Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 020
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 345
Не е редно хора, които свирят на гайда и каквито и да е инструменти свързани с фолклора да бъдат подигравани.

Толкова труд отделят и са връзката ни с нещо много истинско.

На Калоян като човек, който се занимава с народни танци изобщо не му отива и на него да се подиграва...

Едно е да говориш за това какъв човек е, а съвсем друго да се намесва талант...

# 346
Стоян е смотан, ама много. В живота има такива хора, ако и да не познавате лично. И, да, хората си правят майтап понякога с тях, такава е човешката природа. Никой не е длъжен да му става приятел вътре, както и са свободни да го коментират наред с другите участници.

Това, че са влезли вътре, за да научават нови неща, за мен е чист маркетинг. Всеки един се е записал заради парите, приключението после. Ако е за единия гол аденалин, отиваш в съседното село и се мяташ в обора.

# 347
Не всеки се е записал заради парите. Тони иска да е разпознаваема и да има достъп в кръга на Жанета. Ванчето иска съпруг и дом. Но всички те трябва да играят, да се състезават и да са интересни. Според мен всеки, който се лигави, че няма стратегия, другите с маски и лицемери, а той си е задник, щото си е себе си - продукт на лош кастинг.

# 348
Не всеки се е записал заради парите. Тони иска да е разпознаваема и да има достъп в кръга на Жанета. Ванчето иска съпруг и дом. Но всички те трябва да играят, да се състезават и да са интересни. Според мен всеки, който се лигави, че няма стратегия, другите с маски и лицемери, а той си е задник, щото си е себе си - продукт на лош кастинг.

Ок. Това какво общо има с научаването на неща като варене на компоти, шпакловане на дувари и приготвяне на сирене. Приемат го като цена за личната им цел. Ако имаше ББ, същите щяха да влязат и там. Тонка търси известност и... пари, не ми казвайте, че не е материална.

# 349
Понеже отскоро съм регистрирана и не съм наясно с опциите да отговарям на въпрос към мен или цитат, пиша без обръщение. Исках да кажа, че независимо какъв е мотивът на всеки участник да се включи, той трябва да е пълноценен във формата. Да вари компоти, да пасе овцете, да топли и храни кученцата и да мине през ратайство и фермерство, за да го видим от повече гл.точки. За мен все пак достойните играчи са със заявка за финал и победа.

# 350
По ФБ и ИГ можем да проследим кога са излезли някои от участниците:

Скрит текст:
Скрит текст:
Даяна е следващата седмица, след това май беше Митко. След 3 и 4 седмици също ще излязат двама, но не знам кои ще са те. Милена е след 5 седмици, а Данчо след 6.  Според уикипедия има още 6 дуела, а те са 14 човека. Колко трябва да останат накрая? Какво се случва след последния дуел? Как се избира победителят? Извинявайте, но не съм гледала предишните сезони. Попълнете празнотите , ако наблюдавате други профили!

# 351
Хайде и аз пред телевизора. Нямате изчитане, затова ще карам на принципа чукча писател.
Трябва да си призная, че този път ми хареса връщането на отпаднали. Съгласна съм с Поли, че е нечестно спрямо победителите в дуелите, но се разбъркаха картите и стана по-интересно. Освен това всяка вечер ще гледаме битка. Сега, дуелистките са малко хвани едната, удари другата, ма, то идеално щастие няма. Надявам се Милена да остане, тя би била най-интересна за гледане. Ще и се дразним сигурно, но по-добре от екстеншъни и панаири.
Червена точка за Милена на стрелбата снощи. Пристигна на етапа, спря, отпочина и тогава започна да стреля. Анализирала си е грешките. Тонка Тъпия Косъм обратно, дотича и започна да мята едно към гьотере.
И накрая, и на мен ми е мъчно за малките кученца, но за съжаление, шансовете им за оцеляване не са големи. Дано успеят да ги спасят.

# 352
  • Велико Търново
Ех... Мария наистина не е разбрала.
Размина се скандалът.

# 353
Ще хвърчат пак ножове.Честно ви казвам.Grinning

# 354
  • София
Охх странно ли е, че май вярвам на Надя, но разбирам и защо Мара ѝ се издразни 😁

# 355
Тази Мария верно е много ограничена. И да стигне до финала пак няма да спечели.
Отблъскват ме такива ограничени и същевремено агресивни хора.

# 356
Мария дали наистина е толкова тъпа? Две имат имунитет за ратайство, ангелите играят отделно тази седмица, Надя е фермер. Надя избира Поли за ратай, Мария ще реди игрите и точките. Възможно ли е наистина да не разбира?

# 357
  • София
Надя искаше Мара първи дуелист, тоест не реди тя точките, стига ѝ някой да сложи Алманах на 4т и нещата стават по-сложни

# 358
  • London
Мара май много я е страх от дуел. Тя как мисли да я кара? Много тъпо парче.... Иначе не се знае защо точно Надя я иска на финал без да се бият двете, сигурно за да не падне от Мара преди него. Тя сигурно е предвидила, че за Мара няма кой да гласува с тоя диалект и 2 грама мозък.

Ама тя Мара е по-силна от всички жени, сега трябва и втори дуелист ли да е въпреки това предимство? Хехе....наглото Маре.

# 359
При тези обстоятелства, Надя може да направи и мъжки дуел.

Общи условия

Активация на акаунт