💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 105
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 635
Иванка умира от страх, че оригиналните Жътвари ще продължат да си я номинират. Ако Любо, Влади и Джери са малко по-умни, изобщо не би трябвало да се съобразяват със стари уговорки, сигурно направени съвсем в началото. Ако пък изгонят Ваня преди Иванка ще бъде много смешно и тъпо. Иванка умира от злоба към Ваня и толкова й личи...

Катя я виждам постоянно номинирана от тук нататък. Не вярвам бившите Ловци да се вържат на сълзите и сополите на сестра й. А и откъде накъде Йоана си мисли, че бившите й съотборници трябва да се съобразяват с нея. Тя с кого се съобразяваше е старото племе?!? Със сигурност не играеше за запазването на племет.

# 1 636
Кога Чудомир се е изтървал за резиденцията?

# 1 637
На мен поведението на Катя във вчерашната битка изобщо не ми допадна. Все едно на разходка беше тръгнала. Гледаме предаването заради битките и очакваме участниците да са нахъсани и енергични, а не да подскачат по гънките като малки жабки.
Александър може и  да няма качества, но поне изглеждаше фокусиран и устремен.

# 1 638
Кога Чудомир се е изтървал за резиденцията?
Има кадри от тази седмица, в които говори сам пред камерата и е избръснат. Миналата година имаше едни подобни кадри с Март с мустак само Joy

# 1 639
  • Sofia
Намерих го във ФБ и не се сдържах. Прекрасна илюстрация на вчерашната битка. Simple Smile
Скрит текст:

# 1 640
Награди за по-дълго стоене във формата няма, но на Ивана явно ѝ е много важно да я дават колкото се може повече по тв-то, а дано някой я забележи. И голяма злоба към другата жадна за внимание реалити звезда Ваня. Вече искам тази седмица два пъти Жътварите да паднат на номинационна и да пратят Ваня срещу Ивана, че да се приключва поне с тази драма.

# 1 641
Подозирам, че сега когато една от сестрите има 250 гроша, бързо ще разберем значението им.
Много странна битка снощи. Катя стартира като Ивайло - бавно, но славно. Уж не го понасяше как се прави на важен, ама игра точно като него. Не ми е симпатична никак, но и Александър не беше, а и не допринасяше с нищо за племето.
Йоанна трябваше да я назначат да оправи водната криза в Перник. Толкова сълзи изля този сезон, а предстоят и още...
Епизода ми беше доста скучен. От жътварите видяхме само конспирациите на Вайс и Ивана, която едвам слушах с този глас. Просто се потвърдиха очакванията ми, че на мушка ще са Ваня и Симона.

# 1 642
Многооо се смях с Александър 🤣

# 1 643
Намерих го във ФБ и не се сдържах. Прекрасна илюстрация на вчерашната битка. Simple Smile
Скрит текст:
+1. Така хубава игра им дадоха и толкова много да я орезилят тези двамата. Беше пародия на игра. Скучна и без интересно изиграна. Заекът и Костенурката - бляк. Mask

П.с Някой ще ми обясни ли защо дадоха циц*те на Ванчето!? Първо се нагледахме на междукрачието и, сега и това... Много разюздено поведение. Не я харесвам, колкото и да е ставаща в Игрите.

# 1 644
  • Sofia
И още от излиянията на Сашето във ФБ. Определено не му липсва оригиналност Simple Smile
Скрит текст:
Просто не сте дорасли за истината! Тя ще остане скрита зад камерите, докато вие консумирате това, което ви е било излъчено и го боготворите! Нека псувните по мой адрес от хомо-еректуси завалят сега!

# 1 645
Оф, тоя психопат добре че го разкараха.

# 1 646
По темата с голите ц**и на Ваня, много ми беше смешно, когато Ивана каза - "Аз съм се снимала даже гола", а Вайс ѝ отговори - "Ужас" Joy

Погледът на Ивана към Вайс, докато се обяснява, че снимката всъщност била много хубава

# 1 647
  • София
От фейс относно лабиринтите -ключовата дупка е в различни позиции

# 1 648
Тая снимка е идеална за МЕМЕ Simple Smile
2:0 за Вайс Simple Smile

# 1 649
  • Sofia
Скрит текст:
По темата с голите ц**и на Ваня, много ми беше смешно, когато Ивана каза - "Аз съм се снимала даже гола", а Вайс ѝ отговори - "Ужас" Joy

Погледът на Ивана към Вайс, докато се обяснява, че снимката всъщност била много хубава

Ех Иванке, Иванке, може ли така, никаква те няма, къде ти е стратегията? Гола си се снималА, а не си показалА, че и на лов за мъже си тръгналА!? Къде си ти, къде е Ванчето с едните ц@ци само, с теб ще се сравнява..

Общи условия

Активация на акаунт