Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 082
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 315
  • Другата България
Тя Надя май го почна Боби лекичко с това, че Стоянчо нещо недоволен и не ще да бачка с Боби. Боби се позачуди май.
Може да не е умишлено, разбира се, може така да ги подготвя за ратайство примерно.

Аз мисля, че и тя, и любимият ѝ Геле ще са на финал. Честно, нея или него бихте подкрепили на финал?
Нея.
А аз него.
Засега.

# 316
Тя Надя май го почна Боби лекичко с това, че Стоянчо нещо недоволен и не ще да бачка с Боби. Боби се позачуди май.
Може да не е умишлено, разбира се, може така да ги подготвя за ратайство примерно.

Аз мисля, че и тя, и любимият ѝ Геле ще са на финал. Честно, нея или него бихте подкрепили на финал?
Нея.
А аз него.
Засега.
То и при мен е засега.

# 317
И аз Надя - засега.

# 318
  • София
Милена не ме дразни изобщо, но Надя-доста. А вярно ли е това, което каза на Мария-че който не бил ходил на дуел, нямало да отиде на финала? И ако е вярно, откога е това, защото си спомням, че Балан не беше май на дуел, а си отиде на финала с Яни. Според мен директно се опитва да я отстрани, това за стратегия аз на тебе, ти на мене е ала бала да ѝ замаже очите. Каква е гаранцията, че Мария ще остане, ако иде да дуел? Силна, силна, ама има Алманах, има и голяма доза късмет, така че не се знае кой.
Кустев не може да ме издразни с обсъждането на Стоян. Всеки там обсъжда всеки, просто не ги дават всичките. А и на 35 да се криеш с цигарата от тъщата си е супер смешно.
Не е вярно това, тя друго имаше предвид. Счита се, че не заслужаваш победата, ако не си минал през арената. Затова и Балан имаше ниска подкрепа, то вярно, че и Яни един, път отпадна, но това пак повече се поощрява от това да се криеш. Не, че Балан се е крил, де, аз го харесвах, така се стече играта. Повече се уважават участниците били на битка. Надя според мен си дава сметка, че няма как да победи, ако не мине на арената. Защо тогава се бие толкова за този имунитет обаче, може би не искаше срещу Тони, за да не я намразят, но чувства, че вече няма накъде. Шансът ѝ наистина за победа е, ако се докаже, защото ако разчита само на симпатии, няма да стане. Ако е безапелационно силна, ще я побутне нагоре в зрителската класация.

# 319
Ясно. Аз си мислех, че е някакво правило на предаването.
От Ангел и Надя на финал ще подкрепя него.

# 320
  • при късмета
Аз Ангел бих избрала за сега. Не го виждам като женомразец, както повечето тук, просто като обикновен простак от село. Има силни и слаби моменти и често слабите са с по-дълги периоди. Но пък нещо в Надка ме кара изобщо да не я харесвам. Да, не бих я определила като зла, но като лош човек със сигурност, по-скоро това е моето определение. Тръпки ме побиват като се сетя, че такива хора имат деца. Още помня писмата в книжките към децата, само тя вместо някоя мила дума към тях, само наставления

# 321
Искам вече мъжки дуели. Също повече обрати, мудно върви този сезон. Голямо криене и пазене от ратайства и битки, да помислят вече и за зрителите. Познават се достатъчно помежду си, имат вече достатъчно информация, че да могат да се провокират и конфронтират по същество (не като Мария с тъпия нож и “Срежи ми вените”).

# 322
  • Варна/Амстердам
Простете, но понеже за първа година гледам формата-имам вдин въпрос: По принцип по три месеца плътно ли траят снимките на предаването? Ако началото е 1-ви август, то все още има участници, които са вътре, макар и на финалната права.
В такъв случай имам силно предположение за отпаднал участник:

Скрит текст:
Скрит текст:
Петър (Джепешо Идилски). Погледнах отново инстаграма му и ми направи впечатление, че вече е последвал други участници от предаването. Преди около седмица не бе все още.

# 323
Веселка миналата година не стигна ли до финал без да е ходила на дуел...И победи.
С протекцията на продукцията чудеса стават.

# 324
Е, не, аз не бих коментирала какви родители са този или онзи, не. Те може да са си прекрасни родители, въпреки че ни показват разни лоши свои страни, затова - не бих коментирала никога подобни неща.

# 325
  • София
Веситу победи Бетиту в дуел с много цепене на дърво Simple Smile И това беше твърде подозрително,та тази година си теглят игрите преди дуела,което е похвално!

# 326

Оф, аз вече не смея да кажа кой ще подкрепя! Тъкмо напиша две - три добри думи за някой и  той вземе, че се изложи. Ей го Кустев, дадох му подкрепата си вчера и той взе да подражава на Калоян. Какъв е този клюкарски манталитет у мъжете тази година? Ма, да вземат да прекръстят ''Фермата -  Пътят на една клюка''.
Пред Надя избирам Анго. А, дано не му прекуцам работата с това мое изказване.Flowers Four Leaf Clover

# 327
  • София
Веселка миналата година не стигна ли до финал без да е ходила на дуел...И победи.
С протекцията на продукцията чудеса стават.
Аз не казвам, че няма шанс и без дуел, но е по-малък, хората харесват повече участниците, които изпъкват с нещо, както и съфермерите те уважават повече, ако пак има гласове и от тях.
Иначе, да, Веселка победи Бети, тогава водиха същия спор.

# 328
Леле, вЕрно , забравила съм , Бети-Веселка...

Няма ли вече спойлер за финалисти?

# 329
Абсолютно бях за Бети в дуела с Веселка. За миналогодишния финал пък думи нямам. Не харесвам участници-пълнеж и участници-бушони, щото да се угоди на рекламна кампания и кауза на продуцентите. Все пак има участници, които са се ангажирали с проекта и дават всичко от себе си да победят. Не ми харесва накрая да ги изкарат глупаци и да им губят времето или да им градят негативен имидж, заради някаква идея Давайте да раждаме или Купувайте си алманаха.

Общи условия

Активация на акаунт