💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 140
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 650
  • España
Аз съм доволна, че спечели Катето!

# 1 651
Ивана преди две години, много различно изглежда
https://www.bgonair.bg/a/28-denqt-on-air/87420-zashto-edna-balga … alistika-v-rusiya

# 1 652
Всеки има право на мнение и да си мисли каквото иска. За мен е повече от очевадно. Те са измислили сценария(доста слаб и безинтересен между другото) със сестрите още преди да почне предаването и очевидно ще има и някаква развъркзка, дали ще оставят всичко на късмета(разбирайте играта) за това някой като Александър да им развали целият план или са се подсигурили ?
Най-лесно е да покажеш на 1 играч пъзела преди играта и той да го нареди за отрицателно време. Реално си имат хиляди прийоми, с които да помогнат на даден играч.
Чист пример, да направят едната платформа доста нестабилна, като сложат по-голяма тежест в едната част и успех с вкарването.
Това е само пример, не казвам, че е станало така.
Но е много лесно да дадат огромна преднина или направо да класират даден участник за следващия "кръг".
Както мен никой не ме може да ме убеди, че на крайно тъпото парче - Добата не му бяха показали/казали предварително числата и как да си нареди пъзела.
И то на битка, която се е преигравала многократно.

# 1 653
  • София
Аз бях срещу Катя, само и единствено, заради историята с двете сестри - подло, пошло и несправедливо бе към останалите играчи. Също и че очеизвадно я лансират и правят игрите за съответните участници, а в това отново няма справедливост и ме вбесява и съм склонна да застана зад участник, който принципно не понасям. Но пък е факт, че Александър имаше огроооооомна преднина и се самозакопа. На всичкото отгоре тръгна да преписва (което определено смятам, че трябва да се поправи от продукцията) и Катя заслужено спечели. А сестрински драми иневоли няма да гледам, защото аз превъртам всички разговори и з вече 2те племена, та гледам само битките и номинациите. Всичко останало го превъртам (понеже ги гледам на следващия ден и имам тази възможност Simple Smile )

# 1 654
Има кадри от тази седмица, в които говори сам пред камерата и е избръснат. Миналата година имаше едни подобни кадри с Март с мустак само Joy
Дааа.. а в племето все още си е с брадата.. Grinning

# 1 655
Като тръгнат да монитират, решават, че нещо им липсва или ще стане по-интересно с някой коментар. Затова разместват реплики и дори снимат нарочно участниците, като им казват какво точно да кажат.

# 1 656
  • SF
Всеки има право на мнение и да си мисли каквото иска. За мен е повече от очевадно. Те са измислили сценария(доста слаб и безинтересен между другото) със сестрите още преди да почне предаването и очевидно ще има и някаква развъркзка, дали ще оставят всичко на късмета(разбирайте играта) за това някой като Александър да им развали целият план или са се подсигурили ?
Най-лесно е да покажеш на 1 играч пъзела преди играта и той да го нареди за отрицателно време. Реално си имат хиляди прийоми, с които да помогнат на даден играч.
Чист пример, да направят едната платформа доста нестабилна, като сложат по-голяма тежест в едната част и успех с вкарването.
Но е много лесно да дадат огромна преднина или направо да класират даден участник за следващия "кръг".
Както мен никой не ме може да ме убеди, че на крайно тъпото парче - Добата не му бяха показали/казали предварително числата и как да си нареди пъзела.

Ехеее...
А още по-добре е да направят змейката за преминаване на единия да се клати, да му осигурят часове за тренировки с треньор, да му подсигурят шоколади, протеини, колагени за ставите...
А още по-лесно е да заснемат предаването в студио Бояна като филм с предварително раздадени роли - раздразнителният, неудачникът, необузданият, егоистът, скромният, победителят...

Александър въобще не се светна, че кулата има картинки, които, ако се напаснат, тя ще се нареди не като сепрентина. Първо Димо му подсказа и не го остави да си завърши криволицата. Александър реши, че проблемът й е в непавилно изрязаните части, които, ако той със силата на баланса успее да закрепи една върху друга, ще победи.
Екатерина веднага се светна, че има картинки и нареди две малки кулички с тях, които закепи една върху друга. Лошото е, че оня не можа да се светне на задачата, но отвътре му дойде идеята да гледа от Екатерина.

С отпадането на Сашо племето на рибарите физически е по-силното и по-умното от Жетварите.

# 1 657
Искам Рибарите да спечелят битката за територия, тъй като искам най-накрая да видя Никито и Катя в резиденцията, с нормални дрехи. Ако Жътварите загубят следващите битки, искам на елиминация Ваня и Ивана и Ваня да срита задника на джукестата. Ивана хич не е тъпа, но е нагла и противна и очевидно завижда на Ваня. А Ванчето дори да търси внимание, пак си остава класи над Ивана.

# 1 658
  • Sunshine state
Много мъчно за гледане, едва го докарах до средата. Освен, че речникът й е супер беден, руският акцент й е направо умопомрачителен. Наистина ми е супер чудно как добиваш такъв акцент за толкова кратно време?! Фалшива отвсякъде.

# 1 659
Е, добре де, но, все пак, защо Катя така се влачеше по трасето и поне не се постара да запомня правилно плочките? Нали ѝ беше много важно да остане? По какво си пролича? Освен, ако не знае, че победата ѝ е в кърпа вързана и просто се гаври с Алекс, или с продукцията, или с драгия зрител. Много, ама много странно беше това поведение.
И на фона на цялото мляскане, натискане и лигавене от двете сестри, от които едната изглежда и доста нечистоплътна и с лиша зъбна хигиена, и от което, на мен лично, ми се повдига, Онова изцепва, че раздялата със сестра ѝ е все едно да се раздели с гадже!! WTF!!??

# 1 660
  • София
Не вярвам, че през цялото време на реката са нямали нищо. Ако нямаха, досега щяха да се вмиришат здраво и да завъдят всякакви ентеро-истории от мръсотия и от ядене на всякакви странни неща. лъжат ни здраво от продукцията.

# 1 661

Ехеее...
А още по-добре е да направят змейката за преминаване на единия да се клати, да му осигурят часове за тренировки с треньор, да му подсигурят шоколади, протеини, колагени за ставите...
А още по-лесно е да заснемат предаването в студио Бояна като филм с предварително раздадени роли - раздразнителният, неудачникът, необузданият, егоистът, скромният, победителят...

Александър въобще не се светна, че кулата има картинки, които, ако се напаснат, тя ще се нареди не като сепрентина. Първо Димо му подсказа и не го остави да си завърши криволицата. Александър реши, че проблемът й е в непавилно изрязаните части, които, ако той със силата на баланса успее да закрепи една върху друга, ще победи.
Екатерина веднага се светна, че има картинки и нареди две малки кулички с тях, които закепи една върху друга. Лошото е, че оня не можа да се светне на задачата, но отвътре му дойде идеята да гледа от Екатерина.

С отпадането на Сашо племето на рибарите физически е по-силното и по-умното от Жетварите.
Изрично написах, че всеки си има мнение. Аз нямам проблем, че ти си вярваш във Феята на зъбките, Дядо Коледа и прочие. Това си е твое право. Нямам желание да те убеждавам в противното, но нека някой има различно мнение от твоето, възможно ли е ? Позволяваш ли ни ?

Колко точно усилия коства да покажат на даден играч пъзела и да му обяснят набързо как се реди за отрицателно време или най-малкото да се запознае с него.

Аз нямам проблем да има хора, които вярват, че продуценти на шоу ще оставят всичко в ръцете на случайността и те така са мислили сценарии на вятъра и ще оставят всичко на случайността ....
Пред телевизора е много лесно да се коментира дадена игра или пъзел, нито има напрежение, нито трябва да бързаш, нито да мислиш в движение. Имаш цялото време на света и после е лесно, а това беше елементарно, а тоя е идиот, че не се сети и прочие.
Пак казвам игра с пъзел най-лесно се манипулира. Както и игри тип тази с платформата за топчето, масите, където трябваше да редят като купчета и прочие.

Игри тип баланс, змейки и прочие са много по-лесни за жените, понеже първо са по-ниски, второ са по-леки и трето крачетата са им доста по-малки като размер, следователно е доста по-лесно, ама трябва да имаш и някакви качества все пак.
 Всеки си има право мнение, отново го казвам, аз си изказвам моето. Вие вече може да вярвате на каквото си искате.

# 1 662
Е добре де, на Катя показали пъзела, но  какво пречеше Алекс също да го нареди или по-бързо да мине лабиринта, освен ако не са му казали да се бави, докато Катя не го настигне, но изглеждаше доста искрен в псувните

# 1 663
  • Sunshine state
И аз бях за Александър просто, защото не понасям Катя и сестра й, ама той си издуха преднината за нула време. Колко смотан трябва да си?? Аз съм супер зле в спортни състезания и логически задачи и пак щях да го бия с лекота, най-вероятно. А тоя пъзел, който само св нарича така, беше елементарен. Яд ме е, че е толкова загубен, ама ей нА.🤷🏼♀

# 1 664
Dream Team, аз не казвам, че на 100% са и показали пъзела, сега или на друга игра или че са на Александър са саботирали платформата за топчета, като от едната страна са я направили по-нестабилна или прочие. Казвам, че това е напълно възможно.
Казвам, че няма шанс да си рискуват сценария, който са измислили още преди да започне снимането на предаването.
Реално и двете сестри изпъкваха(най-вече Катя) на пъзелите и със супер бързото им редене. Да имаше супер елементарни пъзели, но пак казвам разликата е огромна от това да си пред ТВ-то и там.
Дали не е възможно чисто и просто да знаят пъзелите предварително, защото са ги виждали/показали са им ги.
Целта е повече от ясна.
Александър не ме интересува, нито на него съм фен, нито на Катя.
Просто цялата тая работа с огромното предимство, издънването и супер бързото наваксване на Катя ми се сториха не съмнителни, ами направо комични. Точно това са продава и така привличат интерес.
Знам доста пикантности, но нямам намерение да ги разкривам по ред причини.
Но ще кажа нещо за ББ и Вип формата им. Има хора, които си мислят, че всички са там затворени в къщата и не мърдат оттам. Уж има камери навсякъде, а имаше и 24 часов лайв(или нещо такова, аз BB никога не съм гледал, не съм следял и прочие, приятелката ми го гледаше от време на време и съм поглеждал с едно око, защото аз работя на компютъра, а ТВ-то е в същата стая), та какво искам да кажа. Случайно имам познат, който им е бил шофьор и ги е взимал вечерта и ги е връщал на сутринта. Не всичките, ама вероятно са се редували. Беше споменал и че победителя там се знае отрано. Та нека хората си пращат СМС-и и прочие.

Общи условия

Активация на акаунт