Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 005
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Варна/Амстердам
Доколкото си спомням Надя бе възмутена, когато Поли беше фермер и предложи на групата да гласуват за ратайската вечеря, изявявайки позиция, че главният трябва да вземе решение. В този ред на мисли защо днес помоли останалите да гласуват дали Милена да остане да гледа кученцата, предварително знаейки отговора? Защото не иска да поеме отговорност и негативи за фермерството си.
Друг слаб момент на Надя като фермер беше, когато трябваше да посочи тримата най-работливи обитатели на фермата. Милена й направила много добро впечатление, но нали трябва да се подмазва на мъжете, изпрати тях да се облажат.
А от разговора днес стана ясно, че Милена е гледала доста дълго кучетата, което означава, че Надя иска да я изолира от групата. Не виждам смисъл да го прави, тъй като адвокатката така или иначе не се радва на одобрението на другите. Просто Надя се страхува, че великият й план може да рухне. Все пак и в Ретрограден Меркурий ще навлязат на 14-ти октомври, така че обрати са възможни. 🤓😂🚫
Истината е, че още първата седмица на тазгодишния сезон Милена бе първата, която забеляза, че Надя има склонност към интриги и схемаджийство. Тогава тя беше в кухнята с Данчето.
Дана, би ми било интересно да чуя твоята гледна точка. 😎

# 1 666
Хубаво, че сега Милена поне е заела отбранителна позиция и няма да им мълчи, докато в кълват.
Но ще се постараят да я изхвърлят възможно най-бързо, това е повече от ясно.

# 1 667
По време на фермерството на Надка нямаха тежки физически задачи, а да довършват неща, които те не изпълниха цялостно.
Лютеницата и сладкото си го свари Кустев.
Изобщо Надка си въртя задника накъдето й е удобно само и само да не обере негатив, иначе е много бойна като друг е начело особено ако е жена. Тази жена наистина е женомразка.

Милена е ясно, че няма никакъв шанс, ама поне да я рита по кокалчетата докато е вътре, че да не й е удобно по пътя към така мечтаните 100 бона, които се надявам да не спечели.

# 1 668
  • Варна/Лондон
Ако Поли се сети да предложи Дая за фермер, има шанс да е тя, а не Ванчето. Съжалявам че Ваня победи, но беше извоювана победа.

# 1 669
Дая беше в агитката на Ваня, а Поли показа, че и правят впечатление тези неща. Иначе Дая ще я изберат според мен.

# 1 670
Доколкото си спомням Надя бе възмутена, когато Поли беше фермер и предложи на групата да гласуват за ратайската вечеря, изявявайки позиция, че главният трябва да вземе решение. В този ред на мисли защо днес помоли останалите да гласуват дали Милена да остане да гледа кученцата, предварително знаейки отговора? Защото не иска да поеме отговорност и негативи за фермерството си.
Друг слаб момент на Надя като фермер беше, когато трябваше да посочи тримата най-работливи обитатели на фермата. Милена й направила много добро впечатление, но нали трябва да се подмазва на мъжете, изпрати тях да се облажат.
А от разговора днес стана ясно, че Милена е гледала доста дълго кучетата, което означава, че Надя иска да я изолира от групата. Не виждам смисъл да го прави, тъй като адвокатката така или иначе не се радва на одобрението на другите. Просто Надя се страхува, че великият й план може да рухне. Все пак и в Ретрограден Меркурий ще навлязат на 14-ти октомври, така че обрати са възможни. 🤓😂🚫
Истината е, че още първата седмица на тазгодишния сезон Милена бе първата, която забеляза, че Надя има склонност към интриги и схемаджийство. Тогава тя беше в кухнята с Данчето.

Честно казано първата бях аз, а не Милена. От ден първи имахме конфликт, защото при влизане и даване мнения за гозбите в кухнята Надето се побъркваше. Аз все пак първите дни не отстъпвах, правих си хляба и помагах за приготвянето на храната и от там напрежението между нас се обтегна. Като гледам са излъчили нещо.
Просто тя има проблем с това да влиза друг в кухнята, държеше много да е там и друг да не помага и да не се меси.
Единствено на Кустев се преотстъпи без проблем.
Това ми е мнението относно кухнята. Simple Smile

# 1 671
  • Варна/Амстердам
Благодаря ти за отговора!!! 😌

# 1 672
Дая беше в агитката на Ваня, а Поли показа, че и правят впечатление тези неща. Иначе Дая ще я изберат според мен.

Аз пък не мисля, че Дая има шансове. Тя си върви в комплект с Фокусника и те по-скоро я възприемат по този начин, а не като самостоятелна, въпреки че работи. Не мисля, че е близка с достатъчно на брой хора или че има уважението им, за да гласуват за нея.

# 1 673
  • London
Така ето как ще се развият според мен нещата при жените....

Поли предлага Данчо фермер....той печели. Прави Даяна ратай за да я прати на дуел срещу Ваня, защото иначе може да е с другите две и да загуби. И така Надя се изправя накрая с кривите си стратегии точно срещу Мара на краен дуел понеже са единствените жени без дуели. И ето така стигаме и до финалната двойка....

Иначе днес дуела беше приятен, раздадоха се, хареса ми. Успех на Поли навън.

# 1 674
  • Другата България

Честно казано първата бях аз, а не Милена. От ден първи имахме конфликт, защото при влизане и даване мнения за гозбите в кухнята Надето се побъркваше. Аз все пак първите дни не отстъпвах, правих си хляба и помагах за приготвянето на храната и от там напрежението между нас се обтегна. Като гледам са излъчили нещо.
Просто тя има проблем с това да влиза друг в кухнята, държеше много да е там и друг да не помага и да не се меси.
Единствено на Кустев се преотстъпи без проблем.
Това ми е мнението относно кухнята. Simple Smile
Това го видяхме всички.
Но не е ли така и с всичко останало?
Надя влезе,  за да е Мама-ферма, и да командори наред, докато си следва стратегията?

# 1 675
  • София

ДИРЕКТЕН ЛИНК

Фермата - Сезон 6, Епизод 49 (31.10.2020)

# 1 676
# 1 677
  • Варна/Амстердам
В промото за понеделник Мария и Калоян са седнали пред Къщата на фермера, което може би означава, че вторият е в управлението. Разбира се това са само мои догадки, но нека не забравяме, че Поли имаше няколко нелогични изказвания и постъпки по време на престоя си. Първоначално беше много обидена на Петър, който я посочи за дуелист, но тя въпреки това, не го номинира, а напротив-заяви, че има какво да си каже с него. Така че не отхвърлям възможността да е предложила Калоян за фермер с доводите, че го е опознала и й е помогнал с ратайските задължения например.

Друг важен момент на епизода ще бъде обиденият Боби, на който вероятно му е писнало да слуша шегите на останалите.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 23:33 от voxxymoxxy

# 1 678
Какви хора са там вътре, Господи? За сега само ви чета.

# 1 679
  • София
Ами разбирам го Боби, шегите за циганина са доста тъпи. Ще се радвам наистина да се противопостави.

Общи условия

Активация на акаунт