💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 154
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 590
  • IT
Точно пък Ивана да говори за морал, моля ви се. Според мен я е яд, че не се е сетила първа... Grinning
Аз не говоря за морал, ами че това не е начина да придърпа Любо и Влади на нейна страна. Видя се че не успя при Боби. Точно сега реши да се пече полугола...
Като играч на арената е един от най-добрите, но стратегически хич я няма.

# 1 591
  • Вестерос
Ще гледаме противните сестри до финал май. Ще ме откажат да гледам.
Аз пък съм щастлива, че повече няма да бъда принудена да гледам и да слушам противните псувни на противния Александър!
В момента гледам и съм много доволна, че Катя отстранява Сашо! 🎉🎉🎉

# 1 592
Точно пък Ивана да говори за морал, моля ви се. Според мен я е яд, че не се е сетила първа... Grinning
Аз не говоря за морал, ами че това не е начина да придърпа Любо и Влади на нейна страна. Видя се че не успя при Боби. Точно сега реши да се пече полугола...

Е, то не е ясно при кого какво работи Joy

# 1 593
  • София
Аз не знам как можеш да напълниш почти трийсет епизода с напълно изкукуригалото поведение на някого, ако той не се държи така.
Аз знам. Достатъчно е да снимаш някого 24 часа с естественото му поведение, за да получиш материал за 10 епизода според нуждите на продукцията и майсторството на монтажистите: А) пълен светец, гледа само в небето и шепне молитви  и Б) изчадие адово, психо, сериен убиец с лош поглед, ръчища като чукове и с пяна по устата. Като гледам премигванията в епизодите, наистина е паднал здрав монтаж.
Например, показват ти 10 минути как сестрите се карат и хвърчи перушина. Ама суровият материал е поне час, от който 55 минути те си обсъждат нещо, за което не се карат. Дори не е и по тази тема. Е, вярно, спорят, но не се карат. Тъ, телевизията е подла твар...

# 1 594
В кое студио работи Катя?

Доста изкривена стойка има за човек, практикуващ йога.
При мен се появи по заместване и днес беше последната практика.
Иначе в Инстаграм е публикувала собствено студио, но не знам къде е и как се казва.
За абстиненцията, за която говорите, ако някой ми скрие цигарите със сигурност ще надмина Катя, но не мога да се меря с псуването и изблиците на опонента ѝ.

# 1 595
  • София
Скрит текст:
Аз не говоря за морал, ами че това не е начина да придърпа Любо и Влади на нейна страна. Видя се че не успя при Боби.
Точно сега реши да се пече полугола...
Скрит текст:
Това, че е точно сега кой го каза ?!?

# 1 596
  • Испания
Лоша продукция, лоша, лоша! Как само ни представи Екатерина! Как ѝ сложи в устата думите за дръжката на знамето и какво ще направи с нея на Александър! Какви лоши хора!

# 1 597
  • София
След истериите и псувните на Александър, това със дръжката е буквално поезия... Joy

# 1 598
  • Англия
Комедия беше тоя двубой. С тоя невъзможен обрат и ненужния фотофиниш изглеждаше като от банален сюжет на евтин филм. Чудесен подход в игрите и на двамата. В първата част от играта където се изискваше бързина и ловкост, Катя едно такова лежерно и безгрижно си подтичваше все едно е тръгнала да бере гъбки в гората. Александър пък контрира с още по-уместната тактика да си изкара всички бесове наяве в игра, която изисква спокойствие и концентрация. Александър сигурно постави негативен рекорд за най-голяма пропиляна преднина в игра в телевизионен формат. Не разбирам защо Катя не си даваше зор в началото, от арогантност ли, от демотивация ли, дали пък от много йога преди играта не се беше поставила в някаква будна кома и на автопилот я караше. Александър игра много добре първата половина от играта, беше ловък и на змейката, и на гъбките. Изцепките му страшно ме забавляваха. Набедихте го за психопат, ама човекът си е нормален, просто искаше много, ама много да остане. Плюс това не прояви вербална агресия към никой друг, а към пъзела и себе си. Пустите му топчета, все на контражур излизат. От друга страна, беше грозно и неспортсменско, че копираше. Димо пък определено беше за Катя. За нея беше ясно, че ще го отдуха на пъзела. В крайна сметка, Катя беше по-добра в две от игрите, а Александър в една, така че заслужен развой в тая циркаджийска битка.

# 1 599
  • София
Александър е леко смахнат, но не ми се струва истински злобен, за разлика от Катя. Исках да я победи, жалко. Псуването му е грозно, но от нея грозните прояви са ми повече. Писна ми и от ревящата й сестра.

# 1 600
  • София
Обърнете внимание на тази статистика Simple Smile

Жени <-> Мъже, индивидуални дуели в сезон 2 на ИВ

Общо сблъсъци жена срещу мъж:
Жени - 4 победи
Мъже - 6 победи

Елиминационни дуели:
Лазаринов > Елена
Иво > Ева
Джери > Иво
Влади > Сюзън
Алекс > Мира
Катя > Алекс
-
2:4

Капитански дуели:
Джери > Милен
-
1:0

Битки за предимство:
Мира > Тодор
Тодор > Мира
Ники > Йоанна
-
1:2

Обикновено мъжете имат смазващо предимство, но в този сезон са доста изравнени силите между двата пола. А погледнато и в по-общ план, в не малко битки между племената именно жените бяха с основна роля за крайната победа, като същото може да се каже и при битката между четиримата номинирани за спасяване от елиминационен дуел.

Simple Smile

# 1 601
  • Испания
Монтаж ли е, чудо ли е? Кулите са подредени, Ралица и Димо говорят за фотофиниш.

А, къде са кулите всъщност?

# 1 602
Вятърът ги е духнал? Joy

# 1 603
  • София
Този кадър като нищо е от "началния инструктаж" , преди да е започнала играта; монтажистите ги е домързяло малко... Grinning

# 1 604
  • София
Или Александър ги е съборил, защото е опасно луд  Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт