💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 105
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Вестерос
А не обърна ли внимание, че думите на Катя "После аз съм била изкукуригала жена" ги пускаха няколко пъти като съпровод на играта им на лабиринта, а се оказа, че ги е казала, докато подскача на гъбките?
Не казвам, че съм 100% права, но какво обяснение може да има?

Да, в промото пуснаха думите ѝ по време на играта на лабиринта и дори имаше отговор на Александър : "Престани да ме дразниш". По време на епизода се оказа, че ги казва точно като минава гъбките и той изобщо не я чу, според мен.

Ето и след рекламите.

Обяснението може да е най-простото на света. А именно, че сами са разрушили кулите след нареждането им. Катя не веднъж го е правила.

Не е, защото и двете кули ги няма, частите на Екатерина изобщо липсват, а тези на Александър /розовите/ са както в началото - хоризонтални.

Който видял, видял. Който разбрал, разбрал.
Не е вярно. Частите на Катя явно са пред Сашо и ти не ги виждаш, на земята от ляво се синее, което е май вътрешната част на едната част от кулата.

Мислиш, че ще стоят с часове ли кулите? Прекалено се филмирате, когато нещо е в полза на играчи, които не харесвате...

Сигурно 20 минути са минали. Може екипът да е разчиствал, примери 100...

Факт е, че Сашо беше зле на топчетата и на кулата, ако не беше преписал от Катя, щеше да я вдигне тази кула много по-късно.
И при нареждането без да ми дават фотофиниш се видя, че Катя първа го нареди, а той още слагаше последната си част.

# 1 621
Катя защо така се мандахерцаше по време на събирането на плочките, не можах да разбера. Когато не беше на гредите и гъбките, вместо да тича, се фръцкаше. Какво точно искаше да покаже? Че колкото и да изостане на първия етап, Сашо е толкова зле на пъзел, че ще го мине? Ами на косъм! Бях за нея така или иначе, ама с това държание и да беше паднала. щеше да е заслужено.

На Ивана трябва да и слагат субтитри, половината не и се чува.

# 1 622
  • SF
Димо, ако не беше казал на Сашо, че кулата му не трябва да е като зиг-заг, още щеше да я строи. Даже беше доволен, че му се получава. Изобщо не обръщаше внимание, че частите имат картинки, които ако напасне, кулата ще му се получи.

Екатерина защо се влачеше така? Падаше и не запомняше частите на доминото, което е много странно за нея. Тя има буден ум.
И за какво им беше този фотофиниш? Да има интрига за зрителите? На фотофиниша се видя, че Катя стои опъната назад и си гледа готовата кула, когато Сашо поставя последното кубче.

# 1 623
  • USA
Книгата на Александър дали ще излиза в два варианта - цензуриран и нецензуриран?

Хахаха..този е пълна откачалка бррр.
Не съм доволна обаче,че Катя остана.

# 1 624
  • SF
Ако Катя овладее малко поведението си, ще бъде готин човек.
С онова нещо на ухото си прилича на абориген.

# 1 625
Обърнете внимание на тази статистика Simple Smile

Жени <-> Мъже, индивидуални дуели в сезон 2 на ИВ

Общо сблъсъци жена срещу мъж:
Жени - 4 победи
Мъже - 6 победи

Елиминационни дуели:
Лазаринов > Елена
Иво > Ева
Джери > Иво
Влади > Сюзън
Алекс > Мира
Катя > Алекс
-
2:4

Капитански дуели:
Джери > Милен
-
1:0

Битки за предимство:
Мира > Тодор
Тодор > Мира
Ники > Йоанна
-
1:2

Обикновено мъжете имат смазващо предимство, но в този сезон са доста изравнени силите между двата пола. А погледнато и в по-общ план, в не малко битки между племената именно жените бяха с основна роля за крайната победа, като същото може да се каже и при битката между четиримата номинирани за спасяване от елиминационен дуел.

Simple Smile
Много искам жена да спечели този сезон! Влади, Любо и Милен също биха били достойни победители, но една жена да победи в подобен формат би било огромно постижение.

# 1 626
  • Sunshine state
Аз виждам само Ваня като възможен победител от жените. Останалите не са за финал.

# 1 627
Не ми се гледат тези двамата,но има коментари,че на Катя лабиринтът бил с по-малко дупки,отделно изобщо не ни даваха кадри,когато тя беше там.

Ох, толкова конспирации, а толкова лесно може да се провери.

За мен работата е много, ама много нагласена.
Дори не показаха на Катя кулата, а видяхме само задната част, без картинките, не че има голямо значение.

Няколко пъти го написа това, но и то не е вярно.
Вижда се фигурата (в лявата част на кулата) дори в кадъра, когато Катя се любува на кулата си.

Но и след това в кадър от друг ъгъл:

# 1 628
Е, Смайли тук няма конспирация. Ако увеличиш снимката ще видиш, че отдясно на Александър се вижда част от кубче и долу на земята вляво. Явно се е протичило във времето-"фотофиниша" е имал малко работа.😂
А, и дупките на лабиринта са еднакъв брой и разположени на едни и същи места.
И Катя все повече ми напомня на Дж.Сп.
Толкова ефирно се носи и с тази тръба в ухото.
Всеки момент  очаквам да акостира Черната перла...

# 1 629
Дори на мъжа ми, който не е фен на конспирациите, вчера му направи впечатление, че Катя знае какво да прави с пъзела.

# 1 630
  • София
И нека конспирациите да започнат отново JoyJoyJoy
Начи като се влезе във филма и така 20 страници... поне.

# 1 631
  • Испания
Всеки пише това, което вижда, и това, което мисли.

Ивана иска да пробва, Ваня.

# 1 632
  • Sofia
Във връзка с епидемиологичната обстановка и по препоръка на министъра на здравеопазването Ваня събира витамин Д по монокини до басейна. Който си мисли, че е тактика за привличане на Фнимание е в голяма грешка.  Съплеменниците са се изпокрили,  а целомъдрената Ивана е крайно възмутена от поведението й.
Да, че не се е сетила първа.. 😂😂😂

# 1 633
  • Варна/Амстердам
Катя е един нелош играч, който обаче не считам за чак толкова комплексен, непобедим и интелигентен. В нея има много агресия и злоба, които на арената успява да превърне в енергия и често й помагат. Тръбичката в ухото намирам за нелицеприятна и нехигиенична. Напомня на представител на една от най-страховитите и затворени общности в света-етиопското племе мурси. Енергичните целувки към Йоанна пък изглеждат някак крайно неподходящи за израз на сестринска обич. Имам сестра, която е със седем години по-голяма от мен и години наред живееше в Америка. Никога не сме се целували така, въпреки че е имало период, в който не сме се виждали почти две години.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 13:57 от voxxymoxxy

# 1 634
Катя защо така се мандахерцаше по време на събирането на плочките, не можах да разбера. Когато не беше на гредите и гъбките, вместо да тича, се фръцкаше. Какво точно искаше да покаже? Че колкото и да изостане на първия етап, Сашо е толкова зле на пъзел, че ще го мине? Ами на косъм! Бях за нея така или иначе, ама с това държание и да беше паднала. щеше да е заслужено.

На Ивана трябва да и слагат субтитри, половината не и се чува.

Загубила си е гласа, едва говори момичето

Общи условия

Активация на акаунт