💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 166
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
След цялото това лигавене на Катя, която беше тръгнала на разходка, а не на битка, цяло чудо е, че навакса и победи. Този Алекс какво се замота с тия топчета и тая кула. Явно наистина е зле с нервите
Всеки решава сам, кое му помага да се концентрира.
А Сандо, като търча като изоглавен, защо изреди всички гнусни псувни на топчето и му се наложи да препише от бавната Катя на пъзела!?

# 1 561
Най-противното нещо, което сигурно могат да измислят е да направят финал Катя-Йоанна.

# 1 562
  • Варна/Лондон
Пфу, добре че спечели, че трябваше да търся онлайн обучение по плуване в сълзи и сополи за другата седмица.

# 1 563
Книгата на Александър дали ще излиза в два варианта - цензуриран и нецензуриран?

# 1 564
Имам чувството,че някой се е регистрирал във форума нарочно за предаването.
Няма да се учудя , ако е вътрешен човек и"трупа опит"за следващия сезон.Между другото се дразни на нашите "виждания"дето стопяват пъненето му по оперативките за сегашния.
 Ами явно не сте "излъчили" "готовото" на Катя.
И да , наистина  почна да става "гнусно"- и при рибарите, и при жътварите.

# 1 565
  • София
В понеделник съм за рибарите, пардон ловците. Ники заслужава поне веднъж да отиде на тази резиденция. Wink

# 1 566
  • Испания
Единствено неграмотността ѝ предизвиква съжалението ми.

# 1 567
И това чудо Катя е йога инструктор?! Тоест се предполага, че е хармонична личност, намерила баланса в себе си....съжалявам, ако сте го обсъждали, просто ми се набива всеки път на очите...

# 1 568
  • Испания

Интелектуален диалог между Елена и Екатерина.

# 1 569
Само на мен ли ми се струва, че игрите сякаш специално за Катя ги бяха мисли? А тя горката хич не си даде зор, добре, че Сашето не му издържат нервите по принцип и се разконцетрира. Отделно тази кула - най-лесно можеше да се подреди като пъзел - легнала и после да я изправят, но няма кой да се сети.

# 1 570
И това чудо Катя е йога инструктор?! Тоест се предполага, че е хармонична личност, намерила баланса в себе си....съжалявам, ако сте го обсъждали, просто ми се набива всеки път на очите...
Точно от там я познавам и колкото и невероятно да ви се струва, Катя е страхотен инструктор. Пак казвам - нищо общо с изрязаните кадри от предаването.

# 1 571
Скрит текст:
Точно от там я познавам и колкото и невероятно да ви се струва, Катя е страхотен инструктор. Пак казвам - нищо общо с изрязаните кадри от предаването.

Те, за да се изрежат тези кадри, преди всичко трябва да ги има. Дали могат с Милен или с Ваня да изрежат такива кадри? Аз не знам как можеш да напълниш почти трийсет епизода с напълно изкукуригалото поведение на някого, ако той не се държи така.

# 1 572
  • IT
Александър сам се закопа и предният път, ако Мира не беше толкова куха, той пак щеше да си тръгне. Не му издържат нервите. Нестабилен е повече даже от Катя,емоционално.

# 1 573
И това чудо Катя е йога инструктор?!
След справка с гугъл излиза, че можеш да изкараш европейски сертификат за йога за 5 седмици (350 часа). Не е чак толкова непостижимо. Никой не е казал, че тя е добра в работата си. Може пък и да е.

ПП: като говорите за изрязани/режисирани кадри се сетих, че в последно време нещо ми липсва. Тодор скоро май не е ял чипс в ефир. Да дадат на човека чипс и ракийка, че се притесних за него. Ама печен, не пържен.

# 1 574
  • София
Е, хубаво, извинявам се на откровените фенове на Катя. Явно има и такива. Да кажем така, бонус за болшинството от списващите тук. Simple Smile
Е, то има ДОРИ и на Александър, което е доста по-изненадващо... Joy
/поднасям извинение, защото никога не си позволявам да съдя някой, който харесва, когото и да било, но това: "Явно има и такива" ме провокира! Че сме и повече! Stuck Out Tongue Winking Eye/

Общи условия

Активация на акаунт