Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 338
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 080
Чудя се Поли кого ще посочи за фермер. Не съм я отписала заради спойлерите, но във вчерашния епизод много дистанцирана ми се стори и сякаш вътрешно вече се е сбогувала. Отделно очаквам Андрей и Иван да й огледат всеки пирон от главата до върха 😀

# 1 081
  • София
От мъжете ми се иска Боби и Кустев/Митака да са на финал, а от жените - може би Надя и Милена, макар и двете да не ги харесвам.

# 1 082
  • España
Аз за друго се притесних....Къде спи Ангел? Няма ли креват за таз душА-камбана? Не го виждам в спалнята...

# 1 083
  • Mediterraneo
В магазина.

# 1 084
Може ли ФБ на мъжа на Мара!

# 1 085
А в коя сцена Данчо говори, че са съквартиранти? Изпуснала съм го и искам да го изгледам.
Има го като отделно видео в сайта им - https://fermata.btv.bg/videos/kakvi-sa-otnoshenijata-na-jordan-i … odenicata-mu.html

И само да отбележа, че не заради направеното "бомбастично разкритие" съм за Боби победител. А и изобщо не изпитвам необходимост да има някакви интриги около победителя, хвърляния на хладни оръжия и драми, най-малко пък любовни. За мен все още най-достойният победител от всички сезони е Стойно. Мисля, че това е достатъчно красноречиво.
Стойно? Райно или Стоян. За мен е Райно най-достойният

# 1 086
  • London
А в коя сцена Данчо говори, че са съквартиранти? Изпуснала съм го и искам да го изгледам.
Има го като отделно видео в сайта им - https://fermata.btv.bg/videos/kakvi-sa-otnoshenijata-na-jordan-i … odenicata-mu.html

И само да отбележа, че не заради направеното "бомбастично разкритие" съм за Боби победител. А и изобщо не изпитвам необходимост да има някакви интриги около победителя, хвърляния на хладни оръжия и драми, най-малко пък любовни. За мен все още най-достойният победител от всички сезони е Стойно. Мисля, че това е достатъчно красноречиво.
Стойно? Райно или Стоян. За мен е Райно най-достойният

Аз не харесвах Стоян, ако трябва да съм честна. Много неприятни им бяха простотиите с Михо в началото. Отделно беше много категории по-силен от 99% от мъжете и нямаше никаква интрига, когато има такъв превес не е интересно и за зрителя. В онзи сезон при жените дуелите бяха по-интересни и на кантар. На Стоян му спечели наградата факта, че опонента Финци не бе харесван заради семейните си драми навън, реално и аз заради това по онова време накрая от няма кой бях за Стоян, но не го харесвах...... Фаворит ми беше Тодор, но той си беше разочарование на арената.

# 1 087
  • Вестерос
През годините съм гледала много български реалити формати-Биг Брадър, Сървайвър, Къртицата, но за пръв път нямам фаворит. Моето виждане е, че негативните черти и липса на добродетели надделяват при повечето от участниците. Други пък са обвити в мистерия, умишлено или не продукцията избягва да ги показва и така ми е трудно да ги опозная. За мен няма образ, който се доближава до идеалния и в този ред на мисли ми е безразлично кой ще победи.
Абсолютно съм и аз така. От 2005 като се появи ББ гледам такива предавания + музикалните, с изключение на Къртицата. Никога не е било така.

Надя ми е изкуствена, не я харесвам, не искам такъв победител. Тя от сега се вижда спечелила.

# 1 088
Гледах Дана в Преди обед. Ами много кухичко, милото!
Данке, чети малко книги! Много за умна и прозорлива се мислиш, ама две думи на кръст трудно връзваш!

Има нещо, което се нарича притеснени и от километри се вижда. Simple Smile

# 1 089
  • London
Първо мнение, Дана пак ли си ти бе? Мултиакаунтинга не е на почит и по правилата. Направи си профил Дана и пиши открито, какво толкова сложно има? Не ядем хора.

# 1 090
  • София
От доста време риалити предаванията много изпростяха. Нищо интересно не могат да измислят, затова искат скандали. И в без това напрегнато време, след работа човек иска да си почине, не да се напряга със скандали в развлекателно уж предаване. Ма... Тва се търси.

# 1 091
Някои потребители много първосигнално подскачат на нечии постове, без да са вникнали в написаното.
Ще го преглътна, Белл25, но много мразя да ми слагат думи в устата, защото не са ме разбрали.
Щом не правите разлика между провокация и липса на подход, няма смисъл да обяснявам.
Но, ще опитам.
Ясно, че на Мария ѝ е чужда всякаква дипломатичност, но и Поли не е много по-различна.
Аз бих се разбрала дори с примитив като Мария, предполагам, защото имам усет към кого как да подходя - дори без да го познавам.
Не обвинявам Поли, че явно не го умее, де, но никъде НЕ намеквам, че жертвите на насилие Сами са си виновни, както усещам, че някой го разбира и опитва да ми изопачи думите.
Провокация и липса на подход да две коренно различни неща.

Смайл, аз същото казах вчера, когато разбрах, че разни хора отиват да "хранят" мъжа на Мария...

Не, но казваш че един вид Поли трябва да се съобразява с характера на Мария и да стъпва едва ли не на пръсти около нея, за да не я разстрои нещо /или иначе казано да подходи дипломатично/. За мен това е проявяване на толеранс към един груб и безпардонен човек, който не го заслужава по никакъв начин и точно заради такъв толеранс були като Мария смятат, че всичко трябва да им се прости, защото видиш ли те били по-емоционални, а реално просто са агресивни. Като изключим скандала с ножа, как ще коментирата заяждането на Мария като се разминаваше с Поли? И тогава ли Поли я предизвика? Или просто Мария има нужда да се прави на страшната жена дето ще ги мачка сИчкити и да им вземе страха. За мен това си е психически тормоз в най-чистата му форма, да не говорим, че скандала с ножа беше предизвикан от Мария както тя сама си призна, т.е точно такава провокация е търсила, но не е мислила, че може да се обърне срещу нея.

# 1 092
Стига вече с това Дана. Всеки може да пише, дори и самата Дана. И не е длъжна открито да ни заяви че е тя.

# 1 093
Ама на Вас в живота никога ли не Ви се е налагало да се съобразявате как се държите с някого и да подходите внимателно? Още повече - като го знаете що за стока е? Или, що да си правим труда, като не сме длъжни?
На мене често ми се налага да се съобразявам как се държа.

# 1 094
  • София
Миналите години предаването се лансираше като най-позитивното. Тази година грам позитивизъм няма, лош кастинг, само скандали и в темата също е доста напрегнато.

Общи условия

Активация на акаунт