчите й отговарят подобаващо и тя остава да виси във въздуха.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 13:40 от Анонимен

# 1 316
Еее, Смайли, уби всичко детско в мен. Grinning
Аз не познавам такива хора, гледам я от тв - то и може би ми се иска да е така. Струва ми се наранена и това провокира неуверената ми симпатия. Но както си изложила ти нещата изглеждат по- достоверни от моята теория за вероятностите. Нищо, аз пак я предпочитам от двете сестри. Но иначе не бих симпатизирала на никоя.

# 1 317
  • Испания
Еее, Смайли, уби всичко детско в мен. Grinning
Аз не познавам такива хора, гледам я от тв - то и може би ми се иска да е така. Струва ми се наранена и това провокира неуверената ми симпатия. Но както си изложила ти нещата изглеждат по- достоверни от моята теория за вероятностите. Нищо, аз пак я предпочитам от двете сестри. Но иначе не бих симпатизирала на никоя.

Точно затова писах, че нямаш подобни хора в обкръжението си. Дано никога да нямаш!

# 1 318
Предпочитам Алекс да бие и да не гледам повече Катя. Отвратителна ми е с тази тръба в ухото, просто ми се повръща. На този етап от живота не мисля, че мястото и е в Игри на волята. Не се разбира с хората , като някаква отрова е за всички останали. Може и да е много добър човек, но не ги показва добрите си качества в тази игра. А и цялата история със сестра и е идиотска и неприятна за зрителя

# 1 319
  • Берлин
Харесвам коментарите на lollli. И допълвам- Катя не ме дразни, по- скоро ме провокира да разбера защо е такава, каквато е. А и кастингът ми предлага само еднопластови герои, които лесно се описват само с по една дума/епитет

Общи условия

Активация на акаунт