Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 65 653
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 285
То се изисква акъл, за да си добър манипулатор, което показва, че Надка печели по този параграф срещу Милена.
Дуел между двете ще ми бъде интересен, вече знам за коя ще викам. Smiling Imp

Зависи - аз познавам успешни манипулатори, които за манипулиране имат акъл ама в живота се провалиха точно защото нямат. По-скоро се иска хитрост. Освен това Надка има физически и личностни характеристики, които респектират мишките - страховито и сърдито излъчване, интонацията и артикулацията и са назидателни, знае къде най-много ще го заболи човек и точно там го удря. Това изисква жестокост, която не всички хора притежават, колкото и да са добри познавачи на човешката душа не биха си позволили да нараняват околните. Но Надя просто е безумно зла и само си търси жертви на които да си избие злината. Лош човек. И може би по-лош от Тонката. Онази е неосъзнато и глуповато зла, а тази е целенасочено гадна

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 15:59 от Skrekkelig

# 286
Само аз ли се смях, когато Поли говореше на Стоян как имашо група вътре, която нарочва определени хора и се опитва да ги опетни. И после, горкинката, “Аз навънка се занимавам с музика, те тука ще ме изкарват лицемерка! 🥺” 🤣🤣🤣🤣

# 287
От промото за довечера ми хареса Милена като пита Даяна защо продължават отношения без развитие. Надявам се, че има предвид постните отношения с общинския фокусник, не някакви извън Фермата. Късно идва този въпрос, много ефирно време се отдели на това любовно Тука има, тука няма. Жанета май вече не ме дразни, все пак във всяко село има и по една като нея 😀
Отново Милена се навира там където не и е работа. Изобщо не е нейна работа отношенията на Даяна и Йордан. И дали ще има или няма да има развитие тя не може да знае и да каже.Още повече какво развитие очаква тя докато са вътре. Секс ли, обяснение в любов ли, предложение за брак ли? Какво?
Ми ето защо не я понасят. Вре се където не и е работата.
Макар че е рано да коментираме.

# 288
Лоши дни се очертават за Хепи Ванче.Гостуващите ангели(особено два) и помрачиха победата.  Розовото трико на Жани, май е прекалено силно за розовите очила на Юхуу Ванче.
Дано само не излезе пак лош Анго.

# 289
Джоли, аз допускам, че Дая е потърсила съвет от Милена какво-как с Даню да прави.Simple Smile
Преди с Поли водеше едни дълбокомъдрени разговори за либофффта.

Само аз ли се смях, когато Поли говореше на Стоян как имашо група вътре, която нарочва определени хора и се опитва да ги опетни. И после, горкинката, “Аз навънка се занимавам с музика, те тука ще ме изкарват лицемерка! 🥺” 🤣🤣🤣🤣

То си беше доста смешно, да. Щото много общо имат двете неща. Ама май и малко (или повече) като Жанетка ми прозвуча - знаете ли коя съм аз, седнáли да ме опетняват тука.. Joy

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 16:30 от Ензимче

# 290
Много ме е яд за Хепито, че си го търси от Пешо! Ми не е за нея!
Той е малко нарцис, малко неориентиран, пък не е и хубавец за какъвто ни го навират! Ще и разбие сърцето, язък!

# 291
  • Варна
Много ме е яд за Хепито, че си го търси от Пешо! Ми не е за нея!
Той е малко нарцис, малко неориентиран, пък не е и хубавец за какъвто ни го навират! Ще и разбие сърцето, язък!
Пешо, че не е хубавец не е, но има доста секси излъчване.
Има в него някакви danger vibes, които въздействат на повечето жени. Предполагам при личен контакт се усещат по-силно.
Знам, че тук присъстващите въобще не ги привлича, все пак бг мама винаги е изключение. Wink

# 292
  • London
Joy
Лоши дни се очертават за Хепи Ванче.Гостуващите ангели(особено два) и помрачиха победата.  Розовото трико на Жани, май е прекалено силно за розовите очила на Юхуу Ванче.
Дано само не излезе пак лош Анго.
Само дето природата е оакала дейнджър вайбс и е вкарала фимейл вайбс в глас и някои движения и тн. И оттам натам образа изглежда в ляво.😂

Ами Хепи Ванче е като вехта чанта край розовото пате. Нормално да е мрачна.

# 293
Изобщо не е необходимо един мъж да е красавец, че да хлътне някоя жена по него. Аз като знам по какви "хубавци" съм си губила ума, хич не се учудвам, че Ванюша точи лиги по Пешо. Даже и лошия характер не помага понякога някой да те откаже да си падаш по него, щом си...какво беше...глътнал вода вече.

# 294
Чисто ми в ляво Пешо.

# 295
Само дето природата е оакала дейнджър вайбс и е вкарала фимейл вайбс в глас и някои движения и тн. И оттам натам образа изглежда в ляво.😂
Ми, има го и този момент!

# 296
Да, ама тя и Ванчето малко не е в център. В смисъл, че сякаш повече тестостерон има. Много ми напомня на Люси Дяковска по нещо. Та..явно пък заради това намира Пепи за привлекателен.

# 297
  • London
Момичета то можем и по някой грозник да хлътнем, феромоните са страшна работа хич не е задължително реално субекта да е красавец. Въпросът е, че на 37 години следва да схващаш кога е несподелено и да умееш да тушираш тези неща с мозъка. То имам усещане това Шкафче изобщо не е наясно със ситуацията.

# 298
Надявам се Надя наистина да раздели Даяна и Данчо в дейностите за седмицата, че да видя момичето в собствена светлина. Макар че не чух заявка да раздели Калоян и Петър, дано и на тях им даде отделни задачи, защото ми е забавно Калоян как страда и си търси другарчето. Всеки път като ги видя тези двамата седнали и да гледат лошо, се забавлявам.

# 299
Не трябваше ли да разхождат, гушкат и дохранват с адаптирано мляко  по-големите кученца, за да има място за слабичките да бозаят от майката?

Ако Надя сложи Кустев ратай, тогава жената ратай може да е всяка .

Общи условия

Активация на акаунт